Πώς να εξαγάγετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Windows Mail & Outlook Express στο Outlook.

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 196347 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αν και το Microsoft Outlook, Microsoft Windows Mail και Microsoft Outlook Express να στείλετε και να λάβετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του Internet, είναι διαφορετικά προγράμματα με διαφορετικές δυνατότητες. Δεν μπορείτε να συγχρονίσετε τις πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες σε αυτά τα προγράμματα. Εάν έχετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι αποθηκευμένα στην Αλληλογραφία των Windows ή στο Outlook Express, αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι αυτόματα διαθέσιμα στο Outlook. Αυτό το άρθρο εξηγεί τον τρόπο για να εξαγάγετε τα μηνύματα από την Αλληλογραφία των Windows και από το Outlook Express στο Outlook.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να εξαγάγετε τα μηνύματα από το Outlook Express, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στο μενού " αρχείο ", κάντε Εξαγωγήκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή μηνύματα.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί " OK " στο ακόλουθο μήνυμα:

  Αυτή θα εξαγάγει μηνύματα fromOutlook Express Mail στο Microsoft Outlook ή το Microsoft Exchange.

  Σημείωση: Εάν το Outlook δεν είναι ανοιχτό, επιλέξτε το προφίλ που θέλετε να λαμβάνετε themessages και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 3. Κάντε κλικ για να επιλέξετε είτε όλες είτε Επιλεγμένοι φάκελοι για να εξαγάγετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Οι φάκελοι και τα περιεχόμενα θα εμφανίζονται στα Εισερχόμενα του επιλεγμένου προφίλ στο Outlook. Η ημερομηνία και η ώρα κάθε μηνύματος είναι την ημερομηνία και την ώρα που εξαγάγατε τα μηνύματα από το Outlook Express.

Σημαντικό:Εξαγωγή αλληλογραφίας Outlook Express στο Outlook 2013 προϋποθέτει ότι το Outlook 2013 είναι 32 bit. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε:Θέματα Μετακίνηση αλληλογραφίας και διευθύνσεων Internet στο Outlook 2013 (64 bit)


Για να εξαγάγετε τα μηνύματα από την Αλληλογραφία των Windows στα Microsoft Windows Vista, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στο μενού " αρχείο ", κάντε Εξαγωγήκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή μηνύματα.
 2. Στον Windows Mail Οδηγό εξαγωγής, κάντε κλικ στην επιλογή Microsoft Exchangeκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί " OK " στο ακόλουθο μήνυμα:

  Αυτό θα εξαγάγετε μηνύματα από την Αλληλογραφία των Windows στο Microsoft Outlook ή το Microsoft Exchange

  Σημείωση:Εάν το Outlook δεν είναι ανοιχτό, επιλέξτε το προφίλ που θέλετε να εμφανίζονται τα μηνύματα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOK.
 4. Για να καθορίσετε τα αρχεία προς εξαγωγή, κάντε κλικ στην επιλογή όλα ή Τους φακέλους που επιλέξατεκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 5. Στο μενού " αρχείο ", κάντε Εξαγωγήκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή μηνύματα.
Οι φάκελοι και τα περιεχόμενα θα εμφανίζονται στα Εισερχόμενα του επιλεγμένου προφίλ στο Outlook. Η ημερομηνία και η ώρα κάθε μηνύματος είναι την ημερομηνία και την ώρα που εξαγάγατε τα μηνύματα από την Αλληλογραφία των Windows.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 196347 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Outlook Express 6.0
 • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Windows Mail
 • Microsoft Outlook 2013
 • Microsoft Outlook 2010
 • Microsoft Office Outlook 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexport kbemail kbconversion kbhowto kbmt KB196347 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 196347

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com