Τρόπος επαναδημιουργίας του εικονιδίου Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας στη Γραμμή εργαλείων γρήγορης εκκίνησης στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 190355 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το άρθρο, στο παρελθόν ήταν δημοσιευμένο με αριθμό GR190355

Για να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις ασφαλείας για τα Windows, βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε τα Windows XP με το Service Pack 3 (SP3). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε σε αυτήν την ιστοσελίδα της Microsoft: Η υποστήριξη για ορισμένες εκδόσεις των Windows πλησιάζει στο τέλος της

Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περιγραφή προβλήματος

Το εικονίδιο Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας (Show desktop) λείπει από τη Γραμμή εργαλείων γρήγορης εκκίνησης στα Windows XP, αλλά εσείς θέλετε να χρησιμοποιείτε το εικονίδιο αυτό αντί για τις εναλλακτικές μεθόδους εμφάνισης της επιφάνειας εργασίας ή εμφάνισης ανοιχτών παραθύρων.

Επίλυση

Προκειμένου να δημιουργήσουμε ξανά το εικονίδιο Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας (Show desktop) για εσάς, μεταβείτε στην ενότητα "Αυτόματη επίλυση". Εάν προτιμάτε να επιλύσετε το πρόβλημα μόνοι σας, μεταβείτε στην ενότητα "Επίλυση από το χρήστη".

Αυτόματη επιδιόρθωση (Fix it for me)Για αυτόματη επίλυση αυτού του προβλήματος, κάντε κλικ στο κουμπί ή στον σύνδεσμο Επίλυση (Fix it). Κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run) στο παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείου (File Download) και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στον οδηγό Επίλυσης.

Επίλυση αυτού του προβλήματος
Microsoft Fix it 50530
Σημειώσεις
 • Για να εξασφαλίσετε ότι το εικονίδιο Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας (Show desktop) θα εμφανίζεται στη γραμμή εργαλείων γρήγορης εκκίνησης, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη ρύθμιση Εμφάνιση Γρήγορης εκκίνησης (Show Quick Launch) στα Windows XP.
 • Ενδέχεται αυτός ο οδηγός να είναι διαθέσιμος μόνο στα αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.
 • Εάν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την Επίλυση σε μια μονάδα flash ή σε κάποιο CD και, στη συνέχεια, μπορείτε να την εκτελέσετε στον υπολογιστή που εμφανίζεται το πρόβλημα.

Έπειτα, μεταβείτε στην ενότητα "Επιλύθηκε το πρόβλημα;".Επίλυση από το χρήστη

Για να δημιουργήσετε ξανά το εικονίδιο Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας (Show desktop) χωρίς βοήθεια, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη (Start), κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run), πληκτρολογήστε notepad στο πλαίσιο Άνοιγμα (Open) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 2. Αντιγράψτε προσεκτικά και κατόπιν επικολλήστε το ακόλουθο κείμενο στο παράθυρο του Σημειωματάριου:
  [Shell]
  Command=2
  IconFile=explorer.exe,3
  [Taskbar]
  Command=ToggleDesktop
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή Αρχείο (File), κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση ως ( Save As) και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας σας ως "Show Desktop.scf". Δημιουργείται το εικονίδιο Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας (Show desktop) στην επιφάνεια εργασίας σας.
 4. Κάντε κλικ και σύρετε το εικονίδιο Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας (Show desktop) στη Γραμμή εργαλείων γρήγορης εκκίνησης.

Πληροφορίες για προχωρημένους χρήστες


Η Γραμμή εργαλείων γρήγορης εκκίνησης χρησιμοποιεί τα αρχεία στον ακόλουθο φάκελο:

%userprofile%\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch

Εναλλακτικές επιλογές της χρήσης του εικονιδίου Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας

Για να εμφανίζεται γρήγορα η επιφάνεια εργασίας ή για να ανοίγετε παράθυρα χωρίς να χρησιμοποιείτε το εικονίδιο Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας (Show desktop) στη Γραμμή εργαλείων γρήγορης εκκίνησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια από τις παρακάτω μεθόδους:
 • Πατήστε τα Πλήκτρο με το λογότυπο των Windows+D στο πληκτρολόγιό σας.
 • Κάντε κλικ με το δεξιό κουμπί του ποντικιού στη γραμμή εργασιών των Windows, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας (Show the Desktop) ή κάντε κλικ στο κουμπί Εμφάνιση ανοικτών παραθύρων (Show Open Windows).

Επιλύθηκε το πρόβλημα;

 • Ελέγξτε αν το πρόβλημα έχει επιλυθεί. Εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί, έχετε τελειώσει με αυτή την ενότητα. Εάν το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την υποστήριξη.
 • Εκτιμούμε ιδιαίτερα τα σχόλιά σας. Για να στείλετε σχόλια ή να αναφέρετε τυχόν ζητήματα που αφορούν αυτήν τη λύση, σχολιάστε το blog "Αυτόματη επίλυση" ή στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Περισσότερες πληροφορίες

Για βοήθεια σχετικά με συνηθισμένες εργασίες συντήρησης στα Windows Vista, επισκεφθείτε την εξής τοποθεσία web της Microsoft:

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 190355 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertisebeginner kbhowto kbui kbfixme kbmsifixme KB190355

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com