Adovcsp.exe toont met opgeslagen Procedures met ADO

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 184968 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Adovcsp.exe is een voorbeeld programma dat keyset geopend toont en forwardOnly cursors met records ets van ActiveX Data Objects (ADO) door het uitvoeren van opgeslagen procedures van Microsoft SQL Server. Ook ziet u hoe een losgekoppelde record set opent. Het voorbeeld gebruikt de instructie # import functie van Visual C++ en toont ADO-RecordsetGetState(),GetName parameters() enGetValue(), en vele andere record set Opdracht- en verbindings methoden.

Meer informatie

Het volgende bestand wordt gedownload vanaf het Microsoft Download Center:
ADOVCSP.EXE
Release datum: 17 September 2003

Voor meer informatie over het downloaden van Microsoft-ondersteuningsbestanden, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
119591Hoe Microsoft-ondersteuningsbestanden via Online Services downloaden
Microsoft heeft dit bestand op virussen. Microsoft gebruikt de meest actuele software voor virusdetectie die beschikbaar was op de datum waarop het bestand werd gepost. Het bestand is opgeslagen op beveiligde servers die onbevoegde wijzigingen aan het bestand verhinderen.

De toepassing wordt ervan uitgegaan dat u een Microsoft SQL Server hebt geïnstalleerd met de Pubs-voorbeelddatabase. Als dit niet het geval is, wijzigt u de volgende code in deopenConnfunctie:
spCON->ConnectionString = L"Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;Initial Catalog=pubs;Data Source=serverName;";
VervangenGegevensbron server naam =de naam van uw server en geef de naam van de data base. Het monster twee opgeslagen procedures en een tabel maakt en vervolgens negeert wanneer de toepassing wordt afgesloten.

HetOpenRdmethode accepteert een invoer parameter (GradYear) en wordt doorgegeven aan de opgeslagen procedure sp_AdoTestInOut. sp_AdoTestInOut geeft alle records als resultaat met GradYear > = de parameter doorgegeven. Retourneert een uitvoer parameter, het aantal records geretourneerd en geeft ook een parameter (max GradYear). De tabel die gemaakt is gebaseerd op de tabel studenten van de Student inschrijvings data base die wordt geleverd bij Visual C++.

In dit voorbeeld wordt de tekst vakken voor de uitvoer parameter en de retour code weer geven alleen worden gebruikt wanneer de opgeslagen procedure uitgevoerd door te klikken op deOpenReadknop. Zie de broncode voor meer informatie.

De knop ondersteunt verkrijgt de schemagegevens uit de data base gebruiken de techniek en de code die wordt beschreven in het volgende Microsoft Knowledge Base artikel:
182831PROCEDURE: Werken met de ADO-methode OpenSchema vanuit Visual C++
De knop openen DisCon opent een losgekoppelde record set. Deze code wordt uitgevoerd in het volgende Microsoft Knowledge Base-artikel:
184397PROCEDURE: Getting ADO verbroken records ets in VBA / C + + Java

Referenties

Voor meer informatie klikt u op de volgende artikel nummers in de Microsoft Knowledge Base:
182389BESTAND: Adovcbm.exe ADO 1,5 met # import en Getrows/bladwijzers
181733BESTAND: Adovcbtd.exe # import gebruiken UpdateBatch en CancelBatch
220152BESTAND: Voorbeeld: eenvoudige ADO ADOVC1 / VC + + toepassing
200122Voorbeeld: ATL2ADO wordt verbroken Record set van COM VB
229088Voorbeeld: Vcspnp.exe wordt gedemonstreerd doorgegeven Parameters SQL NULL en NULL-waarden lezen met ADO

Eigenschappen

Artikel ID: 184968 - Laatste beoordeling: zaterdag 22 februari 2014 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft SQL Server 6.5 Standard Edition
  • Microsoft SQL Server 7.0 Standard Edition
  • Microsoft ActiveX Data Objects 2.7
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbdownload kbdatabase kbfile kbinfo kbmt KB184968 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:184968

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com