Περιγραφή της υπηρεσίας προγράμματος περιήγησης υπολογιστή Microsoft

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 188001 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Υπηρεσίες Microsoft Active Directory στα Windows 2000 και Windows XP, αντικαταστήστε την υπηρεσία αναζήτησης υπολογιστή που χρησιμοποιείται σε παλαιότερες εκδόσεις των Windows για την παροχή η ανάλυση ονομάτων δικτύου βασικό σύστημα εισόδου/εξόδου (NetBIOS). Το υπηρεσία προγράμματος περιήγησης στα Windows 2000 παρέχεται για συμβατότητα με υπολογιστές-πελάτες που εκτελούν προηγούμενες εκδόσεις των Windows.

Αυτό το άρθρο περιγράφει τις βασικές μεθόδους, με την οποία ένας υπολογιστής διακομιστή παρέχει λειτουργικότητα λίστας αναζήτηση στους υπολογιστές-πελάτες στο δίκτυο. Για μια αναλυτικότερη επεξήγηση των στοιχείων περιήγησης, δείτε το παρακάτω έγγραφα:
  • Microsoft Windows NT 4.0 Resource KitΚεφάλαιο 3, "Υπηρεσία προγράμματος περιήγησης Windows NT 4.0."
  • Διαθέσιμες εγγράφου "CIFS/E πρωτόκολλο προγράμματος περιήγησης" κατά την ακόλουθη τοποθεσία Web:
    FTP://FTP.Microsoft.com/developr/drg/CIFS/cifsbrow.doc
  • Το πρόγραμμα περιήγησης ρυθμίσεις μητρώου που περιγράφονται στο αρχείο Microsoft Windows NT 4.0 Resource Kit Regentry.hlp.
Η κύρια λειτουργία της υπηρεσίας προγράμματος περιήγησης είναι να παρέχουν μια λίστα κοινή χρήση πόρων στον τομέα του υπολογιστή-πελάτη, μαζί με μια λίστα υπολογιστών άλλα ονόματα τομέα και ομάδας εργασίας στο δίκτυο ευρείας περιοχής (WAN). Αυτό λίστα παρέχεται στους υπολογιστές-πελάτες που προβάλετε πόρους δικτύου με το δίκτυο Περιοχή ή την εντολή NET VIEW.

Περισσότερες πληροφορίες

Υπηρεσία προγράμματος περιήγησης διατηρεί μια λίστα με το όνομα τομέα ή ομάδα εργασίας ο υπολογιστής είναι σε, και το πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται για κάθε υπολογιστή στον το τμήμα δικτύου που εξυπηρετούνται από τον υπολογιστή που εκτελεί την υπηρεσία προγράμματος περιήγησης. Σε κάθε τμήμα δικτύου έχει επιλέξει ένα κύριο πρόγραμμα περιήγησης από την ομάδα των υπολογιστές που βρίσκονται στο τμήμα που εκτελούν την υπηρεσία προγράμματος περιήγησης.

Το κύριο πρόγραμμα περιήγησης είναι υπεύθυνος για τη συλλογή κεντρικού υπολογιστή ή διακομιστή ανακοινώσεις που αποστέλλονται ως αυτοδύναμα πακέτα κάθε 12 λεπτά από κάθε ο διακομιστής στο τμήμα δικτύου το κύριο πρόγραμμα περιήγησης. Το κύριο πρόγραμμα περιήγησης δίνει εντολή πιθανά προγράμματα περιήγησης για κάθε τμήμα του δικτύου να καταστούν προγράμματα αναζήτησης αντιγράφων ασφαλείας. Παρέχει προγράμματος περιήγησης αντιγράφων ασφαλείας σε ένα τμήμα δικτύου δεδομένη μια Αναζητήστε λίστα στους υπολογιστές-πελάτες που βρίσκονται στο ίδιο τμήμα.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: σε μια δομή τομέα Windows NT, ο πρωτεύων ελεγκτής τομέα Είναι πάντα επιλεγμένη (PDC) ως το κύριο πρόγραμμα περιήγησης τομέα. Μόνον ο PDC να είναι ένα κύριο πρόγραμμα περιήγησης τομέα. Εάν δεν υπάρχει, σε PDC ενός πρωτεύοντος τομέα πρόγραμμα περιήγησης δεν είναι διαθέσιμη και δεν μπορείτε να αποκτήσετε λίστες αναζήτησης από ομάδες εργασίας εκτός από την ομάδα εργασίας που βρίσκονται σε.

Σε ένα τμήμα δικτύου που καθορίσατε υπάρχει μόνο ένα κύριο πρόγραμμα περιήγησης. Όλα τα τομέα ελεγκτές εκτός από τον PDC χαρακτηρίζονται ως προγράμματα αναζήτησης αντιγράφων ασφαλείας. Επιπλέον, ένα πρόγραμμα περιήγησης αντιγράφων ασφαλείας για κάθε υπολογιστές 32 σε εκχωρείται τμήμα δικτύου.

Σε μια ρύθμιση παραμέτρων της ομάδας εργασίας που περιέχουν που βασίζεται σε Windows NT Workstation υπολογιστές, υπάρχει πάντα ένα κύριο πρόγραμμα περιήγησης. Εάν υπάρχουν τουλάχιστον δύο Τα Windows NT Workstation υπολογιστές στην ομάδα εργασίας, υπάρχει επίσης ένα πρόγραμμα περιήγησης αντιγράφων ασφαλείας. Για κάθε 32 υπολογιστές Windows NT Workstation στην ομάδα εργασίας, υπάρχει ένα άλλο πρόγραμμα περιήγησης αντιγράφων ασφαλείας.

Εάν δεν υπάρχει ελεγκτής τομέα βρίσκεται σε ένα τμήμα δικτύου που καθορίσατε στη συνέχεια ξεκινά μια διαδικασία ψηφοφορίας που επιλέγει ένα κύριο πρόγραμμα περιήγησης και προγράμματος περιήγησης αντιγράφων ασφαλείας από τους υπολογιστές στο τμήμα αγοράς χρησιμοποιώντας την ακόλουθη σειρά προτεραιότητας:

Τα Windows 2000 Server
Τα Windows 2000 Professional
Τα Microsoft Windows NT 4.0 Server Enterprise Edition
Τα Microsoft Windows NT 4.0 Server
Τα Microsoft Windows NT 4.0 Workstation
Microsoft Windows 98
Τα Microsoft Windows 95
Microsoft Windows for Workgroups 3.11

Πρωτεύων ελεγκτής τομέα ρόλο προγράμματος περιήγησης

Επειδή η υπηρεσία του προγράμματος περιήγησης είναι δεσμευμένα από τμήματα μετάδοσης και κάθε κύριο πρόγραμμα αναζήτησης διατηρεί τη δική του ξεχωριστή λίστα, πρέπει να είναι ένας τρόπος Συγχώνευση αυτές τις λίστες σε μια μεμονωμένη λίστα σε όλο τον τομέα. Αυτή η λειτουργικότητα είναι παρέχεται από το κύριο πρόγραμμα περιήγησης τομέα που είναι ο PDC για τον τομέα. Αυτή η λειτουργικότητα δεν απαιτείται για τα πρωτόκολλα δικτύου εκτός από Μετάδοση Control Protocol/Internet Protocol (TCP/IP).

Ο PDC έχει είναι επίσης υπεύθυνος για τη σύνδεση με την κύρια Windows Διακομιστής Internet Name Service (WINS) κάθε 12 λεπτά για να αποκτήσετε μια λίστα όλα τα όνομα_τομέα πληκτρολογήστε <1b> εγγραφές που καταχωρούνται από το PDCs σε ολόκληρη την επιχείρηση. Αυτό γίνεται με την έκδοση ενός MSRPC Η αίτηση R_WinsGetBrowserNames. Αυτά τα ονόματα, μαζί με την ομάδα εργασίας Αυτοδύναμα πακέτα ανακοίνωση που συλλέγονται από τα κύρια προγράμματα περιήγησης σε ολόκληρη την WAN, δημιουργήστε την πλήρη λίστα των ονομάτων τομέα και ομάδας εργασίας. Τα ονόματα έχουν εντοπιστεί από υπερισχύουν ανακοινώσεις ομάδας εργασίας πάνω από εκείνες που λαμβάνονται από το WINS. Αυτά τα ονόματα τομέα και ομάδας εργασίας περιέχει επίσης το όνομα του διακομιστής καταχώρηση οποιοδήποτε δεδομένο υπολογιστή στη λίστα αναζήτησης. Στο συμβάν Ένας διακομιστής WINS δεν είναι διαθέσιμη ή δεν έχει καταχωρηθεί, το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή-πελάτη αιτήσεις λίστας διακομιστών από τον υπολογιστή που έχει καταχωρηθεί το όνομα. Αυτή η λειτουργία πραγματοποιείται για λογαριασμό του προγράμματος-πελάτη από το πρόγραμμα περιήγησης και ονομάζεται διπλού άλματος. </1b>

Ο PDC συγχωνεύει όλες τις λίστες που συγκεντρώνονται από κύρια προγράμματα περιήγησης σε κάθε τμήμα αγοράς κατά μήκος του WAN. Κάθε 12 λεπτά, συνδέει το κύριο πρόγραμμα περιήγησης PDC για να αποκτήσετε λίστα σε όλο τον τομέα. Προκύπτει από την πρώτη λίστα εκδίδει μια αίτηση NetServerEnum με μια σημαία 0xFFFFFFFF. Αυτή η αίτηση ανακτά την πλήρη λίστα των διακομιστών μέσα στον τομέα. Το πρωτότυπο πρόγραμμα περιήγησης και στη συνέχεια η ίδια αίτηση με μια σημαία 0x8000000, θέματα που αιτήσεις όλα τα ονόματα τομέα και ομάδας εργασίας.

Για σήμα PDC να ανακτήσει τη λίστα που συλλέγονται από το κύριο πρόγραμμα περιήγησης το κύριο πρόγραμμα περιήγησης αποστέλλει τον PDC σε άμεση ανακοίνωση κύριο πλαίσιο μέσω της θύρας User Datagram Protocol (UDP) 138. Αυτό σήματα του PDC Άμεση σύνδεση με το κύριο πρόγραμμα περιήγησης και ανάκτηση της λίστας. Αυτό επικοινωνία πραγματοποιείται επίσης με δύο αιτήσεις NetServerEnum. Πρώτα, ένα Αίτηση NetServerEnum με σημαία 0x40000000 εκδίδεται για να ζητήσετε την τοπική λίστα διακομιστών που συλλέγονται από το κύριο πρόγραμμα περιήγησης. Στη συνέχεια, το NetServerEnum Αποστολή της αίτησης με σημαία 0xC0000000 για την ανάκτηση της τοπικής ομάδας εργασίας ανακοίνωση των πλαισίων που έχουν σταλεί από το κύριο πρόγραμμα περιήγησης των άλλων τομέων ή ομάδες εργασίας στο τμήμα. Κάθε προγράμματος περιήγησης αντιγράφων ασφαλείας σε θέματα τμήμα ενός Αίτηση NetServerEnum με σημαίες 0xFFFFFFFF και 80000000 x σε 12 λεπτό διαστήματα για να αποκτήσετε την πλήρη λίστα των διακομιστών, τομείς και ομάδας εργασίας ονόματα.

Δήλωση και ώρα μετάδοσης

Επειδή η υπηρεσία αναζήτησης βασίζεται στις εκπομπές διακομιστή του η επικοινωνία είναι χωρίς σύνδεση και εξ ορισμού αναξιόπιστη. Όταν ένα διακομιστής, ξεκινά αμέσως αποστέλλει έναν κεντρικό υπολογιστή ανακοίνωση πλαισίου. Αυτό η διαδικασία επαναλαμβάνεται σε 4 λεπτά και πάλι σε 8 λεπτά. Η διαδικασία είναι στη συνέχεια επαναλαμβάνεται εν συνεχεία κάθε 12 λεπτά.

Επιτρέποντας απώλεια μερικά καρέ αυτοδύναμων πακέτων, είναι εύλογο να αναμένεται ότι το κύριο πρόγραμμα περιήγησης στο τμήμα δικτύου θα προσθέσετε μια δεδομένη το όνομα του υπολογιστή στη λίστα αναζήτησης μέσα σε 12 λεπτά μετά την εκκίνηση. Πέρα από αυτό το σημείο χρησιμοποιείται προσανατολισμένη κυκλοφορίας και τις αλληλουχίες Οι πιο ντετερμινιστική. Εντός 12 λεπτά, το κύριο πρόγραμμα περιήγησης στο τμήμα αγοράς θα συνδεθεί στον PDC να λάβει τη λίστα σε όλο τον τομέα και ταυτόχρονα ώρα ο PDC θα συνδεθείτε με το κύριο πρόγραμμα περιήγησης και να μάθετε του νέου ο διακομιστής.

Κύρια προγράμματα περιήγησης σε απομακρυσμένα τμήματα επίσης σύνδεση με τον PDC κάθε λεπτό 12 διαστήματα και μάθετε σύντομα νέο διακομιστή. Εντός 12 λεπτά απομακρυσμένης κύριο πρόγραμμα περιήγησης εκμάθηση του ονόματος ενός νέου υπολογιστή, όλα τα προγράμματα αναζήτησης αντιγράφων ασφαλείας Συνδέστε τους κύριο πρόγραμμα περιήγησης. Στο σημείο αυτό, όλα τα προγράμματα περιήγησης σε έναν απομακρυσμένο τμήμα γνωρίζετε σχετικά με το νέο διακομιστή. Σε ένα περιβάλλον πολλαπλών τμημάτων WAN, το μέγιστο χρονικό διάστημα θα πρέπει να λαμβάνουν για όλα τα προγράμματα-πελάτες εντός του τομέας για να δείτε το νέο υπολογιστή είναι 48 λεπτά (12 + 12 + 12 + 12). Σε ένα κατά την οποία μεταδόσεις και χρήση δικτύου είναι σωστά μέσα σε ασφαλές δίκτυο παράμετροι, αυτή περίοδο πρέπει να μέση περίπου μισό όσο διάστημα (24 λεπτά).

Κατάργηση υπολογιστών από τη λίστα αναζήτησης ενδέχεται να διαρκέσει περισσότερο χρόνο. Για να επιτρέψετε απώλεια datagram καρέ, το κύριο πρόγραμμα περιήγησης δεν καταργεί έναν διακομιστή από η λίστα μέχρι 3 περιόδους ανακοίνωση έχουν περάσει. Εάν ο διακομιστής δεν είναι ομαλό τερματισμό ή αν χαθεί η σύνδεση δικτύου, ο διακομιστής να παραμένουν στη λίστα το κύριο πρόγραμμα περιήγησης για 36 λεπτά. Μετά από αυτό χρόνος, ειδοποιείται ο PDC για να καταργήσετε το όνομα του διακομιστή. Το ίδιο ακολουθεί ροής επικοινωνίας για να καταργήσετε το όνομα του διακομιστή. Εντός 12 λεπτά ένα κύριο πρόγραμμα περιήγησης απομακρυσμένου τμήματος λαμβάνει τη λίστα σε όλο τον τομέα από ο PDC και μέσα σε 12 λεπτά συνδέεται με το πρωτότυπο κάθε προγράμματος περιήγησης αντιγράφων ασφαλείας το πρόγραμμα περιήγησης. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει 72 λεπτά για να ολοκληρώσετε (36 + 12 + 12 + 12). Εάν ο διακομιστής είναι Τερματισμός, το πρόγραμμα περιήγησης στέλνει ένα Ανακοίνωση κεντρικό πλαίσιο που υποδεικνύει ότι δεν είναι πλέον ενεργεί ως Ένας διακομιστής. Μετά την παραλαβή αυτού αυτοδύναμου πακέτου αμέσως το κύριο πρόγραμμα περιήγησης Καταργεί το διακομιστή από την τοπική λίστα. Σε ένα δίκτυο σε ποια μεταδόσεις και χρήση δικτύου είναι σωστά μέσα σε ασφαλή παραμέτρους, η προθεσμία αυτή θα πρέπει να κατά μέσο όρο περίπου μισό όσο διάστημα (36 λεπτά).

Επειδή ο ρόλος προγράμματος περιήγησης σε διακομιστή ορίζονται δυναμικά με περιοδικές εκλογές, τον προσδιορισμό της ροής επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται για την παροχή της λίστα αναζήτησης σε έναν συγκεκριμένο υπολογιστή-πελάτη μπορεί να είναι δύσκολη. Εάν ένας master πρόγραμμα περιήγησης είναι τερματίσετε ομαλά, το κύριο πρόγραμμα περιήγησης επιβάλλει μια επιλογή για ένα νέο κύριο πρόγραμμα περιήγησης κατά τον τερματισμό λειτουργίας. Εάν το πρόγραμμα περιήγησης αντιγράφων ασφαλείας που κερδίζει τις εκλογές έχει υπάρχει στο δίκτυο που είναι αρκετά μεγάλη για να λάβετε μια λίστα πλήρη αναζήτηση ξεκινά ως ένα κύριο πρόγραμμα περιήγησης με μια πλήρως λίστα αναζήτηση πυκνοκατοικημένες και συνεχίζει τη λειτουργία Αναζήτηση στο δίκτυο τμήμα αγοράς χωρίς διακοπή.

Εάν δεν τερματίσετε ένα διακομιστή που ενεργεί ως το κύριο πρόγραμμα περιήγησης ομαλά ή αν είναι το κύριο πρόγραμμα περιήγησης ισχύ εκλογών αίτηση datagram απώλεια, ενδέχεται να υπάρχει μια καθυστέρηση πριν από την αναζήτηση λειτουργικότητα είναι διαθέσιμη σε τμήμα δικτύου. Προκάλεσε μια επιλογή νέο κύριο πρόγραμμα περιήγησης, εάν ένα υπολογιστής-πελάτης ζητά μια λίστα αναζήτησης και δεν είναι δυνατό να εντοπίσει ένα υπόδειγμα το πρόγραμμα περιήγησης. Θα χρειαστούν 12 λεπτά για ένα πρόγραμμα περιήγησης αντιγράφων ασφαλείας για να ανακαλύψετε ότι κανένα κύριο πρόγραμμα περιήγησης είναι παρόν, ανάλογα με την χρήση δικτύου.

Απαιτήσεις ανάλυση ονόματος

Ανάλυση ονομάτων σε ολόκληρο τον τομέα είναι κρίσιμο για την κατανεμημένη περιήγηση στο μοντέλο για να λειτουργήσει. Όλοι οι υπολογιστές που είναι κατά μήκος του WAN πιθανά κύρια προγράμματα περιήγησης πρέπει να επιλύσετε τύπου όνομα_τομέα η καταχώρηση<1b> για τον PDC. Μετά από ενδεχόμενη λαμβάνει το κύριο πρόγραμμα περιήγησης ένα θετική απάντηση στο ερώτημα για τον PDC, πρέπει επίσης να είναι το κύριο πρόγραμμα περιήγησης Μπορείτε να επιλύσετε το όνομα του υπολογιστή πληκτρολογήστε καταχώρηση <00> του PDC. Ο PDC πρέπει να επιλύσετε τα ονόματα όλων των υπολογιστών που είναι πιθανά κύρια προγράμματα περιήγησης για να μπορούν να συνδεθούν σε αυτά. Ακούει τον PDC για άμεση κύρια ανακοινώσεις από κύρια προγράμματα περιήγησης σε θύρα UDP </00></1b>

Ενεργοποιεί το αυτήν την ανακοίνωση του PDC για την επίλυση του ονόματος υπολογιστή, πληκτρολογήστε <00> από το κύριο πρόγραμμα περιήγησης και να ζητήσουν τη λίστα αναζήτησης που διατηρούνται από το πρωτότυπο. </00>

Όταν μια λίστα αναζήτησης παρουσιάζεται σε έναν υπολογιστή-πελάτη, ο υπολογιστής-πελάτης πρέπει να επιλύσετε την καταχώρηση ονόματος NetBIOS οποιουδήποτε υπολογιστή στη λίστα για να προβολή κοινόχρηστων πόρων. Επομένως, όλοι οι υπολογιστές-πελάτες πρέπει να επίλυση διεύθυνσης πρωτοκόλλου Internet (IP) από όλους τους υπολογιστές του τομέα. Στις περισσότερες ρυθμίσεις παραμέτρων δικτύων, αυτό σημαίνει ότι η κατανεμημένη Υποδομή WINS πρέπει να λειτουργεί σωστά.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 188001 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbinfo kbmt KB188001 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:188001

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com