Μήνυμα λάθους: Η μνήμη δεν επαρκεί για την προετοιμασία των Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 184447 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εάν ο υπολογιστής σας διαθέτει 1 gigabyte (GB) ή μεγαλύτερη μνήμη τυχαίας προσπέλασης (RAM) εγκατάσταση, τα Windows να μην ξεκινήσει. Επίσης, όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε σας υπολογιστή, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Η μνήμη δεν επαρκεί για την προετοιμασία των Windows.

Κλείστε ένα ή περισσότερα προγράμματα που παραμένουν στη μνήμη ή κατάργηση περιττών βοηθητικά προγράμματα από τη ρύθμιση ΠΑΡΑΜΈΤΡΩΝ σας.SYS και AUTOEXEC.Αρχεία έδωσες τα ΠΆΝΤΑ και επανεκκίνηση τον υπολογιστή σας.

Αυτή η συμπεριφορά ενδέχεται επίσης να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης των Windows ή όταν προσπαθείτε να εκκίνηση των Windows για πρώτη φορά.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, προσθέστε την ακόλουθη γραμμή στην ενότητα [386enh] του αρχείου System.ini:
  MaxPhysPage=30000
				

Αυτό περιορίζει την ποσότητα της φυσικής μνήμης RAM που τα Windows να αποκτήσετε πρόσβαση σε 768 MB. Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου όπως το Σημειωματάριο (Notepad) για να επεξεργαστείτε το αρχείο System.ini.
 2. Προσθέστε την ακόλουθη γραμμή στην ενότητα [386Enh] του αρχείου
     MaxPhysPage=30000
   
  						
 3. Αποθηκεύστε το αρχείο και κατόπιν κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.


Εάν αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται κατά την εγκατάσταση των Windows, ακολουθήστε τα εξής βήματα Για να επιλύσετε το ζήτημα:
 1. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας. Όταν εμφανιστεί το μήνυμα "Starting Windows 95" πιέστε το πλήκτρο F8 και στη συνέχεια επιλέξτε Command Prompt Only από την εκκίνηση μενού.

  Για τα Windows 98, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, πιέστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο CTRL μέχρι να εμφανιστεί το μενού εκκίνησης, και επιλέξετε μόνο γραμμή εντολών.
 2. Αλλάξτε το φάκελο στον οποίο προσπαθείτε να εγκαταστήσετε τα Windows.
 3. Επεξεργαστείτε το αρχείο System.ini. Για να το κάνετε αυτό, πληκτρολογήστε επεξεργαστείτε το αρχείο system.ini, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 4. Προσθέστε την ακόλουθη γραμμή στην ενότητα [386Enh] του αρχείου
     MaxPhysPage=30000
   
  						
 5. Αποθηκεύστε το αρχείο και κατόπιν κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Το πρόγραμμα εγκατάστασης των Windows, θα πρέπει να Συνεχίστε.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 184447 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 95
 • Microsoft Windows 98 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kberrmsg kbprb kbmt KB184447 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:184447

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com