10060 Σύνδεσης έληξε σφάλμα με το διακομιστή μεσολάβησης ή διακομιστή ISA σε αργή σύνδεση

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 191143 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περιγραφή προβλήματος

Ενδέχεται να παρουσιαστούν σφάλματα χρονικού ορίου Winsock σε αργή, κορεσμένης ή Υψηλή αδράνεια Συνδέσεις Internet με διακομιστή μεσολάβησης της Microsoft ή ISA Server. Το ακόλουθο σφάλμα Winsock Εμφανίζεται μήνυμα στο πρόγραμμα περιήγησης Web υπολογιστή-πελάτη:
  Proxy Reports:
  10060 Connection timed out

  The Web server specified in your URL could not be contacted. Please
  check your URL or try your request again.
					
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Σφάλμα χρονικού ορίου μπορεί επίσης να προκύψει κατά τη σύνδεση με ένα διακομιστή στο Internet που δεν υπάρχει ή εάν υπάρχουν περισσότερες από μία προεπιλεγμένη πύλη για το Υπολογιστή του διακομιστή μεσολάβησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
161380Μόνο μία προεπιλεγμένη πύλη επιτρέπεται στο διακομιστή μεσολάβησης


Για να επιλύσουμε αυτό το πρόβλημα για εσάς, επισκεφθείτε το "Αυτόματη επίλυση"ενότητα. Για να διορθώσετε το πρόβλημα μόνοι σας, μεταβείτε το "Επιδιόρθωση μόνος μου"ενότητα.

Αυτόματη επίλυση

Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα αυτόματα, κάντε κλικ στην επιλογή του Επιδιόρθωσηκουμπί ή τη σύνδεση. Κάντε κλικ στο κουμπί ΕκτέλεσηΣτο Λήψη αρχείωνπαράθυρο διαλόγου και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα για την επιδιόρθωση του οδηγού.


Διορθώστε το πρόβλημα
Microsoft Fix it 50259


ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι μόνο στα Αγγλικά Ωστόσο, η αυτόματη επιδιόρθωση λειτουργεί επίσης για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Εάν δεν είστε στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα, μπορείτε να αποθηκεύσετε την αυτόματη επιδιόρθωση σε μια μονάδα δίσκου flash ή σε ένα CD και στη συνέχεια, μπορείτε να το εκτελέσετε στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα.

Στη συνέχεια, μεταβείτε το "Επέλυσε το πρόβλημα;"ενότητα.

Επιδιόρθωση μόνος μου

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά αυτά τα βήματα. Για επιπλέον προστασία, αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows
Προσαρμογή στην ακόλουθη ρύθμιση του TCP/IP, προσθέτοντας ένα δευτερεύον κλειδί στο μητρώο θα πρέπει να μειώσει τον αριθμό των χρονικών ορίων, επιτρέποντας περισσότερο χρόνο για την Για να ολοκληρωθεί η σύνδεση. Η ρύθμιση αυτή δεν υπάρχει στο μητρώο προεπιλογή.
 1. Ξεκινήστε τον Επεξεργαστή μητρώου (Regedt32.exe) και μεταβείτε στο το ακόλουθο δευτερεύον κλειδί:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters
 2. Από το Επεξεργασία μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη τιμής, και στη συνέχεια προσθέστε το εξής πληροφορίες:
     Value Name: TcpMaxDataRetransmissions
     Value Type: REG_DWORD - Number
     Valid Range: 0 - 0xFFFFFFFF
     Default Value: 5 Decimal
     New Value: 10 Decimal
  						
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί OK, και κατόπιν κλείστε τον Επεξεργαστή μητρώου.
 4. Επανεκκίνηση μετά την πραγματοποίηση αλλαγών μητρώου.


Επέλυσε το πρόβλημα;

Ελέγξτε εάν το ζήτημα έχει επιλυθεί. Εάν επιλυθεί το πρόβλημα, τελειώσατε με αυτό το άρθρο. Εάν δεν επιλυθεί το πρόβλημα, μπορείτε να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.

Περισσότερες πληροφορίες

Το TcpMaxDataRetransmissions η παράμετρος ελέγχει πόσες φορές το πρωτόκολλο TCP μεταδώσει ένα μεμονωμένο τμήμα δεδομένων (χωρίς σύνδεση) πριν από τη λήξη η σύνδεση. Το χρονικό όριο αναμετάδοσης διπλασιάζεται με κάθε διαδοχική αναμετάδοση στη διάρκεια μιας σύνδεσης. Γίνεται επαναφορά του όταν αρχίσουν ξανά οι αποκρίσεις. Το Βάση (Base) η τιμή χρονικού ορίου καθορίζεται δυναμικά από το μετρημένο χρόνο σε η σύνδεση.

Η προεπιλεγμένη τιμή για αυτήν την καταχώρηση μητρώου είναι 5. διπλή αυτή η τιμή 10 (Δεκαδική) (ανατρέξτε στο βήμα 2 παραπάνω). Εάν οι συνδέσεις ληξιπρόθεσμων εξακολουθεί να παρουσιάζεται, δοκιμάστε διπλασιασμού την τιμή ξανά σε 20 (δεκαδικός).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτή η καταχώρηση μητρώου μόνο μπορεί να μειώσει τον αριθμό των χρονικό όριο σύνδεσης σφάλματα που παρουσιάζονται. Οι αλλαγές σας σύνδεση στο Internet ή του δρομολογητή ενδέχεται να έχουν πρέπει να γίνουν για να επιλύσει το πρόβλημα πλήρως.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 191143 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 8.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Proxy Server 1.0 Standard Edition
 • Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2000 Standard Edition
 • Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2004 Enterprise Edition
 • Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2004 Standard Edition
 • Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2006 Enterprise Edition
 • Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2006 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbmsifixme kbfixme kbprb kbmt KB191143 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:191143

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com