OL98: Hogyan találjuk meg és futassuk a Postai javítóeszközt

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 181167 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU181167
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A Postai javítóeszköz a személyes mappával (PST) kapcsolatos problémák megoldására lett létrehozva, képes azonban a kapcsolat nélküli módban használt mappák (OST), valamint az MMF fájlok hibáinak javítására is. A Postai javítóeszköz a Windows 95 komponenseként kerülhet telepítésre vagy a Microsoft Outlook telepítő CD-jén található meg.

További információ

A Postai javítóeszköz automatikusan települ az összes Outlook 98 telepítési mód esetén. Az eszköz használatához kattintson a Start gombra, majd válassza ki a Programok majd a Kellékek menüpontot, majd kattintson a Rendszereszközök mappára, majd kattintson a Postai javítóeszköz ikonra.

Hivatkozások

Bővebb információért a Postai javítóeszköz használatáról a Microsoft Knowledge Base-ben a következő cikket nézze meg:
171371 OL97: Using the Inbox Repair Tool to Recover Message Stores

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 181167 - Utolsó ellenőrzés: 2003. április 8. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Outlook 98 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbhowto KB181167
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.
Már nem támogatott termékekre vonatkozó Tudásbázis-tartalom – Felelősséget kizáró nyilatkozat
Ez a cikk a Microsoft által már nem támogatott termékekre vonatkozik, ezért a továbbiakban tartalma már nem frissül, jelenlegi állapotában lesz elérhető.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com