PROCEDURE: Host-headernamen gebruiken als Host voor meerdere Sites vanaf één IP-adres in IIS 5. 0

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 190008
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

In dit artikel ziet u het gebruik van Host-Headers om meerdere hostnamen aan hetzelfde IP-adres.

IIS u kunt een onbeperkt aantal sites toewijzen aan één IP-adres en onderscheiden ze met behulp van host-headers. Wanneer IIS een aanvraag voor een webpagina ontvangt, wordt gekeken naar de informatie die door de browser verzonden. Als de browser HTTP 1. 1 is compatibele (Internet Explorer 3. x en hoger of Netscape Navigator 3. x en later), bevat de HTTP-header de feitelijke domeinnaam aangevraagd. IIS gebruikt Dit om te bepalen welke site de aanvraag moet beantwoorden.

Als de browser is niet compatibel HTTP 1. 1, kunt u een basis pagina weer geven van alle programma beschikbare sites en de gebruiker laten kiezen welke site te gebruiken. Voor instructies hiervoor, Zie de sectie verwijzingen onderaan in dit artikel.


Hostheadernamen configureren in IIS 5. 0

Hostheadernamen configureren in IIS
 1. Start Internet-servicebeheer (IIS. msc).
 2. Rechter muis knop op de website worden geconfigureerd en klik vervolgens opEigenschappen.
 3. Op deWebsitetab, selecteer het IP-adres dat door de site wordt gebruikt.

  Opmerking: als u slechts één IP-adres op de server hebt, selecteert uAlle niet-toegewezen, en stelt u de TCP-poort die moet worden gebruikt (meestal 80).
 4. Klik opGeavanceerde.
 5. In deMeerdere identiteiten voor deze websiteweer geven, selecteert u de identiteit die u wilt gebruiken.
 6. Klik op bewerken en voeg de gewenste host-headernaam.

  OPMERKING: Als u wilt dat deze site om te reageren op meer dan één host-header naam, gebruikt u de knop toevoegen extra identiteiten toevoegen aan deze lijst. Geef een andere host-headernaam voor elke identiteit, zorg maar ervoor dat u dezelfde IP adres en poort.
 7. Breng deze wijzigingen aan en start de website (als er geen al gestart).
 8. De host-headernaam registreren met de juiste naam resolutie systeem.

  Als de computer op een intranet (een particuliere LAN die gebruikt internettechnologie), registreren met het intranet-naamomzetting systeem, zoals Windows Internet Name Service (WINS).

  Als de computer op het Internet, de hostheadernaam aan de domeinnaam registreren Systeem (DNS), die wordt beheerd door InterNic.
 9. Nadat de host is-headernaam geregistreerd met de naam resolutie systeem vanuit een browser testen door probeert te bladeren op de host de naam van de header. De browser moet de verwachte website openen.

Problemen oplossen

 • Wanneer de computer opstart of wanneer u handmatig start de Microsoft Internet Information Server-service, log boeken kan zich de volgende gebeurtenissen:
  Gebeurtenis-ID: 115
  Bron: w3svc
  Beschrijving van De service kan exemplaar x niet binden.
  Dit probleem kan optreden wanneer sommige of alle van de websites die zijn met behulp van Host-Headers zijn hetzelfde poortnummer gedefinieerd voor Secure Sockets Layer (SSL). Internet Information Server 4. 0 biedt geen ondersteuning voor het gebruik van Host-Headers voor SSL. Zie de verwijzingen naar koppelingen hieronder voor meer informatie.
 • Onverwachte gedrag kan optreden bij het toepassen van een host-headernaam de standaard website als invoegtoepassing voor IIS (zoals Microsoft Proxy pakketten Server) worden ook gebruikt. Om deze reden, is het niet raadzaam die u op de standaard website gemaakt door een host-headernaam toepassen IIS.Referenties

Voor meer informatie Klik op het volgende artikelnummer om het artikel weer te geven in de Microsoft Knowledge Basis:
186810Gebeurtenis-ID 115 wanneer hostheaders gebruiken met IIS
Klik op de koppeling hieronder voor meer informatie Ga naar de volgende website:
Ondersteuning van hostheadernamen in oudere Browsers

Eigenschappen

Artikel ID: 190008 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbhowto kbhowtomaster kbmt KB190008 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:190008
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com