Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε αφαιρούμενη συσκευή αποθήκευσης με χρήση της Δημιουργίας Αντιγράφων Ασφαλείας της Microsoft

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 188575
Εάν το άρθρο αυτό δεν περιγράφει το θέμα που αφορά το υλικό σας, ανατρέξτε στην ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web, για να προβάλετε περισσότερα άρθρα σχετικά με το υλικό:
http://support.microsoft.com/default.aspx/w98?sid=460
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Το εργαλείο αντίγραφα ασφαλείας της Microsoft που περιλαμβάνονται στα Windows 98 περιλαμβάνουν υποστήριξη για συσκευές αφαιρούμενων μέσων αποθήκευσης. Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σε αυτές τις συσκευές και να εκτείνεται σε πολλές αφαιρούμενων μέσων αποθήκευσης, εάν το σύνολο αντιγράφων ασφαλείας πλήρως δεν ταιριάζει σε έναν μόνο.

Περισσότερες πληροφορίες

Για την επάνω σε μια αφαιρούμενη συσκευή πολυμέσων, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, στην επιλογή προγράμματα), κατόπιν στην επιλογή Βοηθήματα), τοποθετήστε το δείκτη του συστήματος εργαλεία, και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.
  2. Επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας.
  3. Στο πλαίσιο θέση για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, κάντε κλικ στο αρχείο.
  4. Στο επόμενο πλαίσιο, πληκτρολογήστε τη διαδρομή για τη συσκευή αφαιρούμενων μέσων αποθήκευσης και ένα όνομα αρχείου για το σύνολο αντιγράφων ασφαλείας. Για παράδειγμα, εάν η συσκευή αφαιρούμενων μέσων αποθήκευσης είναι το γράμμα μονάδας δίσκου E και θέλετε να χρησιμοποιήσετε το όνομα Mybackup.qic για το σύνολο του αρχείου, πληκτρολογήστε:
    e:\mybackup.qic
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί "Έναρξη".
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο αντίγραφα σε άλλο σκληρό δίσκο ή σε ένα δίκτυο κοινής χρήσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μετά τη δημιουργία του αρχείου αντιγράφου ασφαλείας, μπορείτε να αποθηκεύσετε το αρχείο σε CD-ROM ή σε άλλον τύπο μόνιμης αποθήκευσης. Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων απευθείας στη συσκευή εγγραφής CD-ROM, πρέπει να χρησιμοποιήσετε λογισμικό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το σκοπό αυτό (αυτό το λογισμικό είναι συνήθως συνοδεύει τη μονάδα εγγραφής CD-ROM).

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 188575 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB188575 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:188575

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com