Gegevens afgekapt op 255 tekens met ODBC Excel-stuurprogramma

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 189897 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u met behulp van de Microsoft Excel 97 ODBC-stuurprogramma voor externe gegevens ophalen velden met meer dan 255 tekens mogelijk afgekapt op 255 tekens.

Oorzaak

Uw gegevens kunnen worden afgekapt op 255 tekens als de eerste 8 records voor de velden worden afgekapt bevatten niet langer dan 255 tekens. De Microsoft Excel ODBC-stuurprogramma, standaard, scant de eerste acht rijen van uw gegevens bepalen welk type gegevens in elke kolom.

Ook al kunt u de waarde rijen te scannen in de Microsoft ODBC-stuurprogramma Excel Setup dialoog iets hoger dan 8 (maar niet hoger dan 16) Deze waarde wordt niet door Excel wordt gebruikt. De ODBC Excel-stuurprogramma gebruikt het TypeGuessRows DWORD-waarde van een van de volgende registersleutel om te bepalen hoe aantal rijen voor het scannen van uw gegevens:
 • Excel 97
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Jet\3.5\Engines\Excel
 • Excel 2000 en latere versies
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Jet\4.0\Engines\Excel

Oplossing

Wijzigen van het aantal rijen dat de Excel ODBC-stuurprogramma controleert om te bepalen welk type gegevens u in uw tabel hebt, wijzig de instelling van de TypeGuessRows DWORD-waarde.

Opmerking: De volgende stappen werken alleen als uw Excel-bronbestand wordt opgeslagen in de bestandsindeling van Microsoft Excel-werkmap. Als deze is opgeslagen in de De bestandsindeling Microsoft Excel 97 & 5. 0/95-werkmap, de gegevens worden altijd afgekapt op 255 tekens.

BelangrijkDeze sectie, methode of taak bevat stappen voor het wijzigen van het register. Echter, kunnen ernstige problemen optreden als u het register onjuist bewerkt. Zorg ervoor dat u deze zorgvuldig uitvoert stappen. Voor extra bescherming, back-up van het register voordat u aanbrengt wijzigingen. Vervolgens kunt u het register herstellen als er een probleem optreedt. Voor meer informatie over back-up en terugzetten van het register, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
322756Back-up en terugzetten van het register in Windows


Voor informatie over het bewerken van het register, de "wijzigen van sleutels en weer geven Help-onderwerp waarden' in register-Editor (Regedit. exe) of de "toevoegen en verwijderen De register informatie' en Help-onderwerpen in "registergegevens bewerken" Regedt32. exe. Opmerking dat u moet terug van het register voordat u het bewerkt. Als u Windows NT gebruikt, moet u ook de nood bijwerken Herstel diskette (ERD).

De instelling voor de TypeGuessRows-waarde wilt wijzigen, gaat u als volgt te werk:
 1. Sluit alle programma's die worden uitgevoerd.
 2. Klik in het menu Start op uitvoeren. TypeRegediten klik op OK.
 3. De register-Editor, vouw de volgende sleutel, afhankelijk van de versie van Excel die u gebruikt:
  • Excel 97
   HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Jet\3.5\Engines\Excel
  • Excel 2000 en latere versies
   HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Jet\4.0\Engines\Excel
 4. Selecteer TypeGuessRows en klik op wijzigen in het menu Bewerken.
 5. Klik op decimaal onder Base in het dialoog venster DWORD-waarde bewerken. Type a een waarde tussen 0 en 16, inclusief, voor de waarde gegevens. Klik op OK en sluit de Register-Editor.
Opmerking: Omwille van de prestaties van de TypeGuessRows waarde instelt op nul (0) wordt niet aanbevolen als de Excel-tabel zeer groot is. Wanneer deze waarde is ingesteld op nul, wordt Microsoft Excel scan alle records in de tabel bepalen welk type gegevens in elke kolom.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie is "Van toepassing op".

Eigenschappen

Artikel ID: 189897 - Laatste beoordeling: maandag 19 september 2011 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2000 Standard Edition
 • Microsoft Excel 97 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbbug kbpending kbmt KB189897 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:189897

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com