Cikk azonosítója: 190355 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.

Ha továbbra is hozzá szeretne jutni a Windows biztonsági frissítéseihez, futtassa a Service Pack 3 (SP3) szervizcsomaggal bővített Windows XP rendszert. További tudnivalókért keresse fel a Microsoft következő weblapját: Megszűnik egyes verziók támogatása – Windows

Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Problémaleírás

Az Asztal megjelenítése ikon nem jelenik meg a Gyorsindítás eszköztáron Windows XP rendszerben, de szeretné azt használni az alternatív módszerek helyett az asztal vagy a megnyitott ablakok megtekintéséhez.

Megoldás

Az Asztal megjelenítése parancsikon ismételt létrehozásához a cikk olvasását folytassa az Automatikus javítás szakasszal. A probléma saját kezű javításáról a Kézi javítás szakaszban tájékozódhat.

Automatikus javításA probléma automatikus javításához kattintson A probléma javítása hivatkozásra vagy a fölötte látható gombra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse az automatikus javítási varázsló lépéseit.

A probléma javítása
Microsoft Fix it 50530
Megjegyzések
 • Ha az Asztal megjelenítése ikont meg szeretné jeleníteni a Gyorsindítás eszköztáron, jelölje be A gyorsindítás megjelenítése jelölőnégyzetet a Windows XP rendszerben.
 • Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven érhető el. Az automatikus javítás ugyanakkor a Windows többi nyelvi változatával is működik.
 • Ha ezt a cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, az automatikus javítást mentse egy USB-meghajtóra vagy CD lemezre, és azon a számítógépen futtassa, amelyen a hiba jelentkezik.

Ezt követően folytassa az olvasást a „Megoldódott a probléma?” című résszel.Kézi javítás

Az Asztal megjelenítése ikon ismételt létrehozásának módja:
 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a notepad parancsot a Megnyitás mezőbe, majd kattintson az OK gombra.
 2. Gondosan jelölje ki, másolja a vágólapra, majd illessze be a Jegyzettömb ablakába az alábbi szöveget:
  [Shell]
  Command=2
  IconFile=explorer.exe,3
  [Taskbar]
  Command=ToggleDesktop
 3. Kattintson a Fájl menü Mentés másként parancsára, és mentse a fájlt az asztalra Asztal megjelenítése.scf néven. Ezzel az asztalon létrejön az Asztal megjelenítése ikon.
 4. Húzza az Asztal megjelenítése ikont a Gyorselérés eszköztárra.

Információ haladó felhasználók számára


A Gyorselérés eszköztár a következő mappában lévő fájlokat használja:

%userprofile%\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch

További módszerek az Asztal megjelenítése ikon használatára

Az asztal gyors megjelenítéséhez vagy az ablakoknak a Gyorselérés eszköztáron található Asztal megjelenítése ikon használata nélküli megnyitásához járjon el az alábbi módszerek egyike szerint:
 • Nyomja le a Windows billentyű+D billentyűkombinációt.
 • Kattintson a jobb gombbal a Windows tálcára, majd kattintson Az asztal megjelenítése vagy a Nyitott ablakok megjelenítése parancsra.

Megoldódott a probléma?

 • Ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma. Ha a probléma megoldódott, nincs más teendője. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a támogatási szolgálattal.
 • Örömmel várjuk visszajelzését. Ha az itt ismertetett megoldással kapcsolatban visszajelzést küldene, illetve problémát szeretne bejelenteni, szóljon hozzá az automatikus javítással foglalkozó bloghoz, vagy küldjön egy e-mailt.

További információ

A Windows Vista rendszerbeli szokásos rendszer-karbantartási feladatokról a Microsoft alábbi webhelyén tájékozódhat:
A szokásos rendszer-karbantartási feladatok hibáinak javítása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 190355 - Utolsó ellenőrzés: 2011. május 15. - Verziószám: 10.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Kulcsszavak: 
kbexpertisebeginner kbhowto kbui kbfixme kbmsifixme KB190355
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com