Περιγραφή του εργαλείου "Παράγοντας αυτόματης παράκαμψης" (Automatic Skip Driver Agent - Asd.exe)

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 186588
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει το εργαλείο παράγοντας αυτόματης παράκαμψης (Asd.exe) στα Windows 98 και Windows Millennium Edition (Me).

Περισσότερες πληροφορίες

Παράγοντας αυτόματης παράκαμψης αναγνωρίζει τις συσκευές που μπορούν να προκαλέσουν τα Windows 98 ή Windows Me για να σταματήσει να ανταποκρίνεται ("κολλάει") κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, απενεργοποιεί τους ώστε να παρακάμπτονται κατά την επόμενη επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

Για να ξεκινήσετε την Αυτόματη παράκαμψη, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, στην επιλογή προγράμματα, κατόπιν στην επιλογή Βοηθήματα, στην επιλογή Εργαλεία συστήματος, κάντε κλικ στην επιλογή πληροφορίες συστήματος και κάντε κλικ στο κουμπί "παράγοντας αυτόματης παράκαμψης" στο μενού Εργαλεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του εργαλείου πληροφορίες συστήματος της Microsoft, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟΥ:184075
ΤΙΤΛΟΣ: Περιγραφή του εργαλείου (Msinfo32.exe) πληροφορίες συστήματος της Microsoft

Παρατίθενται όλες οι συσκευές ή λειτουργίες που έχουν αποτύχει να ξεκινήσει, παράγοντας αυτόματης παράκαμψης. Χρησιμοποιείτε παράγοντας αυτόματης παράκαμψης για να ενεργοποιήσετε οποιαδήποτε συσκευή είχε προηγουμένως έχει απενεργοποιηθεί και, στη συνέχεια, τα Windows προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή κατά την επόμενη επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Εάν αυτήν τη συσκευή ή η λειτουργία δεν ξεκινά σωστά, ο υπολογιστής σας σταματά να ανταποκρίνεται.

Εάν, στη συνέχεια, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας για τρίτη φορά, παράγοντας αυτόματης παράκαμψης δεν επιτρέπει στη συσκευή ή τη λειτουργία εκτέλεση και κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας, κάντε κλικ στο κουμπί Λεπτομέρειες, για να προσδιορίσετε τη συσκευή ή τη λειτουργία που δεν ξεκινά σωστά και στη συνέχεια να εμφανίσετε μια προτεινόμενη ενέργεια.

Εάν ο παράγοντας αυτόματης παράκαμψης δεν μπορεί να εντοπίσει τυχόν σφάλματα, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα το δηλώνει και μπορείτε στη συνέχεια να κάνετε κλικ OK για να κλείσετε το παράγοντας αυτόματης παράκαμψης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι συσκευές που έχουν απενεργοποιηθεί από την αυτόματη παράγοντας παράκαμψης για να επιτρέψετε την εκκίνηση των Windows καταγράφονται στο αρχείο Asd.log.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 186588 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 3.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbmt KB186588 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:186588

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com