OL2000: (CW) A megosztott mappák tulajdonságai és használata

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 195435 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU195435
MEGJEGYZÉS: Ezek az eljárások csak arra vonatkoznak, ha az Outlook-ot, ha "Corporate", vagy "Workgroup", azaz Munkacsoport módban telepítette. Ez az opció felajánlja, hogy Messaging Application Programming Interface (MAPI) szolgáltatást használjon. Hogy meghatározza a telepítés fajtáját, a Súgó menüben kattintson a Névjegy-re. A Névjegy panelben látnia kell a "Corporate vagy Workgroup" (Munkacsoport) szöveget, ha Corporate, vagy Workgroup telepítést használ.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

Amikor a Microsoft Outlook 2000-et Microsoft Exchange Server Information Szolgáltatással használja, lehetősége van kapcsolat nélküli mappákat használni; ami azt jelenti, hogy használhatja egy mappa tartalmát hálózati kapcsolat nélkül. Ez a cikk leírja, hogy hogyan készíthet, használhat és szinkronizálhat kapcsolat nélküli mappákat.

A kapcsolat nélküli mappák kizárólag Microsoft Exchange Server-rel érhetőek el.

További információ

A kapcsolat nélküli mappákkal gyorsabban és könnyebben végezhető a munka Microsoft Exchange Server-rel. Kapcsolat nélküli mappákat használva lehetséges a munka a Microsoft Exchange Server mappa tartalmával, amikor nincs kapcsolat a hálózattal, és amint rácsatlakozik a hálózatra, szinkronizálja a mappákat.

A kapcsolat nélküli mappák egy kapcsolat nélküli fájl-ban (.ost) vannak; az alapértelmezett .ost az Ön jelenlegi Windows mappájában található. Mint a személyes mappák (.pst), az .ost is tömörítődik, amikor menti egy megadott helyre a számítógépén.

A különbség a kapcsolat nélküli mappák és a személyes mappák között, hogy a kapcsolat nélküli mappa fájl egy tükörképként indul az Ön mappájában a Microsoft Exchange Server-ről, és amikor a szerver szinkronizálja, akkor frissül. A személyes mappák ezzel szemben egy másik kéz által csupán tárolják egy meghatározott helyen a merevlemezén, vagy a Microsoft Exchange Server-től különböző szerveren az elemeket.

Amikor kapcsolat nélkül dolgozik, egy kapcsolat nélküli mappa tartalmával dolgozik, mintha ugyanezt a szerveren lévő mappával tenné. Például megváltoztathatja vagy mozgathatja az elemeket a kapcsolat nélküli Beérkezett Üzenetek mappájában, küldhet üzeneteket, amik a kapcsolat nélküli Elküldött Üzenetek mappába kerülnek, és olvashatja a kapcsolat nélküli nyilvános mappákat. Folytatni fogja az új üzenetek érkezéséig a postaládájába. Azonban nem értesülhet ezekről a pillanatnyi változásokról, amíg nem kapcsolódik a szerverhez.

Amikor frissíteni kívánja a tartalmat a kapcsolat nélküli mappában, szinkronizálja a mappát a szerverrel, majd tovább dolgozik kapcsolat nélkül. A Szinkronizálás parancshoz vegye fel a kapcsolatot a szerverrel a Telefonos hálózaton keresztül, másolja át a változásokat, majd szakítsa meg a kapcsolatot. Minden elem, amit törölt az egyik kapcsolat nélküli mappából, vagy a kapcsolódó szerver mappából, törlődni fog a másik oldalon is a szinkronizálás után.

Egy kapcsolat nélküli mappa létrehozása

Hogy egy kapcsolat nélkül mappát hozzon létre, kövesse a következő lépéseket:
 1. Az Eszközök menüben kattintson a Szolgáltatásokra.
 2. Kattintson rá, hogy kiválassza a Microsoft Exchange Servert, majd ott kattintson a Tulajdonságok-ra.
 3. A Speciális fülön kattintson a Kapcsolat Nélküli Mappa Beállításai–ra.
 4. Gépelje be a fájl elérési útját, amit kapcsolat nélküli fájl-ként szeretne használni.
 5. Ha a következő üzenet jeleni meg, kattintson az OK-ra
  útvonal fájlnév .ost nem található. Szeretné létrehozni?
 6. Kattintson az OK, ra, majd még egyszer az OK-ra.
MEGJEGYZÉS : z Outlook-nak kapcsolatba kell lépnie a Microsoft Exchange Server-rel, hogy elkészíthesse, és szinkronizálja a kapcsolat nélküli mappa fájl-t.

Minden standard Outlook mappát, a Beérkezett Üzeneteket, Elküldött Üzeneteket, Törölt Elemeket, Piszkozatokat, a Naplót, a Névjegyalbumot, a Naptárat, a Feljegyzéseket, és a Feladatokat is elérheti a Microsoft Exchange Server-ről kapcsolat nélkül is. Nem tudja szelektálni, hogy melyik elem lesz elérhető kapcsolat nélkül is, és melyik nem. Hogy kiválassza a Nyilvános Mappákat kapcsolat nélküli használatra, olvassa el a "Nyilvános mappa használata kapcsolat nélkül" részt.

A felhasználó által meghatározott mappák beállítása kapcsolat nélküli használatra

Hogy a felhasználó által meghatározott mappákat kapcsolat nélküli használatra állítsa be, kövesse a következő lépéseket:
 1. Kattintson jobb gombbal a felhasználó által meghatározott mappára a kapcsolat nélküli használathoz, majd kattintson a Tulajdonságok-ra a feltűnő menüben.
 2. A Szinkronizálás fülön kattintson, hogy kijelölje a "Mindig rendelkezésre áll"-t a "Mappa elérhető" részben.
 3. Kattintson az OK-ra.
Nem tudja használni az .ost fájl-t, amikor egy másik postaláda által előzőleg használatban volt. Ilyen eljárásnál a következő hibaüzenet jelenik meg:
A fájl fájlnév .ost nem elérhető, mert eltérő postaládához lett beállítva.
MEGJEGYZÉS : Amikor a Windows-t elindítja, ne nyomja le az Escape-et, amikor a Windows a jelszavát kéri, vagy nem férhet hozzá az .ost fájl-hoz mert a hitelesítési információk nem lettek elfogadva.

Nyilvános mappa használata kapcsolat nélkül

Ahhoz hogy, nyilvános mappát használjon kapcsolat nélkül, tegye a következő lépéseket:
 1. Kattintson jobb gombbal a nyilvános mappára, amivel dolgozni szeretne, majd kattintson a Másolás mappanév -re a Parancsikon menüben.
 2. A Mappa Másolása dialógus ablakban mozgassa a Kedvencek mappáját, majd kattintson az OK-ra.
 3. A Kedvencek mappából kattintson jobb gombbal az újabb másolt mappára, majd kattintson a Tulajdonságok-ra a Parancsikon menüben.
 4. Kattintson a Szinkronizálás fülre, majd jelölje ki a "Mindig elérhető" jelölőnégyzetet.
 5. Kattintson az OK-ra.
A nyilvános mappája mostantól elérhető kapcsolat nélküli használatra. Másik mappa, amit másol a kedvencek mappájáról, szintén elérhető lesz kapcsolat nélküli használatra.

Mappa szinkronizálása

Amikor szinkronizál, egy log fájl jelenik meg üzenetként a Törölt elemek mappájában. Ez a log fájl tartalmaz információt az időpontról, amikor szinkronizált, a mappák nevéről, amit szinkronizált, és a hozzáadott elemek számáról.

Hogy szinkronizálja a kapcsolat nélküli mappákat, használja az egyiket az itt felsorolt eljárások közül.

Egyéni mappa szinkronizálása

Kattintson rá, hogy kijelöljön egy mappát, amit szeretne szinkronizálni, és az Eszközök menüben kattintson a szinkronizálás, majd ott a Kiválasztott mappa parancsra.

Minden mappa szinkronizálása

Az Eszközök menüben kattintson a Szinkronizálásra, majd ott a Minden mappa parancsra.

Egy mappacsoport szinkronizálása

Hogy szinkronizáljon egy mappacsoportot, győződjön meg arról, hogy minden mappa használható kapcsolat nélküli munkára. Hogy szinkronizáljon a egy mappacsoportot, kattintson az Eszközök menüben a Szinkronizálás-ra, majd ott kattintson a Kapcsolat Nélküli Mappa Beállításaira, majd jelölje ki azokat a mappákat, amik csoportját szinkronizálni szeretné.

Automatikusan szinkronizáljon, amikor kilép az Outlook-ból

Hogy automatikusan szinkronizáljon, amikor kilép az Outlook-ból, tegye a következő lépéseket:
 1. Az Eszközök menüben kattintson a Beállítások-ra, majd ott kattintson az Üzenetszolgáltató fülre.
 2. Az Üzenet tulajdonságai-nál kattintson, hogy kiválassza az "Enable Offline Access" jelölőnégyzetet a "When offline synchronize all folders upon existing" jelölőnégyzetnél.
 3. Kattintson az OK-ra.
Minden mappa, ami elérhető kapcsolat nélküli használatra, mostantól automatikusan szinkronizálódik, amikor kilép az Outlook-ból.

Fontos, hogy szinkronizáljon és letöltse a címjegyzéket, mielőtt kapcsolódna a Microsoft Exchange Serverhez. Különösen fontos, amikor először utazik el, hogy biztosítsa, hogy az összes kapcsolat nélküli mappája frissült, mielőtt elutazik.

Hogy letöltse a címjegyzékét, tegye a következő lépéseket:
 1. Az Eszközök menüben kattintson a Szinkronizálásra, majd kattintson a Címjegyzék Letöltése gombra.
 2. Kattintson, minden Névjegyalbum letöltésre részletes információért, vagy anélkül, majd kattintson az OK-ra.
Jegyezze meg az információt, amit a Kapcsolat Nélküli Névjegyalbum dialógus ablak tartalmaz a letöltés elágazására vonatkozólag részletes információ nélkül.

A Távoli Levelezés tulajdonság nem érhető el, amikor kapcsolat nélküli mappát használ. További részletes információért a Távoli Levelezésről, és hogy hogyan használja, kérjük, olvassa el az alábbi cikket a Microsoft Tudásbázisban:
195436 OL2000: (CW) Távoli levelezés, Kapcsolat nélküli mappák, Kapcsolat nélküli munka

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 195435 - Utolsó ellenőrzés: 2003. november 7. - Verziószám: 4.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Outlook 2000
Kulcsszavak: 
kbhowto KB195435
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com