INFO: Waarom CONFLICT mappen worden gemaakt tijdens de Code downloaden

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 196150 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Er zijn bepaalde situaties tijdens het downloaden van code (meestal gekoppeld aan installeren van een ActiveX-besturingselement waarnaar wordt verwezen in een tag <object>) waarbij een Conflict subdirectory wordt gemaakt in de map Downloaded Program Files. Nadat deze is gemaakt, wordt de Conflict map gebruikt als de bestemming de map voor de bestandsinstallatie. </object>

Meer informatie

Internet Explorer voert de volgende controles op alle gedownloade bestanden die zijn gekoppeld aan een ActiveX-besturingselement (in principe alle bestanden in de sectie [Add.Code]):
  1. Een bestand met dezelfde naam is al in gedownloade programmabestanden?
  2. Verschilt de CLSID van het hoofd onderdeel (uit de code <object>) van de eerder geïnstalleerde onderdeel waardoor de downloaden van dit bestand. </object>
  3. Een van de volgende:
    • Het bestand zelf heeft geen CLSID.
    • Het bestand zelf heeft een hoofd CLSID, maar deze verschilt van de CLSID het bestand dat werd reeds gedownloade programmabestanden.
Indien het antwoord op alle drie vragen Ja voor elke één bestand, een unieke submap gemaakt met de naam CONFLICT.x, waarbij x een uniek nummer is. Alle bestanden in de [Add.Code]-secties die zijn moet worden weer gegeven de Map met gedownloade programmabestanden worden geïnstalleerd in de map conflicten.

Eigenschappen

Artikel ID: 196150 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Internet Explorer 4.01 Service Pack 1
Trefwoorden: 
kbdownload kbinetdev kbinfo kbmt KB196150 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:196150
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com