Τρόπος ρύθμισης του FrontPage 2000 και FrontPage 2002 φόρμες για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο Internet Information Server

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 196489 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Για μια έκδοση του Microsoft FrontPage 98 αυτού του άρθρου, ανατρέξτε στην ενότητα174406.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Υποστηρίζει την αποστολή αποτελεσμάτων φόρμας στο Microsoft FrontPage 2000 και το Microsoft FrontPage 2002 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για να γίνει αυτό στον Microsoft Internet Information Server (IIS), πρέπει να Ρυθμίστε τις παραμέτρους της φόρμας σας για την αποστολή αποτελεσμάτων σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του Microsoft FrontPage Επεκτάσεις διακομιστή για την παράδοση του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα μεταφοράς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό το άρθρο Περιγράφει τον τρόπο ρύθμισης των FrontPage 2000 και FrontPage 2002 φόρμες για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε διακομιστή IIS.

Περισσότερες πληροφορίες

Ορίστε τη φόρμα σας

 1. Στο FrontPage 2000 ή στο FrontPage 2002, ανοίξτε τη σελίδα, κάντε δεξιό κλικ στη φόρμα (εντός του διακεκομμένου περιγράμματος), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες φόρμας.
 2. Με τοΔιεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείουΠληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπίOK.
 4. Σχετικά με τηνΤο αρχείομενού, κάντε κλικ στο κουμπίΑποθήκευση.

Ρυθμίσετε την υπηρεσία μεταφοράς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Για την αποστολή αποτελεσμάτων σε έναν κεντρικό υπολογιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο διακομιστής του FrontPage Επεκτάσεις απαιτούν ένα διακομιστή Simple Mail Transfer Protocol (SMTP). Το FrontPage Οι επεκτάσεις διακομιστή δεν υποστηρίζουν οποιαδήποτε άλλη μορφή του λογισμικού διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τις υπηρεσίες IIS, ρυθμίστε το Το FrontPage Server Extensions στην κονσόλα διαχείρισης της FrontPage των Microsoft Windows NT διακομιστή που εκτελεί τις υπηρεσίες IIS για την παράδοση της αλληλογραφίας σε ένα μεταφοράς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στην Εξερεύνηση των Windows, ανοίξτε την Κονσόλα διαχείρισης της Microsoft.

  Από προεπιλογή, το αρχείο αυτό βρίσκεται στον ακόλουθο φάκελο:
  C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Server Extensions\40\bin\fpmmc.msc
 2. Στην κονσόλα διαχείρισης της Microsoft, αναπτύξτε το στοιχείοΤο FrontPage Επεκτάσεις διακομιστή.
 3. Κάντε δεξιό κλικ στο φάκελο που περιέχει το όνομα του υπολογιστή σας, κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες, και στη συνέχεια επιλέξτε τοΕπεκτάσεις διακομιστήστην καρτέλα.
 4. Με τοΕπιλογέςενότητα, κάντε κλικ στο κουμπίΡυθμίσεις.
 5. Με τοΔιεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του διακομιστή στο Webπλαίσιο, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να εμφανίζεται τοΑπόγραμμή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τα αποτελέσματα της φόρμας το στοιχείο.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπίOKδύο φορές.
 7. Σχετικά με τηνΚονσόλαμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΈξοδος.
ΣημείωσηΕάν χρησιμοποιείτε το Internet Service Manager (ISM) από το Microsoft Windows NT 4.0 Service Pack επιλογή για την εγκατάσταση των FrontPage Server Extensions, πρέπει να ρυθμίσετε την υπηρεσία μεταφοράς αλληλογραφίας σας στην ίδια κονσόλα διαχείρισης της Microsoft. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε τις ιδιότητες της τοποθεσίας, κάντε κλικ στην επιλογή τουΕπέκταση διακομιστήκαρτέλα και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα 3 έως 7 της ενότητας "Ρύθμιση μεταφοράς σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου".

Για τη μεταφορά για την εργασία, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ίδιο διασύνδεση (Microsoft Management Console) που χρησιμοποιήσατε για να εγκαταστήσετε το επεκτάσεις.

Πιθανά μηνύματα σφάλματος

Εάν ο κεντρικός υπολογιστής SMTP είναι παρόν όταν δημιουργείται η φόρμα, αλλά το Κεντρικό υπολογιστή SMTP καταργείται αργότερα (και η φόρμα δεν έχει αλλάξει από τότε), που λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους σε μια προεπιλεγμένη σελίδα που επιστρέφεται από τη φόρμα όταν υποβολή της φόρμας:
Σφάλμα του FrontPage.

Χρήστης: Αναφέρετε λεπτομέρειες στο υπεύθυνο της τοποθεσίας Web.
Υπεύθυνος Web: Ανατρέξτε το του διακομιστή καταγραφής συμβάντων για περισσότερες λεπτομέρειες.
Το ακόλουθο συμβάν καταγράφεται στο αρχείο καταγραφής συμβάντων του διακομιστή που εκτελεί το Επεκτάσεις FrontPage:
Το συμβάν 160005 εσφαλμένη απόκριση από Διακομιστής SMTP
Εάν δεν έχει ρυθμιστεί για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κατά τη δημιουργία της φόρμας, από το FrontPage 2000 ή το FrontPage 2002, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Τα FrontPage Server Extensions δεν έχουν ρυθμιστεί για την αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Παρακαλώ κατευθύνετε το διαχειριστή συστήματος ή την υπηρεσία παροχής Internet για την οδηγίες «Ρύθμιση μέχρι σας επιλογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Windows» ή ' Ορισμός Επιλογές σε UNIX μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ' στο Server Extensions Resource Kit.

Θα θέλετε να καταργήσετε τον παραλήπτη του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; (Ναι ή όχι)
Εάν επιλέξετε δεν πρέπει να καταργήσετε τον παραλήπτη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις επεκτάσεις δεν έχουν ρυθμιστεί σωστά όταν η φόρμα είναι συμπληρώνεται και να υποβάλλονται, ανανεώνεται η φόρμα αλλά εμφανίζεται μια εικόνα φόντου (εάν υπάρχει ήδη), καθώς και τη διεύθυνση γραμμή στο πρόγραμμα περιήγησης αλλάξει από αυτό:
http://WebServerURL/YourSubWeb/formtoemail2.htm
σε μία από τις ακόλουθες ενέργειες:
 • Σε ένα διακομιστή Web UNIX:
  http://WebServerURL/YourSubWeb/_vti_bin/Shtml.exe/formtoemail2.htm
 • Σε ένα διακομιστή Web των Microsoft Windows:
  http://WebServerURL/YourSubWeb/_vti_bin/Shtml.dll/formtoemail2.htm
Αυτό το σφάλμα προκύπτει κάθε φορά που υπάρχει ένα πρόβλημα ρύθμισης παραμέτρων με τα δυναμικά στοιχεία χρόνου εκτέλεσης στο FrontPage 2000 και στο FrontPage 2002.

Εάν το φόρμα έχει ρυθμιστεί για την αποθήκευση αποτελεσμάτων σε ένα αρχείο ή να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ταυτόχρονα και τα FrontPage Server Extensions δεν έχουν ρυθμιστεί για χειρισμό μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μια δημιουργείται αρχείο 0 byte. Δεν περιέχει όλα τα δεδομένα, δεν λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους μήνυμα και το μήνυμα δεν αποστέλλεται.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
310931Πώς να βρείτε το FrontPage 2000 Server Extensions πόρων Kit (SERK)

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 196489 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft FrontPage 2000 Standard Edition
 • Microsoft FrontPage 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbwebserver kbwebpublishing kbsavefile kbmmc kbforms kbemail kberrmsg kbopenfile kbinfo kbmt KB196489 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:196489

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com