Outlook 2000: Bij overschakelen van IMO naar CW wordt Account niet overgedragen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 195430 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Als u overschakelt van de Internet Mail alleen (IMO) zakelijk Workgroup (CW) installatie van Microsoft Outlook 2000, de informatie die is opgenomen in de rekening van uw oude IMAP (Internet Messaging Access Protocol) niet overgebracht naar de nieuwe installatie.

Oplossing

Voordat u uw e-mailsysteem van alleen Internet-e-Mail naar Corporate converteren Werk groep, de inhoud van uw IMAP-mappen kopiëren naar een nieuwe persoonlijke map op uw computer terwijl online met uw IMAP-account.

Meer informatie

IMAP is een open internetstandaard waarmee client/server-berichten; het geeft u informatie op een server opslaan. Het ook kunt u een lokaal archief voor off line toegang te synchroniseren. IMAP is niet ondersteund onder de optie Zakelijk of werk groep.

Om de gegevens van uw oude IMAP-account naar uw nieuwe persoonlijke Map als volgt:

Maak een nieuwe persoonlijke map en IMAP inhoud kopiëren

 1. Start Outlook. Op deHulp programma'smenu, klikt u opVerzenden/ontvangenaan te melden bij uw IMAP-account. Dit zal de informatie van uw IMAP-account downloaden op de lokale computer.
 2. Op deBestandhet menuNieuwe, en klik vervolgens opPersoonlijke map File(.pst).
 3. Typ een naam voor de nieuwe map, klikt u opMaken, en klik vervolgens opOK.
 4. Op deWeergavemenu, klikt u opMappenlijstAls deze nog niet zichtbaar.
 5. Klik in de mappenlijst met de rechter muisknop op de IMAP map en sleep deze naar de nieuwe persoonlijke map. Nadat u vrij de muis knop, klikt u opKopiëren.
Een submap van uw nieuwe persoonlijke map genaamd "bovenaan Persoonlijke map,"wordt gemaakt. Al uw submappen zijn eronder. De inhoud van mappen op de IMAP-server bevindt zich nu in een lokale persoonlijke map.

OPMERKING: Als u het fout bericht:
De items kopiëren niet
Wanneer u de IMAP-map kopiëren naar uw nieuwe persoonlijke map, kunt u waarschijnlijk off line werken. Overschakelen naar online werken op deBestandmenu, schakel deOff line werkenselectie vakje.

Het installatietype wijzigen van IMO naar CW

 1. Op deHulp programma'smenu, klikt u opOpties.
 2. Op deE-mailbezorgingen klik opE-mailondersteuning.
 3. In deServiceopties voor e-Mailhet dialoog venster, selecteer deOndersteuning voor zakelijk of werk groephet selectie vakje en klik vervolgens opVolgende.
 4. Lees het waarschuwings bericht en klik vervolgens opJa. Outlook wordt afgesloten.
 5. Start Outlook. Windows Installer start en de vereiste bestanden installeren.

Eigenschappen

Artikel ID: 195430 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbhowto kbprb kbmt KB195430 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:195430

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com