XADM: Tekst bijlagen gewijzigd voor-e-internetmail

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 184718 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Een klein tekst bestand bijlage (140 tekens of minder) met regel invoer <lf>tekens, maar geen regel invoer combinaties Enter<cr><lf>, bij uitgaande bezorging van Internet Mail Service wordt gewijzigd. Het wijziging worden de extra invoeging van een<cr><lf>vlak na de oorspronkelijke <lf>karakter, wat resulteert in een<lf><cr><lf>combinatie aan het einde van elke regel. Dit kan problemen voor het ontvang ende systeem veroorzaken.</lf></cr></lf></lf></lf></cr></lf></cr></lf>

Oorzaak

Een logische fout behandelt de tekst bestandsbijlage als een onderdeel van de body text/plain met 7-bits codering. Grotere bijlagen (die meer dan 140 worden tekens) worden gecodeerd als Quoted-Printable die goed Hiermee behoudt u de tekenreeksen <lf>. </lf>

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, ophalen van het meest recente servicepack voor Exchange Server versie 5. 5. Zie voor meer informatie het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
191014XGEN: Het verkrijgen van het meest recente servicepack voor Exchange Server 5. 5

Status

Exchange Server 5. 0

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in Microsoft Exchange Server versie 5. 0.

Een ondersteunde correctie is nu beschikbaar, maar is niet volledig regressie testen en moet alleen worden toegepast op systemen waarop dit specifieke probleem optreedt. Tenzij u ernstige problemen van dit specifieke probleem, Microsoft ondervindt raadt aan om te wachten op het volgende servicepack waarin deze correctie is opgenomen. Neem contact op met technische ondersteuning van Microsoft voor meer informatie.

Deze correctie is geboekt naar de volgende Internet-locatie:
FTP://FTP.Microsoft.com/bussys/Exchange/Exchange-Public/fixes/eng/Exchg5.0/post-SP2-Store/

Exchange Server 5. 5

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in Microsoft Exchange Server versie 5. 5. Dit probleem is gecorrigeerd in Exchange Server 5. 5 Service Pack 2.

Eigenschappen

Artikel ID: 184718 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 5.0 Standard Edition
  • Microsoft Exchange Server 5.5 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbusage kbmt KB184718 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:184718
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com