Outlook 2000: Wizard regels aangepaste acties en derden Add-Ins

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 196868 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Wanneer u de Wizard regels gebruiken in Microsoft Outlook voor het instellen van een regel voor e-mailberichten verwerken, hebt u de optie voor het uitvoeren van"een aangepaste actie." Aangepaste acties zijn extra functies die worden geleverd door derden toevoegen- verzekerings Outlook biedt geen aangepaste acties.

Meer informatie

Er zijn een aantal van de Wizard regels aangepaste acties, als Outlook add-ins, beschikbaar op het Internet uit bronnen van derden. Invoegtoepassingen voor Outlook zoeken op het Internet gebruiken vanuit de webbrowser naar de query op "Outlook" en "add-ins."Hoewel de ondersteuningstechnici van Microsoft kunnen u helpen met de installatie van add- modules, ze niet wijzigt de add-ins bieden nieuwe functionaliteit en Microsoft garandeert niet dat de invoegtoepassing kan worden gebruikt in alle situaties.

Referenties

Raadpleeg voor meer informatie over het ontwikkelen van aangepaste regels voor de volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
151690: XCLN: Wat is de "Custom" regel actie voor?


De hier besproken producten van andere leveranciers zijn vervaardigd door leveranciers onafhankelijk van Microsoft. Wij geven geen garantie, impliciet noch anderszins, met betrekking tot de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 196868 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
Trefwoorden: 
kbinfo kbmt KB196868 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:196868

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com