Χρήση του Telnet στη λειτουργία δοκιμής θύρα 3389

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 187628
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Προγράμματα-πελάτες Terminal Server χρησιμοποιούν TCP θύρα 3389 για επικοινωνία με TerminalServer. Ένα συνηθισμένο πρόβλημα σε περιβάλλον WAN είναι ότι ένα φίλτρο δικτύου orother τείχος προστασίας δεν επιτρέπει τη σύνδεση με αυτήν τη θύρα. Μπορείτε να εκτελέσετε asimple αντιμετώπιση προβλημάτων δοκιμής για να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής-πελάτης να συνδεθείτε με theport. Μόλις προσπαθήσετε να telnet στη θύρα από τον υπολογιστή-πελάτη.

Για να δοκιμάσετε τη λειτουργικότητα της θύρας 3389, χρησιμοποιήστε αυτήν την εντολή από τον υπολογιστή-πελάτη:
   Telnet tserv 3389
				
όπου "tserv" είναι το όνομα του κεντρικού υπολογιστή του διακομιστή τερματικού.

Εάν το telnet είναι επιτυχής, εμφανίζεται απλώς το telnet οθόνη και ένα δρομέα.Στον Terminal Server, διαχείρισης του Terminal Server θα εμφανίζει ένα εικονίδιο bluecomputer με καμία άλλη πληροφορία. Η σύνδεση Telnet θα alsoconsume μια αδρανούς περιόδου λειτουργίας.

Ο διακομιστής τερματικού πρέπει να αποσυνδέσετε τη σύνδεση μετά από λίγα λεπτά.Εναλλακτικά, μπορείτε να αποσυνδεθείτε μέσω Telnet.

Η δοκιμή αυτή σας ενημερώνει ότι μπορείτε να συνδεθείτε μέσω της θύρας.

Εάν Telnet αναφέρει ότι δεν μπορείτε να συνδεθείτε, υπάρχουν λόγοι severalpossible:

  1. Εάν μπορείτε να συνδεθείτε, αντικαθιστώντας το "tserv" με τη διεύθυνση IP του διακομιστή τερματικού, αλλά όχι το όνομα του κεντρικού υπολογιστή, μπορεί να έχετε ένα πρόβλημα ανάλυσης DNS ή WINS.
  2. Εάν μπορείτε να συνδεθείτε όταν "tserv" είναι το όνομα κεντρικού υπολογιστή, αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί όταν "tserv" είναι το όνομα του υπολογιστή, τότε ενδέχεται να έχετε κάποιο ζήτημα ανάλυσης ονομάτων NetBIOS με WINS ή ενός αρχείου LMHOSTS.
  3. Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε όταν "tserv" είναι η διεύθυνση IP, το όνομα κεντρικού υπολογιστή ή το όνομα του υπολογιστή, τότε είναι πιθανό ότι η θύρα 3389 αποκλείεται κάπου στο σας WAN.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 187628 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014 - Αναθεώρηση: 3.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbmt KB187628 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 187628

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com