DNS SOA implicit valorile nu sunt configurabile

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 196432 - View products that this article applies to.
IMPORTANT: Acest articol conține informații despre modificarea registry. Înainte de a modifica registry, asigurați-vă că spate it sus și asigurați-vă că ați înțeles cum să restabiliți registry dacă apare o problemă. Pentru informații despre modul de rezervă, restaurarea și editarea registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
256986 Descrierea Registry din Microsoft Windows
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Nu este posibil să modificați implicită următoarea DNS începe de autoritate Valorile (SOA):

 • Numărul de serie
 • TTL minim
 • Expiră Timer
 • Reîncercare Timer
 • Reîmprospătare Timer
Pentru mai multe informații, consultați următorul articol în Microsoft Baza de cunoștințe:

163971Structura unei înregistrări DNS SOA

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, obține ultimul pachet Service Pack pentru Windows NT 4.0 sau actualizarea software-ul individuale. Pentru informații despre obținerea ultimul pachet de service, vă rugăm să mergeți la:
 • 152734 cum se obține ultimul pachet de service windows nt 4.0
Pentru informații despre obținerea actualizarea software individuale, contactați serviciile de asistență a produselor Microsoft. Pentru o listă completă a numerelor de telefon serviciilor de asistență pentru produse Microsoft și informații privind costurile de suport, vă rugăm să mergeți la următoarea adresă de pe World Wide Web:
http://support.Microsoft.com/default.aspx?scid=fh;EN-US;CNTACTMS

STARE

Microsoft a confirmat acest lucru să fie o problemă în Windows NT versiunea 4.0. Această problemă a fost corectată în primul rând în Windows NT versiunea 4.0 pachet Service Pack 5.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Unele organizații, responsabilă cu înregistrarea DNS Nume de domenii, cerere atunci când înregistrarea DNS domenii specifice DNS SOA valori. Acest lucru este de a Asigurați-vă că aceste valori se adapta bine la cerințele de pe Internet.

Următorul este un exemplu de valorile pe care au fost solicitate de către unul dintre aceste organizații:

 • numărul de serie nu este în YYYYMMDDxx format
 • TTL minim trebuie să se potrivească gama 40 000-345600
 • expiră timer trebuie să se potrivească în zona 604800-360000
 • Reîncercare timer ar trebui să se potrivi în zona de 1800-28800
 • Reîmprospătare timer trebuie să se potrivească în intervalul de 10 000-86400
Modificarea acestor valori prin intermediul DNS Admin este posibil, dar foarte de muncă- intensive atunci când creați o mulțime de zone. Prin urmare, următoarele registry intrările au fost făcute pentru a face aceste valori configurabil pentru toate zonele care sunt create.

AVERTISMENT: Dacă utilizați incorect Registry Editor, pot apărea probleme grave care să necesite reinstalarea sistemului de operare. Microsoft nu poate garanta că se pot rezolva problemele care rezultă din utilizarea incorectă a Registry Editor. Utilizați Registry Editor la propriul risc.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\DNS\Parameters ForceSoaSerial (REG_DWORD) ForceSoaMinimumTtl (REG_DWORD) ForceSoaRefresh (REG_DWORD) ForceSoaRetry (REG_DWORD) ForceSoaExpire (REG_DWORD)


Notă: Nu uitați să faceți clic pe zecimal în Registry Editor, când introduceți valorile.
Aceste chei de registry:

 • Suprascrie valoarea SOA corespunzătoare din fiecare zonă primare care încarcă pe computerul.
 • Servi ca valori implicite pentru orice noua zonă de scris
Utilizând aceste intrări de registry va bloca valorile; modificarea acestora prin instrumentul de Admin DNS este încă posibil, dar la următoarea repornire a server DNS, aceste valori SOA sunt rescrise din registrul mai sus intrări.

Notă: ForceSoaSerial ar trebui să fie utilizate numai pentru scopuri de înregistrare ca descrise mai sus. După înregistrarea, această cheie trebuie eliminate pentru a asigura funcționalitatea normală de serie. Dacă această cheie nu este ștearsă, pe fiecare server DNS repornire, numărul de serie este resetat folosind ForceSoaSerial valoarea.

Proprietă?i

ID articol: 196432 - Ultima examinare: 12 iunie 2012 - Revizie: 3.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Enterprise Edition
Cuvinte cheie: 
kbhotfixserver kbbug kbfix kbqfe kbmt KB196432 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 196432

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com