Word 2000: Documenten samenvoegen en vergelijken van documenten

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 191030 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In eerdere versies van Microsoft Word kunt u vergelijken met twee versies van een document en de verschillen (met behulp vanDocumenten vergelijken). In Word 97, u de wijzigingen van verschillende exemplaren van een document kan samenvoegen in één document (Documenten samenvoegen).

HetDocumenten vergelijkenenDocumenten samenvoegenopdrachten zijn heel verschillend, maar zij kunnen worden verward vanwege de locatie van de opdrachten en hun namen. Dit artikel bevat een korte uitleg van de verschillen.

Meer informatie

Documenten vergelijken


HetDocumenten vergelijkenopdracht markeert alle van de verschillen tussen twee documenten, met de huidigeWijzigingen bij houdeninstellingen. Documenten vergelijken Volg deze stappen:

  1. Start Word en open een van de documenten voor vergelijking (normaal gesproken de meest recente of huidige document).
  2. Op deHulp programma'shet menuWijzigingen bij houdenen klik opDocumenten vergelijken. Opmerking: Moet er geen bijgehouden wijzigingen in een document aan het begin van het proces.
  3. In deSelecteer bestand om te vergelijken met de Documenthet dialoog venster, selecteer de het bestand moet worden vergeleken met het huidige bestand.
  4. Klik opOpen.
Unieke tekst in het geopende document (tekst die niet in de andere ingevoegde of nieuwe tekst is document) gemarkeerd. Unieke tekst in het bestand geselecteerd om te vergelijken met het geopende document gemarkeerd als verwijderde tekst.

Documenten samenvoegen


HetDocumenten samenvoegenopdracht samenvoegingen bijgehouden wijzigingen in verschillende kopieën van het hetzelfde document. Nadat u elk exemplaar van het document hebt bewerkt, kunt u alle bijgehouden wijzigingen samenvoegen in één document voor de laatste bewerking.

Opmerking: Wijzigingen bij houden in elk exemplaar van het document, wijst uWijzigingen bij houdenop deHulp programma'smenu, klikt u opWijzigingen markeren, en klik vervolgens op deWijzigingen bij houden tijdens bewerkenselectie vakje.

Gemarkeerde wijzigingen samenvoegen, gaat u als volgt te werk:

  1. Open een van de documenten met bijgehouden wijzigingen.
  2. Op deHulp programma'smenu, klikt u opDocumenten samenvoegen.
  3. In deSelecteer bestand om naar huidig Document samenvoegenhet dialoog venster, selecteer een document met bijgehouden wijzigingen worden samengevoegd en opOpen.
Alle bijgehouden wijzigingen worden nu in het geopende document. Herhaal de stappen 2-3 totdat u samengevoegde wijzigingen van alle document gekopieerd.

Opmerking: Als er verschillen in de documenten die niet zijn gemarkeerd als bijgehouden wijzigingen (niet-gemarkeerde wijzigingen), de samen voeg bewerking gestopt op dat moment en wordt het volgende bericht weer gegeven:

   The merged documents contain unmarked changes. Do you want to merge
   up to the first untracked change?
				


Als u klikt opOKWordt alleen tot de eerste niet-gemarkeerde wijzigingen samengevoegd en gemarkeerd (geselecteerd). Word geen nieuw materiaal dat niet is toegevoegd Als de ingevoegde tekst gemarkeerd. Als u klikt opAnnulerenWord wordt het samenvoegen geannuleerd.

De samen voeg bewerking voltooit, kunt u beide vergelijken deze documenten met behulp van deVergelijken Documentenopdracht of alle verschillen tussen de kopieën als bijgehouden wijzigingen.

Eigenschappen

Artikel ID: 191030 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Word 2000 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbhowto kbmt KB191030 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:191030

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com