Τρόπος χρήσης του vCalendar στο Outlook 2000

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 197025 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Το Microsoft Outlook 2000 υποστηρίζει vCard και vCalendar, μια ισχυρή νέα προσέγγιση για ηλεκτρονική, προσωπικό ανταλλαγής δεδομένων (PDI). Το PDI εκτελείται κάθε φορά που τα άτομα επικοινωνούν σε εταιρικό ή προσωπικό περιβάλλον. Αυτές οι interchanges συχνά περιλαμβάνουν την ανταλλαγή πληροφοριών, όπως οι επαγγελματικές κάρτες, αριθμούς τηλεφώνου, διευθύνσεις, ημερομηνίες και ώρες των συναντήσεων και όπως. Οι δυνατότητες vCard και vCalendar διευκολύνουν την ανταλλαγή PDI με ηλεκτρονικό τρόπο.

Αυτό το άρθρο ασχολείται με την υλοποίηση του vCalendar στο Outlook. Για πληροφορίες σχετικά με την κάρτα vCard, ανατρέξτε στην ενότητα "Αναφορές" αυτού του άρθρου.

Αυτό το άρθρο ασχολείται με:
 • Τρόπος δημιουργίας ενός αρχείου vCalendar
 • Πώς μπορείτε να διανείμετε ένα αρχείο vCalendar
 • Πώς να επεξεργάζεται αυτόματα ένα αρχείο vCalendar
 • Τρόπος επεξεργασίας με μη αυτόματο τρόπο ένα αρχείο vCalendar ως αρχείο κειμένου

Περισσότερες πληροφορίες

τα αρχεία vCalendar χρησιμοποιούνται για την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με συναντήσεις και χρονοδιαγράμματα με άλλους χρήστες που δεν ανήκουν στην ομάδα εργασίας ή τον οργανισμό σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τους για να προγραμματίσετε συναντήσεις με τα άτομα που χρησιμοποιούν λογισμικό προγραμματισμού που δεν είναι συμβατά με τη δική σας.

Για να δημιουργήσετε ένα vCalendar αρχείου πώς

Για να δημιουργήσετε ένα αρχείο vCalendar, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Σε ένα φάκελο του ημερολογίου, κάντε κλικ για να επιλέξετε μια συνάντηση για την οποία θέλετε το αρχείο vCalendar.
 2. Στο διακομιστήFILEμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΑποθήκευση ως.
 3. ΣτοΑποθήκευση ως τύπουπλαίσιο, κάντε κλικ για να επιλέξετεΜορφή vCalendar (* .vcs).
 4. ΣτοΑποθήκευση σεπλαίσιο, κάντε κλικ στο φάκελο στον οποίο θέλετε να αποθηκεύσετε το αρχείο vCalendar και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΑποθήκευση (Save).

Πώς προς διανομή a vCalendar αρχείων

Μπορείτε να διανείμετε ένα αρχείο vCard με άλλα αρχεία του υπολογιστή. Για να το στείλετε ως συνημμένο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ανοίξτε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, στη συνέχεια, να το αντιμετωπίσετε στον παραλήπτη.
 2. Στο διακομιστήINSERTμενού, κάντε κλικ στο κουμπίFILE.
 3. Κάντε κλικ για να επιλέξετε ένα αρχείο vCalendar (.vcs) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.

Πώς αρχείων με αυτόματη διαδικασία a vCalendar

Με το Outlook, μπορείτε να μετατρέψετε αυτόματα ένα αρχείο vCalendar που λαμβάνονται από μια εξωτερική πηγή σε μια καταχώρηση συνάντησης του Outlook. Εάν το αρχείο vCalendar λαμβάνεται ως συνημμένο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ στοvCalendar, έπειτα κάντε κλικ στο κουμπίΑποθήκευση και κλείσιμο (Close)Για να προσθέσετε τη συνάντηση, το προεπιλεγμένο φάκελο ημερολόγιο.

Εάν λαμβάνετε το vCalendar με τη μορφή ενός αρχείου, ίσως σε ένα δίσκο, μπορείτε να εισαγάγετε την στο φάκελο ημερολόγιο προεπιλεγμένη χρησιμοποιώντας το Outlook εισαγωγή Οδηγό εισαγωγής και εξαγωγής. Για να το κάνετε αυτό:
 1. Στο διακομιστήFILEμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΕισαγωγή και εξαγωγή.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογήΕισαγωγή αρχείου iCalendar ή vCalendar (* .vcs), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕπόμενο.
 3. Κάντε κλικ για να επιλέξετε το αρχείο vCalendar και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOpen.

Πώς με μη αυτόματη επεξεργασία αρχείου vCalendar μια ως αρχείο κειμένου

Εγγραφή vCalendar είναι απλώς ένα αρχείο κειμένου. Εάν δεν έχετε μια αυτοματοποιημένη λειτουργία διαδικασίας vCalendar εγγραφές, μπορείτε να τα ανοίξετε με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου και να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες. Το περιεχόμενο ενός αρχείου vCalendar ποικίλλει, ανάλογα με τις πληροφορίες που εισάγονται από το δημιουργό του αρχείου, αλλά ένα τυπικό αρχείο δημιουργήθηκε από μια συνάντηση του Outlook που μοιάζει με το παρακάτω παράδειγμα σε έναν επεξεργαστή κειμένου:
BEGIN:VCALENDAR
PRODID:-//Microsoft Corporation//Outlook MIMEDIR//EN
VERSION:1.0
BEGIN:VEVENT
DTSTART:19980114T210000Z
DTEND:19980114T230000Z
LOCATION:My office
CATEGORIES:Business
DESCRIPTION;ENCODING=QUOTED-PRINTABLE:This is a note associated with the
meeting=0D=0A
SUMMARY:Meeting to discuss salaries
PRIORITY:3
END:VEVENT
END:VCALENDAR
				
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι καταχωρήσεις DTSTART και DTEND είναι ένας συνδυασμός από την ημερομηνία και ώρα με τη μορφή, YYYYMMDDThhmmssZ, όπου εεεε = έτος, μμ = μήνας, ηη = ημέρα του μήνα, T = χρόνος έναρξης χαρακτήρα, ωω = ώρα, μμ = λεπτά, δδ = δευτερόλεπτα, Ω = τέλος χαρακτήρα. Αυτή η συμβολοσειρά εκφράζει την ώρα ως μέση ώρα Γκρίνουιτς (GMT), σε ρολόι 24 ωρών, έτσι πρέπει να ρυθμιστούν για τη ζώνη ώρας.

Για παράδειγμα, εάν στη ζώνη κεντρικής ώρας, ο χρόνος σας είναι 6 ώρες πίσω GMT. Έτσι, που θα αφαιρέσει 6 ώρες από την ώρα έναρξης και λήξης για την παραγωγή της περιοχής σωστή ώρα για τη συνάντηση. Στο προηγούμενο παράδειγμα συνάντησης, η ώρα έναρξης είναι 210000 060000 ή 150000 το 24-ωρο σύστημα. Εάν μετατρέψατε το χρόνο π.μ ή μ.μ, η ώρα έναρξης είναι 150000 120000 ή 3: 00 μ.μ.

Αναφορές

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την κάρτα vCard, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
197026OL2000: Τρόπος χρήσης vCard στο Outlook

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 197025 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautomation kbcalendar kbhowto kbmigrate kbmt KB197025 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:197025

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com