Een persoonlijk certificaat verwijderen uit Internet Explorer

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 185059 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
BELANGRIJK: Dit artikel bevat informatie over het bewerken van het register. Voordat u het register bewerkt, moet u eerst een back-up van maken de registerbestanden (System. dat en User. dat). Dit zijn verborgen bestanden in de Windows-map.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

In dit artikel wordt beschreven hoe u een persoonlijk certificaat verwijderen uit Internet Explorer.

Meer informatie

WAARSCHUWING: Met de register-Editor onjuist kan ernstige problemen veroorzaken mogelijk moet u uw besturings systeem opnieuw moet installeren. Microsoft kan niet garanderen dat problemen die voortkomen uit een onjuist gebruik van register Editor kan worden opgelost. Gebruik de register-Editor op eigen risico.

Voor informatie over het bewerken van het register, geven de "wijzigen van sleutels En waarden"Help-onderwerp in de register-Editor (Regedit. exe) of het" toevoegen en Verwijderen van gegevens in het register"en" registergegevens bewerken"Help-onderwerpen in Regedt32. exe. Houd er rekening mee dat back-up van het register voordat u het bewerkt het is. Als u Windows NT gebruikt, moet u ook de nood bijwerken Herstel diskette (ERD).

Een persoonlijk certificaat verwijderen uit Internet Explorer, gebruiken register -Editor de volgende registersleutel te openen:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\SystemCertificates\My\Certificates
Deze registersleutel bevat de sleutels voor uw persoonlijke certificaten. Een specifieke persoonlijke certificaat verwijderen, verwijder het bijbehorende registersleutel.

Eigenschappen

Artikel ID: 185059 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows 98 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbenv kbhowto kbmt KB185059 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:185059
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com