Τρόπος απενεργοποίησης του γρήγορου τερματισμού λειτουργίας στα Windows 98

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 187607
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο απενεργοποίησης του γρήγορου τερματισμού λειτουργίας στα Windows 98.

Περισσότερες πληροφορίες

Όταν τερματίζετε τα Microsoft Windows 95 ή Windows 98, όλα τα προγράμματα οδήγησης συσκευών είναι δεν έχει προετοιμαστεί. Εάν είναι ενεργοποιημένη η γρήγορου τερματισμού λειτουργίας στα Windows 98, τα προγράμματα οδήγησης συσκευών δεν είναι δεν έχει προετοιμαστεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια ταχύτερη τερματισμού λειτουργίας. Γρήγορου τερματισμού λειτουργίας είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Απενεργοποίηση γρήγορου τερματισμού λειτουργίας ενδέχεται να χρειαστεί κατά την αντιμετώπιση προβλημάτων τερματισμού λειτουργίας στα Windows 98.

Για να απενεργοποιήσετε τον γρήγορο τερματισμό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικStart, τοποθετήστε το δείκτηΠρογράμματα (Programs), τοποθετήστε το δείκτηΒοηθήματα, τοποθετήστε το δείκτηΤα Εργαλεία συστήματος, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΠληροφορίες συστήματος (System Information).
  2. Στο διακομιστήΕργαλείαμενού, κάντε κλικ στο κουμπίβοηθητικό πρόγραμμα ρύθμισης παραμέτρων.
  3. Στο διακομιστήΓενικάκαρτέλα, κάντε κλικ στο κουμπίΓια προχωρημένους (Advanced).
  4. Κάντε κλικ για να επιλέξετε τοΑπενεργοποίηση γρήγορου τερματισμού λειτουργίαςπλαίσιο ελέγχου, κάντε κλικ στο κουμπίOk, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
  5. Κάντε κλικYESΌταν σας ζητηθεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.
Απενεργοποίηση γρήγορου τερματισμού λειτουργίας στα Windows 98 αλλαγές τα δεδομένα τιμής FastReboot από 1 σε 0 στο ακόλουθο κλειδί μητρώου:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Shutdown
Εάν το άρθρο αυτό δεν περιγράφει το θέμα που σχετίζεται με τον τερματισμό, ανατρέξτε στην ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web, για να προβάλετε περισσότερα άρθρα σχετικά με τον τερματισμό των Windows 98:
Κάντε κλικ εδώ για να προβάλετε μια λίστα άρθρων σχετικά με τον τερματισμό λειτουργίας

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 187607 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbhowto kbmt KB187607 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:187607

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com