INFO: ActiveX-besturingselementen die worden verwijderd uit Internet Explorer 5

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 190045
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Sommige ActiveX-besturingselementen die wordt geleverd bij Internet Explorer 3.0 x en 4.0 x zijn niet meer geleverd bij Internet Explorer 5.

Auteurs van pagina's mogen niet aannemen dat deze besturingselementen op een computer aanwezig zijn Internet Explorer wordt uitgevoerd. Het verwijderen van deze besturingselementen van Internet Installatie van Explorer laat duidelijk zien waarom auteurs van pagina's moeten gebruiken de Het kenmerk CODEBASE van een OBJECT-tag.

Deze besturingselementen zijn het besturingselement Label (ielabel.ocx), pop-upmenu besturingselement (iemenu.ocx), het Timer-besturingselement (ietimer.ocx) en een lichtkrant-besturingselement (marquee.ocx).

Meer informatie

Bijna alle functionaliteit die deze besturingselementen bieden kan gemakkelijk worden bereikt met behulp van Dynamic HTML. Het verdient aanbeveling dat de auteurs van pagina's vervangen exemplaren van deze besturingselementen op hun pagina's met gelijkwaardige Dynamic HTML.

Hieronder volgt een lijst met besturingselementen die niet meer wordt geleverd met Internet Explorer, hun klasse-ID (CLSID) en de huidige locatie van deze besturingselementen. Met deze URL's geeft u de juiste URL in de CODEBASE kenmerk van de OBJECT-tag. (Alpha, x 86- en MIPS-versies zijn beschikbaar voor elk besturingselement.)

Deze lijst bevat tevens de voorgestelde alternatieven voor sommige besturingselementen die niet langer deel uitmaken van Internet Explorer.

Label-besturingselement voor Internet Explorer

CLSID = {99B42120-6EC7-11CF-A6C7-00AA00A47DD2}
http://ActiveX.Microsoft.com/Controls/iexplorer/Alpha/ielabel.cab
http://ActiveX.Microsoft.com/Controls/iexplorer/MIPS/ielabel.cab

Internet Explorer pop-upbesturingselement op Menu

CLSID = {7823A620-9DD9-11CF-A662-00AA00C066D2}
http://ActiveX.Microsoft.com/Controls/iexplorer/Alpha/iemenu.cab
http://ActiveX.Microsoft.com/Controls/iexplorer/x86/iemenu.cab
http://ActiveX.Microsoft.com/Controls/iexplorer/MIPS/iemenu.cabInternet Explorer Timer-besturingselement

CLSID = {59CCB4A0-727D-11CF-AC36-00AA00A47DD2}
http://ActiveX.Microsoft.com/Controls/iexplorer/Alpha/ietimer.cab
http://ActiveX.Microsoft.com/Controls/iexplorer/x86/ietimer.cab
http://ActiveX.Microsoft.com/Controls/iexplorer/MIPS/ietimer.cab

Alternatief: window.setTimeout() methode van het document-objectmodel. In toevoeging, window.setTimeout() is een cross-platform oplossing die niet Als de gebruiker ActiveX-besturingselementen uitgeschakeld heeft beïnvloed.

Internet Explorer lichtkrant-besturingselement

CLSID = {1A4DA620-6217-11CF-BE62-0080C72EDD2D} http://ActiveX.Microsoft.com/Controls/iexplorer/Alpha/MARQUEE.cab
http://ActiveX.Microsoft.com/Controls/iexplorer/x86/MARQUEE.cab
http://ActiveX.Microsoft.com/Controls/iexplorer/MIPS/MARQUEE.cab

Alternatief: <MARQUEE>HTML-code. Hierdoor neemt de downloadgrootte van uw webpagina. Ook worden de pagina niet beïnvloed als een gebruiker heeft ActiveX-besturingselementen uitgeschakeld. </MARQUEE>
Opmerking: Internet Explorer 5, 5.01 en 5.5 verwijderen in deze map bestanden van de System32 (of een systeem voor Windows 9x) wanneer Internet Explorer wordt bijgewerkt van alle 4.x -versie.

Programma's die van deze besturingselementen gebruikmaken vereist opnieuw installeren van de besturingselementen voor de functionaliteit te herstellen.

Referenties

Ga naar de volgende Microsoft-websites voor meer informatie over het ontwerpen van weboplossingen voor Microsoft Internet Explorer:
http://msdn.Microsoft.com/ie/

http://support.Microsoft.com/IEP

Eigenschappen

Artikel ID: 190045 - Laatste beoordeling: zaterdag 20 juli 2013 - Wijziging: 3.0
Trefwoorden: 
kbctrl kbinfo kbusage kbmt KB190045 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 190045
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com