Outlook 98: (CW) gebruikersprofielen en informatieservices

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 182159 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
OPMERKING: Als u installeert MSN Explorer versie 6 start, wordt de MSN POP3 e-mailaccount naar een MSN Hotmail-account gemigreerd. Als u Outlook en Outlook Express geconfigureerd voor POP3, ontvangt u geen nieuwe MSN e-mailberichten.

Voor meer informatie over wat te doen wanneer Outlook geen MSN e-mailberichten ontvangt, klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base weer te geven:
268732Outlook Express: MSN-e-mailberichten worden niet ontvangen in Outlook
Voor een Microsoft Support WebCast bekijken over wat te doen als u geen MSN-e-mailberichten in Outlook of Outlook Express ontvangt, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/?kbid=325232
OPMERKING: De procedures in dit artikel zijn alleen van toepassing als u Outlook hebt geïnstalleerd met de optie Zakelijk of werk groep. Met deze optie kunt u services van MAPI (Messaging Application Programming Interface). Om het installatietype te bepalen, klikt u opInformatie over Microsoft Outlookop deHelpmenu. Als u de installatie voor zakelijk of werk groep hebt, ziet u "Corporate of Workgroup".
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In Outlook 98 kunt informatieservices u hoe e-mailsystemen adresseren en bezorgen van berichten, ook bepalen hoe berichten en mappen worden opgeslagen. Dit artikel beschrijft de informatieservices die beschikbaar zijn in Outlook en hoe u deze wilt toevoegen aan uw gebruikersprofiel.

Meer informatie

Gebruikersprofielen

Een gebruikersprofiel is een groep instellingen die definiëren hoe Outlook voor een bepaalde gebruiker is ingesteld. Bijvoorbeeld een profiel kan toegang tot een post bus op Microsoft Exchange Server bevatten, en opgeven dat het Outlook-adresboek wordt weer gegeven deAdresboekhet dialoog venster. Een profiel kan een willekeurig aantal informatieservices bevatten.

Moet u aanvullende gegevens wilt maken van een profiel dat alleen uw Internet serviceprovider (ISP) kan bieden, of de systeembeheerder. Deze informatie omvat de accountnaam, wacht woord en de servernamen moeten verbinding maken met de e-mailserver. Neem contact op met uw Internetprovider of systeem beheerder om deze informatie te verkrijgen.

In het algemeen hoeft u slechts één gebruikersprofiel. Als u soms moet werken met een andere groep informatieservices, kan het handig zijn om het gebruik van die services een aanvullend profiel te maken. Als meerdere personen dezelfde computer, moet iedereen een afzonderlijk profiel zodat persoonlijke items afgeschermd.

U kunt een bestaand gebruikersprofiel kopiëren, wijzigen en wijzig zo nodig om uw profiel te maken. U kunt Outlook starten met hetzelfde profiel die elke keer, of u kunt een profiel gebruiken telkens wanneer die u Outlook start selecteren hebben.

Een gebruikersprofiel toevoegen

Gaat u als volgt een gebruikersprofiel toevoegen aan uw computer:
 1. Klik opStart, wijsInstellingen, en klik vervolgens opHet Configuratie scherm.
 2. Een dubbel klik op deE-mailof deE-mail en Faxpictogram.
 3. Klik opProfielen weer geven.
 4. In deE-mail en Faxhet dialoog venster, klikt u opToevoegen.
 5. Volg de aanwijzingen van de Wizard post vak in instellen.

Hoe wordt u gevraagd een gebruikers profiel

Als u meer dan één profiel hebt ingesteld op uw computer, hebt u Outlook gevraagd voor het profiel dat u gebruiken wilt bij het starten. Om dit te doen:
 1. Start Outlook.
 2. Op deHulp programma'smenu, klikt u opOpties.
 3. Op deE-mailservicesen klik opEen profiel moet worden gebruikt, en klik vervolgens opOK.
 4. Op deBestandmenu, klikt u opAfsluiten en afmelden.
Dit wordt van kracht de volgende keer dat u Outlook start.

Informatie diensten

Informatieservices zijn instellingen die het mogelijk maken te verzenden, opslaan, berichten en geven waar adressen moeten worden opgeslagen. Voordat u een informatieservice gebruiken kunt, moet u deze toevoegen aan uw gebruikersprofiel.

Een gebruikersprofiel kan meerdere informatieservices bevatten. U kunt bijvoorbeeld meerdere sets van bestanden met persoonlijke mappen (. PST) in één profiel en The Microsoft Network (MSN) in dezelfde hebben profiel. U kunt echter niet hebben twee dezelfde E-mailservices in een profiel, bijvoorbeeld twee MSN-services. Bestanden met persoonlijke mappen (. PST) en Internet-e-zijn de uitzondering.

Met informatieservices kunt u de locatie voor bericht bezorging de locatie van uw persoonlijke adresboek en het gebruik van binnenkomende e-mail een bestand met persoonlijke mappen die u maakt. U kunt ook gegevens instellen Services voor het verzenden van faxberichten of maak verbinding met andere e-mailsystemen. Bijvoorbeeld: Mogelijk hebt u twee informatieservices in uw gebruikersprofiel, Microsoft Exchange Server voor het verzenden en ontvangen van berichten en een persoonlijk adres Boek voor het opslaan van persoonlijke distributielijsten.

Microsoft Exchange Server

De volledige functieset van Outlook is met Exchange beschikbaar Server een server gebaseerde berichten opslag, berichten transport ondersteunt, en algemene adresboek. In de configuratie Zakelijk of werk groep van Outlook biedt geavanceerde e-mailfuncties, groeps functies, persoonlijke gegevens Management, document verkenning en aangepaste toepassingen.

OPMERKING: De service Exchange Server is opgenomen in Outlook, maar gebruikers moeten afzonderlijk een Exchange Server-licentie voor client toegang aanschaffen.

Internet-e-

Met de Internet-e-mailservice fungeert Outlook als een full- top-e-mailclient die is geïntegreerd met desktop information management en de Outlook-documentverkenner. U slaat berichten lokaal in een. PST-bestand extern verbinding maken met en berichten downloaden van een Internet-e- serviceprovider (ISP). U kunt e-mailadressen opslaan in de Outlook Map met contact personen of een persoonlijk adresboek. Zijn onderdelen van Windows Messaging System van Outlook PST-bestand opslaan en Internet-e-transport.

Microsoft Mail

Als u de service Microsoft Mail gebruikt, u slaat berichten lokaal in een bestand met persoonlijke mappen (. PST), maar werkt verbonden voornamelijk via het Local Area Network (LAN) met een post kantoor. Het post kantoor verzorgt het transport van berichten en het centrale adres boek of e-directory. In deze configuratie fungeert Outlook als een complete e-mailclient geïntegreerd met elementaire groeps functies, bijvoorbeeld het verzenden en ontvangen van vergaderverzoeken, persoonlijke-informatiebeheer en de Outlook-documentverkenner.

Een informatieservice toevoegen

Gebruik de volgende stappen uit om een informatieservice aan een gebruikersprofiel toevoegen:
 1. Op deHulp programma'smenu, klikt u opServices, en klik vervolgens opToevoegen.
 2. In eenbeschikbare informatieservices, klik op de informatieservice die u wilt toevoegen en klik vervolgens opOK.
 3. Volg de aanwijzingen voor het toevoegen van specifieke gegevens voor de informatieservice die u hebt geselecteerd.
Als de informatieservice die u nodig hebt niet in de lijst, kunt u afzonderlijk installeren.

Aanvullende diensten

Hieronder volgen de aanvullende informatieservices.

Outlook-adresboek

Het Outlook-adresboek wordt gemaakt van contact personen in uw map contact personen en bevat een vermelding in het veld E-mail of een telefoon nummer veld van Fax en hebt u meerdere e-mailadressen voor elke contact persoon. Wanneer u uw contact personen in de map contact personen bijwerkt, wordt tegelijkertijd het Outlook-adresboek bijgewerkt. De map contact personen weer gegeven als een apart item onder het Outlook-adresboek.

Persoonlijk adresboek

Een persoonlijk adresboek is geschikt voor het opslaan van persoonlijke distributielijsten die u vaak berichten aan richt, zoals een lijst van iedereen voetbalteam adres. Als u Exchange Server gebruikt, kunt u ook een adres voor een openbare map toevoegen aan het persoonlijk adresboek. Bestanden met persoonlijke adres boeken hebben de extensie. pab en kunnen op een schijf worden opgeslagen.

Bestanden met persoonlijke mappen (. PST)

Bestanden met persoonlijke mappen (. PST) zijn mappen die u maakt voor het opslaan van berichten op de vaste schijf of op een andere server. U een hoofd persoonlijke mappen (. PST) bestand als een service toevoegen aan het gebruikersprofiel en geef een bestandsnaam. Bestanden met persoonlijke mappen (. PST) hebben de extensie. pst.

Eigenschappen

Artikel ID: 182159 - Laatste beoordeling: vrijdag 25 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Outlook 98 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbhowto kbmt KB182159 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:182159
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com