Σφάλμα 691: Ο υπολογιστής εσάς κλήσης σε δεν είναι δυνατή δημιουργία μιας σύνδεσης δικτύου μέσω τηλεφώνου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 188120
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν καλείτε την υπηρεσία παροχής Internet (ISP), μπορεί να συνδεθεί με επιτυχία, αλλά λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Σφάλμα 691: Ο υπολογιστής που καλείτε δεν είναι δυνατό να δημιουργήσει μια σύνδεση δικτύου μέσω τηλεφώνου. Ελέγξτε των κωδικό πρόσβασής σας και προσπαθήστε ξανά. (Error 691: The computer you are dialing in to cannot establish a Dial-Up Networking connection. Check your password, and then try again.).

Αιτία

Αυτό το θέμα μπορεί να εμφανιστεί για οποιονδήποτε από τους ακόλουθους λόγους:
 • Έχετε ορίσει την υπηρεσία CompuServe από το φάκελο "ηλεκτρονικές υπηρεσίες" στο μενού "Έναρξη" και δεν έχετε συνδεθεί με CompuServe με τη χρήση του λογισμικού CompuServe που περιλαμβάνεται στα Windows 98.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το πρόγραμμα εγκατάστασης της υπηρεσίας CompuServe δεν ολοκληρώνεται, μέχρι να συνδεθείτε στην υπηρεσία CompuServe για να ορίσετε την προεπιλεγμένη ρύθμιση δικτύου μέσω τηλεφώνου.

 • Το αρχείο TELEPHON.ini είναι λείπει ή είναι κατεστραμμένο.

 • Η υπηρεσία παροχής Internet χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό αρχείο από το αρχείο Rasapi32.dll για να επαληθεύσετε τη σύνδεση.

 • Το αρχείο Rasapi32.dll είναι μια διαφορετική έκδοση από το αρχείο Rasapi32.dll που περιλαμβάνεται στα Windows 98.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε κάθε μία από τις ακόλουθες μεθόδους. Αφού χρησιμοποιήσετε μία μέθοδο, ελέγξτε για να βεβαιωθείτε εάν το ζήτημα εξακολουθεί να υφίσταται.

Δημιουργήστε ένα νέο αρχείο TELEPHON.ini

Για να δημιουργήσετε ένα νέο αρχείο TELEPHON.ini, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Μετονομάστε το αρχείο TELEPHON.ini βρίσκεται στο φάκελο Windows να Telephon.old.
 2. Ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή.
 3. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο Tapiini.exe βρίσκεται στο φάκελο \Windows\System. Σημειώστε ότι το πρόγραμμα εκτελείται πολύ γρήγορα. Το αρχείο Tapiini.exe δημιουργεί ένα νέο αρχείο TELEPHON.ini στο φάκελο Windows.

Συνδεθείτε με την υπηρεσία CompuServe

Για να συνδεθείτε στην υπηρεσία CompuServe με τη χρήση του λογισμικού CompuServe που περιλαμβάνεται στα Windows 98, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικStart, τοποθετήστε το δείκτηΠρογράμματα (Programs), τοποθετήστε το δείκτηΗλεκτρονικές υπηρεσίες, τοποθετήστε το δείκτηCompuServe, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίCompuServe 4.0.
 2. Κάντε κλικΕγκατάσταση.
 3. Πληκτρολογήστε το όνομα μέλους, Αναγνωριστικό μέλους και κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 4. Κάντε κλικInternet.
 5. Κάντε κλικYESΌταν σας ζητηθεί να χρησιμοποιήσετε δίκτυο μέσω τηλεφώνου για να συνδεθείτε στο Internet.
 6. Κάντε κλικ στην κατάλληλη χώρα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 7. Αφού συνδεθείτε με την υπηρεσία CompuServe, αποσυνδεθείτε CompuServe και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

Επαλήθευση της έκδοσης του Rasapi32.dll

Για να επαληθεύσετε ότι η τρέχουσα έκδοση του Rasapi32.dll είναι το αρχείο που περιλαμβάνεται στα Windows, ελέγξτε τα δεδομένα τιμής τουΔιαδρομήείναι η τιμή του ακόλουθου κλειδιού μητρώουRasapi32.dll:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\RemoteAccess\Authentication\SMMFiles\PPP
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την τροποποίηση του μητρώου των Windows, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
136393Τρόπος τροποποίησης του μητρώου των Windows
Ίσως μπορέσετε να εγκαταστήσετε ξανά το δίκτυο μέσω τηλεφώνου για να αλλάξετε το κλειδί μητρώου.Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επανεγκατάστασης του δικτύου μέσω τηλεφώνου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
181599Τρόπος κατάργησης και επανεγκατάστασης αρχείων Δικτύου μέσω Τηλεφώνου (Dial-Up Networking) και TCP/IP
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία CompuServe ως πρωτεύουσα υπηρεσία παροχής Internet και να αλλάξετε αυτά τα δεδομένα τιμής στο μητρώο, ενδέχεται να μην έχετε τη δυνατότητα να συνδεθεί σωστά.

Περισσότερες πληροφορίες

Το αρχείο TELEPHON.ini αποθηκεύει τις ρυθμίσεις για όλα τα προγράμματα με δυνατότητες TAPI, όπως το φαξ και το δίκτυο μέσω τηλεφώνου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μετά τη μετονομασία και δημιουργήστε ξανά το αρχείο TELEPHON.ini στα Windows 98, πρέπει να εισαγάγετε ξανά τις πληροφορίες κλήσης.Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το διακομιστή απομακρυσμένης πρόσβασης, κάντε κλικ στο κουμπί αριθμούς των άρθρων παρακάτω για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
120228Από σημείο σε σημείο RAS: Κοινά ζητήματα και συμβάσεις του κωδικού πρόσβασης
163111Λίστα κωδικών σφαλμάτων της υπηρεσίας RAS (Remote Access Service - Υπηρεσία απομακρυσμένης πρόσβασης)
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 188120 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kberrmsg kbprb kbmt KB188120 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:188120

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com