Beschrijving van het programma automatisch stuur programma overslaan Agent (Asd.exe)

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 186588
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Dit artikel beschrijft het hulp programma automatisch stuur programma overslaan (Asd.exe) in Windows 98 en Windows Millennium Edition (Me).

Meer informatie

Automatisch stuur programma overslaan wordt aangegeven welke apparaten die ervoor zorgen dat Windows 98 of Windows Me te reageren (loopt vast) wanneer u de computer opstart en vervolgens uitschakelen zodat ze worden genegeerd wanneer u de computer vervolgens opnieuw.

Starten automatisch stuur programma overslaan, klikt u op Start, wijs Programma's aan, wijs Accessoires, wijs Systeem werk set, klik op Systeeminfo en vervolgens Klik op automatisch stuur programma overslaan in het menu Extra.

Voor meer informatie over het gebruik van Microsoft Systeeminfo hulp programma, raadpleegt u het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Basis:
ARTIKEL-ID:184075
TITEL: Beschrijving van het hulp programma Microsoft Systeem info (Msinfo32. exe)

Alle apparaten of bewerkingen die niet aan de start staan door Automatisch stuur programma overslaan Agent. U kunt automatisch stuur programma overslaan te gebruiken alle deze functie eerder uitgeschakeld apparaat inschakelen en Windows probeert te het apparaat gebruiken wanneer u de computer vervolgens opnieuw. Als dit apparaat of bewerking niet goed wordt gestart, de computer niet meer reageert.

Als u de computer vervolgens opnieuw voor een derde keer automatisch stuur programma overslaan Agent voorkomt dat het apparaat of de bewerking wordt uitgevoerd, en wanneer uw computer wordt gestart, klikt u op Details voor de bewerking of apparaat dat niet correct wordt gestart en vervolgens weer een voorgestelde actie.

Als automatisch stuur programma overslaan niet gevonden fouten is, kan bericht ontvangt, en u kunt Klik op OK om automatisch af te sluiten Skip Driver Agent.

Opmerking: Apparaten uitgeschakeld door automatisch stuur programma overslaan om Windows te laten Start worden geregistreerd in het bestand Asd.log.

Eigenschappen

Artikel ID: 186588 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbinfo kbmt KB186588 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:186588

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com