Περιγραφή του Windows Script Host (WSH)

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 188135 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει το Windows Script Host (WSH) στα Windows.

Περισσότερες πληροφορίες

Το WSH είναι ένας κεντρικός υπολογιστής δέσμης ενεργειών ανεξαρτήτου γλώσσας, για πλατφόρμες Windows 32-bit. Η Microsoft παρέχει δέσμης ενεργειών της Microsoft Visual Basic και δέσμη ενεργειών Java μηχανισμούς δέσμης ενεργειών με το WSH. Χρησιμεύει ως ελεγκτής των δεσμών ενεργειών ActiveX κινητήρες, ακριβώς όπως κάνει και ο Microsoft Internet Explorer. Επειδή η δημιουργία δεσμών ενεργειών κεντρικός υπολογιστής δεν είναι πλήρες πρόγραμμα περιήγησης στο Internet, έχει μικρότερο αποτύπωμα μνήμης από τον Internet Explorer. Επομένως, είναι κατάλληλο για την εκτέλεση WSH απλή και γρήγορη εργασίες. Δέσμες ενεργειών να εκτελούνται απευθείας από την επιφάνεια εργασίας κάνοντας διπλό κλικ σε ένα αρχείο δέσμης ενεργειών ή από μια γραμμή εντολών. WSH παρέχει ένα κεντρικός υπολογιστής δέσμης ενεργειών χαμηλής μνήμης που είναι ιδανική για μη αλληλεπιδραστικές δέσμες ενεργειών ανάγκες όπως δημιουργία δέσμης ενεργειών σύνδεσης, δέσμες ενεργειών διαχείρισης και ούτω καθεξής. ΤΟ WSH μπορεί να εκτελεστεί είτε από τον κεντρικό υπολογιστή που βασίζεται σε Windows σε λειτουργία (Wscript.exe) ή του κεντρικού με βάση το κέλυφος εντολών πραγματικής λειτουργίας (Cscript.exe).

Εγκατάσταση του Windows Script Host

Για να εγκαταστήσετε το Windows Script Host, ανατρέξτε στην ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/ms950396.aspx
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Windows Script Host περιλαμβάνεται στον Microsoft Internet Explorer 5.

Εκτέλεση δεσμών ενεργειών

Για να εκτελέσετε δέσμες ενεργειών στα Windows, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
  • Κάντε διπλό κλικ σε ένα αρχείο .vbs ή .js.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, και στη συνέχεια πληκτρολογήστε το όνομα ενός .vbs ή το αρχείο .js στο άνοιγμα.
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Αντικείμενα Internet Explorer 4.0 και νεότερη χειρισμός WSH ως μη ασφαλή ActiveX τα στοιχεία ελέγχου. Εάν μια τοποθεσία Web προσπαθεί να προετοιμάσει ή δέσμες ενεργειών σε ένα αντικείμενο WSH (για παράδειγμα, για πρόσβαση σε αρχεία στον τοπικό υπολογιστή σας), ο Internet Explorer αδύνατη η προετοιμασία ή δέσμης ενεργειών στο αντικείμενο στις ρυθμίσεις ασφαλείας υψηλό ή Μεσαίο και παρέχει τις ακόλουθες προειδοποιήσεις στο χαμηλό επίπεδο ασφαλείας:

Ο Internet Explorer 5:
Κάποιο λογισμικό (στοιχεία ελέγχου ActiveX) αυτής της σελίδας Ίσως δεν είναι ασφαλές. Συνιστάται που δεν το εκτελέσετε. Θέλετε να επιτρέψετε την εκτέλεσή του;
Ο Internet Explorer 4.0, 4.01, 4.01 Service Pack 1:
Ένα αντικείμενο ActiveX σε αυτήν τη σελίδα, ενδέχεται να είναι επισφαλές. Θέλετε να επιτρέπεται η προετοιμασία και η η πρόσβαση από δέσμες ενεργειών;
Για να ενεργοποιήσετε τον Internet Explorer 4.0 ή νεότερη έκδοση για την προετοιμασία και δέσμης ενεργειών WSH αντικείμενα από μια ιστοσελίδα χωρίς προειδοποιητικά μηνύματα (δεν συνιστάται), επιλέξτε ένα προσαρμοσμένη ρύθμιση για τη ζώνη ασφαλείας όπου βρίσκεται η σελίδα Web, και Ενεργοποίηση του Προετοιμασία και εκτέλεση στοιχείων ελέγχου ActiveX που δεν έχουν χαρακτηριστεί ως ασφαλήεπιλογή.

Σημειώστε ότι τοποθεσίες Web μπορεί να δημιουργήσει επίσης συνδέσεις σε αρχεία .vbs ή .js σε μια ιστοσελίδα σελίδα. Όταν κάνετε κλικ σε μια σύνδεση στον Internet Explorer, ένα Λήψη αρχείωνεμφανίζεται η ερώτηση (από προεπιλογή) για να ανοίξετε το αρχείο από το παράθυρο διαλόγου την τρέχουσα θέση ή να αποθηκεύσετε το αρχείο στο δίσκο. Εάν κάνετε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα, το αρχείο γίνεται λήψη και εκτέλεση από το τοπικό σύστημα αρχείων Internet παρακάμπτοντας Ρυθμίσεις ασφαλείας του Explorer.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ: Εάν κάνετε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα στο αρχείο λήψης διαλόγου και κάντε κλικ στην επιλογή τουΠάντα ερώτηση πριν το άνοιγμα αυτού του τύπου αρχείου το πλαίσιο ελέγχου για να καταργήσετε την επιλογή του, Ο Internet Explorer σας ζητά πλέον με ένα παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείου. Για να προκαλέσει τον Internet Explorer να σας ζητήσει με ένα παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείου ξανά, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Στο ο υπολογιστής μου, κάντε κλικ στο Επιλογές φακέλων στο μενού Προβολή.
  2. Από το Τύποι αρχείων καρτέλα, επιλέξτε την κατάλληλη καταχωρημένο τύπο αρχείου (.vbs ή .js).
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία, και στη συνέχεια επιλέξτε το Επιβεβαίωση ανοίγματος μετά τη λήψητο πλαίσιο ελέγχου για να το επιλέξετε.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί OK, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK ξανά.
Έχουν αναφερθεί αρκετές "HTML ιούς" χρήσης αντικειμένων WSH. Για παράδειγμα, HTML.Εσωτερικά (ή HTML.Ξεκινούν), HTML.Χωρίς σύνδεση, και HTML.Δεν θα χρειαστεί να λογισμικού εντοπισμού ιών Redirect.Companion. προστασία από ιούς τέτοια προϋπόθεση ακολουθήστε ασφαλείς πρακτικές υπολογιστών (συμπεριλαμβανομένων των μη εγκατάσταση λογισμικού ή δέσμες ενεργειών από άγνωστους και μη αξιόπιστα πηγές). Ιοί που χρησιμοποιούν αντικείμενα WSH δεν εκθέτουν ή να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε το ζήτημα ασφαλείας όσον αφορά την οικογένεια των Windows ή του Internet Explorer τα προϊόντα. Οποιαδήποτε στιγμή την εγκατάσταση λογισμικού ή την εκτέλεση δεσμών ενεργειών από άγνωστο ή μη αξιόπιστες πηγές, υπάρχει κίνδυνος να τεθεί σε κίνδυνο τον υπολογιστή σας.

Ελάχιστες απαιτήσεις για το WSH

Η ελάχιστη απαίτηση για WSH συνάρτηση είναι η έκδοση Internet Explorer 3.0 ή νεότερη έκδοση. WSH εξαρτάται από τη δέσμη ενεργειών Visual Basic και δέσμη ενεργειών Java οι μηχανισμοί που προβλέπονται στον Internet Explorer.

Αντιμετώπιση προβλημάτων WSH

Πολλά δείγματα δεσμών ενεργειών είναι εγκατεστημένα στο φάκελο Windows\Samples\WSH. Εάν Αυτές οι δέσμες ενεργειών εκτελούνται σωστά, αλλά άλλες όχι, επικοινωνήστε με το συντάκτη του το δέσμη ενεργειών για υποστήριξη. Υποστήριξη και πρόσθετες πληροφορίες είναι επίσης διαθέσιμες στην ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft Web:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/9bbdkx3k.aspx
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 188135 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 98 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbmt KB188135 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:188135

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com