Hoe Internet Explorer opgeslagen webpagina's toegevoegd aan het Menu Favorieten

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 184674 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In dit artikel wordt beschreven hoe webpagina's worden opgeslagen in Internet Explorer u toevoegen aan het menu Favorieten.

Meer informatie

Internet Explorer 3. 0, 3. 01, 3. 02a, 3. 03

Wanneer u een webpagina toevoegt aan het menu Favorieten, een snel koppeling naar de webpagina wordt opgeslagen in de <drive>: \ \favorite.htm bestand <internet explorer="">, waarbij <drive>is het station waarop Internet Explorer bevindt, en <internet explorer="">is de naam van de map waarop Internet Explorer is geïnstalleerd. Favorieten staan in het menu Favorieten en in de Favoriet. htm-bestand in dezelfde volg orde, en ze worden weer gegeven in de volg orde waarin u ze hebt toegevoegd, niet alfabetisch. </internet></drive></internet></drive>

Internet Explorer 4. 0, 4. 01

Wanneer u een webpagina toevoegt aan het menu Favorieten, een snel koppeling naar de webpagina wordt opgeslagen in de <drive>: \ <internet explorer="">\profiles\defuser\favorite map, waarbij <drive>het station waarop Internet Explorer is bevindt, en <internet explorer="">is de naam van de map waarin Internet Explorer is geïnstalleerd. In Internet Explorer voor Windows 3. 1, snel koppelingen in de map Favorieten hebben een bestandsnaam van Fav <nnnnn>URL, en in Internet Explorer voor Windows NT 3. 51, snel koppelingen in de map Favorieten hebt u een bestandsnaam van de URL, <nnnnn>, waar <nnnnn>is een uniek nummer gemaakt door Internet Explorer. </nnnnn></nnnnn></nnnnn></internet></drive></internet></drive>

Het bestand Folder.ini in de map Favorieten bevat informatie over hoe Favorieten weer in het menu Favorieten gegeven worden. Als u een nieuwe map in de map Favorieten een mapnaam een unieke nummer is gemaakt met een eigen Folder.ini bestand. Het bestand Folder.ini bevat de naam van de map die wordt weer gegeven in het menu Favorieten.

Eigenschappen

Artikel ID: 184674 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Internet Explorer 2.01
Trefwoorden: 
kbenv kbinfo kbmt KB184674 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:184674
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com