Het configureren van DCOM voor Visual Basic met behulp van DCOMCNFG.EXE

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 183607 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u het hulp programma voor DCOM-configuratie DCOMCNFG.EXE DCOM voor externe client/server-toepassingen configureren gemaakt met behulp van Microsoft Visual Basic 5. 0.

Wordt ten onrechte beveiliging voor DCOM-client/server-toepassingen instellen Normaal gesproken resulteren in de volgende fouten:
Run time fout '429'
ActiveX-onderdeel kan geen object maken.
- of -
Run time fout '70'
Toestemming geweigerd.

In dit artikel wordt niet beschreven in de instellingen voor clienttoegang vereist via firewalls. Neem contact op met Microsoft technische ondersteuning verkrijgen bijstand met betrekking tot firewalls, proxyservers of domeincontrollers.

Meer informatie

De volgende instellingen kunnen Windows NT of Windows 2000 communiceren met een NT- of Windows-client en (ervan uitgaande dat er een back-up geen firewalls en proxyservers betrokken).

Volg deze uw Visual Basic DCOM "Server" configureren op een Windows NT- of 2000machine, stappen: (Let DCOMCNFG wordt alleen weer gegeven EXE's-servers. Het zal show geen DLL-bestand servers.)
 1. Start DCOMCNFG.EXE.
 2. Selecteer de DCOM-Server toepassing uit op het tabblad toepassingen (die wordt vertegenwoordigd door de ProgID - een beschrijvende naam, zoals "uw DCOM Server") of door de CLSID (GUID - Globally Unique Identifier), zoals {5BD7512F-3F2B-11 0-B4D2-02E0C911A7B1}).
 3. Dubbel klik op de servertoepassing of klik op de knop eigenschappen Bekijk de eigenschappen van de servertoepassing.
 4. Selecteer het tabblad Beveiliging.
 5. De volgende wijzigingen aanbrengen:

  Belangrijk: De volgende wijzigingen iedereen helemaal voor het starten van de server. Deze instellingen zijn alleen voor de servers slag en uitvoeren in ontwikkeling modus voor fout opsporing. Ze zijn niet bedoeld voor specifieke DCOM-beveiliging op een doel platform verdeling.
    CUSTOM ACCESS PERMISSIONS:
     Everyone  -allow access
     System   -allow access
     Interactive -allow access
  
    CUSTOM LAUNCH PERMISSIONS:
     Everyone  -allow launch
     System   -allow launch
     Interactive -allow launch
  
  						
 6. Selecteer het tabblad identiteit, en selecteer vervolgens de interactieve gebruiker."
 7. Klik op OK en klik vervolgens op OK.
Als uw server DCOM verhogen uw clients gebeurtenissen of met behulp van client callbacks, dan moet ook de volgende wijzigingen in de standaardinstellingen voor de NT- of Windows 2000Server-computer:

Op de NT- of Windows 2000 SERVER-computer:
 1. Met behulp van DCOMCNFG.EXE, selecteer het tabblad standaard eigenschappen.
 2. Stel de standaard verificatieniveau op 'Geen'.
 3. Instellen van het standaard imitatie niveau "Identificeren".
Opmerking: Zorg ervoor dat u de DCOM-toepassing testen waarbij de client en de server worden uitgevoerd onder verschillende gebruikersaccounts.

Als uw toepassing op dit moment werkt, vervolgens hoeft u niet te maken alle configuratie-instellingen op de client computers.

Als de client is ontvangen van gebeurtenissen van de server of is ingeschakeld het roept de server terug, dan de volgende stappen nodig afhankelijk van uw net werk:

Uw Visual Basic DCOM configureren "Clients:"

Op de NT- of Windows-CLIENT computers:
 1. Selecteer het tabblad standaard eigenschappen met DCOMCNFG.
 2. Stel de standaard verificatieniveau op 'Geen'.
 3. Instellen van het standaard imitatie niveau "Imiteren."
Op de WIN95-CLIENT computers (als gebeurtenissen ontvangen):
 1. Met behulp van DCOMCNFG.EXE, selecteer het tabblad standaard beveiliging.
 2. Klik op standaard bewerken.
 3. Toegang toekennen aan gebruikers van "The World".
Wijzigen en beveiligings instellingen moeten worden uitgevoerd met de nodige voorzichtigheid en bewustzijn. Voordat u beveiligingsinstellingen wijzigt, moet u begrijpen de beveiligings implicaties. De bovenstaande clientinstellingen zijn alleen nodig in bepaalde situaties net werk en kan worden toegevoegd via code instellen het register van de clients. Zie voor meer informatie over het schrijven van deze code de Verwijzingen naar de sectie verderop in dit artikel.

Opmerking: DCOM registersleutels zijn bestemd voor oudere software en niet voor Bedrijfs eigen software of program meer gebruiksgemak.

Referenties

Zie voor meer gedetailleerde informatie over DCOM-beveiligingsinstellingen de volgende artikelen in de Microsoft Knowledge Base:
176799: INFO: met behulp van DCOM-configuratie (DCOMCNFG.. EXE) in Windows NT

182248: Hoe: gebruik van DCOM-configuratie (DCOMCNFG.. EXE) in Windows 95

Voor meer informatie over de WIN95 als DCOM server gebruikt, raadpleegt u de volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
165101: Het gebruik van Windows als DCOM Server

Visual Basic 5. 0 kunt callbacks van externe gebeurtenissen gebruiken om twee richtingen communicatie tussen DCOM-clients en een toepassing met DCOM server.

Voor meer informatie over het gebruik van externe gebeurtenissen of retour aanroepen met DCOM en Raadpleeg het volgende artikel in de Microsoft Visual Basic 5. 0, Knowledge Base:
175510: BESTAND: VB5DCOM.EXE: Via Callbacks en WithEvents met DCOM
(c) Microsoft Corporation 1998, alle rechten voorbehouden.
Bijdragen Randy Russell, Microsoft Corporation

Eigenschappen

Artikel ID: 183607 - Laatste beoordeling: vrijdag 25 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Visual Basic 5.0 Learning Edition
 • Microsoft Visual Basic 5.0 Professional Edition
 • Microsoft Visual Basic 5.0 Enterprise Edition
Trefwoorden: 
kbhowto kbmt KB183607 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:183607
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com