Λεπτομερή εξήγηση των SecondLevelDataCache

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 183063 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο αναφέρεται στο ακόλουθο κλειδί μητρώου:

Διαχείριση HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session \Memory Management\SecondLevelDataCache

Περιοχή REG_DWORD: ΚΒ 0, 1 - cache μεγέθους προεπιλογής: 0 (256 K)

Περισσότερες πληροφορίες

ΣημαντικόΑυτή ενότητα, μέθοδο ή εργασία περιέχει βήματα που θα σας πληροφορήσει πώς να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Κατά συνέπεια, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά τα εξής βήματα. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου προτού το τροποποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
322756Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows

SecondLevelDataCache καταγράφει το μέγεθος της cache επεξεργαστή, γνωστή ως το δευτερεύον ή L2 cache. Εάν η τιμή αυτής της καταχώρησης είναι 0, το σύστημα επιχειρεί να ανακτήσει το μέγεθος της μνήμης cache L2 από το επίπεδο HAL (Hardware Abstraction) για την πλατφόρμα. Εάν αποτύχει, χρησιμοποιεί έναν προεπιλεγμένο μέγεθος μνήμης cache L2 256 KB. Εάν η τιμή αυτής της καταχώρησης είναι όχι 0, να χρησιμοποιεί την τιμή αυτή ως το μέγεθος της μνήμης cache L2. Αυτή η καταχώρηση έχει σχεδιαστεί ως δευτερεύουσα πηγή πληροφοριών μέγεθος μνήμης cache για υπολογιστές στους οποίους το HAL δεν μπορεί να εντοπίσει τη μνήμη cache L2.

Αυτό δεν έχει σχέση με το υλικό, χρησιμεύει μόνο για υπολογιστές με απευθείας αντιστοίχιση μνήμης cache L2. Δεν υπάρχει μνήμης cache L2 άμεσα-αντιστοίχιση Pentium II και νεότερη επεξεργαστές. SecondLevelDataCache μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις από περίπου 2 τοις εκατό σε ορισμένες περιπτώσεις για παλαιότερους υπολογιστές με άπλετο μνήμης (περισσότερα από 64 MB) διασκορπισμένα φυσικές σελίδες καλύτερα στο χώρο διευθύνσεων, ώστε να μην υπάρχουν τόσες πολλές συγκρούσεις cache L2. Ρύθμιση SecondLevelDataCache 256 KB και όχι σε 2 MB (όταν ο υπολογιστής έχει ένα 2 MB L2 cache) θα πρέπει μάλλον σχετικά με ένα ποσοστό 0,4 ποινή επιδόσεων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 183063 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Enterprise Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbmt KB183063 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:183063

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com