Foutbericht 'Deze pagina bevat zowel veilige als onveilige Items'

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 184960
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u verbinding maakt met een beveiligde website (een website waarvan het adres met https:// begint) bevat zowel veilige en niet-beveiligde items, wordt het volgende foutbericht weer gegeven:
Deze pagina bevat zowel veilige als onveilige items. Wilt u de onveilige items downloaden?

Oorzaak

Als u een beveiligde webpagina maakt gebruik van frames en een of meer van de frames niet, geladen wordt omdat het annuleren van de belasting of de aanvraag belasting niet werkt, Internet Explorer genereert het foutbericht.

Dit probleem doet zich voor omdat Internet Explorer bepaalt dat de geladen frames in het domein van Internet en de intern gegenereerde fout frames op de lokale computer zijn en derhalve de huidige zone ingesteld op gemengd. Dit veroorzaakt een beveiligings foutbericht gewaarschuwd dat de pagina beveiligde en onbeveiligde items bevat.

In dit geval het foutbericht geeft niet aan een beveiligings probleem; het foutbericht betekent alleen dat de pagina niet alle beveiligde inhoud volledig geladen.

Status

Dit gedrag is inherent aan het ontwerp. U kunt dit foutbericht niet uitschakelen.

Meer informatie

Dit foutbericht wordt aangegeven dat de website zowel veilige bevat en niet-beveiligde items. U kunt de niet-beveiligde downloaden items met de beveiligde items op de website weer gegeven die alleen de beveiligde objecten of de bijbehorende Help-onderwerp weer geven. De opties in Internet Explorer 3. 02 en Internet Explorer 4. 0 en hoger zijn iets anders. Verwijzen naar de volgende secties voor omschrijvingen van deze verschillen.

Internet Explorer 4. x of 5

Wanneer u het foutbericht ontvangt, kunt uJa,Nee, ofMeer Info. Als u klikt opJa, de webpagina de beveiligde en onbeveiligde items worden weer gegeven. Als u klikt opNee, de onbeveiligde items worden niet weer gegeven op de webpagina en de beveiligde vergrendeling indicator op de statusbalk wordt weer gegeven. Als u klikt opMeer Info, deOnveilige inhoud downloaden van een beveiligde websiteHelp-onderwerp wordt weer gegeven.

Internet Explorer 3. 02

Wanneer u het foutbericht ontvangt, kunt uOver Beveiliging,Ja, ofNee. Als u klikt opOver beveiliging, deBeveiliging op het InternetHelp-onderwerp wordt weer gegeven. Als u klikt opJa, de webpagina de beveiligde en onbeveiligde items worden weer gegeven. Als u klikt opNee, de onbeveiligde items worden niet weer gegeven op de webpagina en de beveiligde vergrendeling indicator op de statusbalk wordt weer gegeven.

Eigenschappen

Artikel ID: 184960 - Laatste beoordeling: woensdag 28 september 2011 - Wijziging: 4.0
Trefwoorden: 
kberrmsg kbprb kbmt KB184960 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:184960
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com