Πώς μπορείτε να στείλετε μια ιστοσελίδα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 197092 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Όταν χρησιμοποιείτε το Microsoft Outlook 2000, το Microsoft Outlook 2002 ή το Microsoft Office Outlook 2003 με τον Microsoft Internet Explorer, youcan στέλνει μια σελίδα Web που μπορεί να προβληθεί με ενεργές συνδέσεις σε άλλα άτομα που χρησιμοποιούν το Outlook, Microsoft Outlook Express ή άλλα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναγνωρίζουν την HTML.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να στείλετε μια ιστοσελίδα στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Outlook πρέπει να είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πρέπει να χρησιμοποιείτε HTML ως προεπιλεγμένη μορφή μηνύματος και που mustenable "Αποστολή εικόνων από το Internet" στο μήνυμα που στέλνετε.

Επιλέξτε "Αποστολή εικόνων από το Internet"


Για να επιλέξετε "Αποστολή εικόνων από το Internet", ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Σχετικά με το Εργαλεία μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές, και στη συνέχεια επιλέξτε το Μορφή αλληλογραφίας στην καρτέλα.
 2. Κάντε κλικ για να επιλέξετε HTML στη λίστα "Αποστολή σε αυτήν τη μορφή μηνύματος" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
 3. Στον Microsoft Internet Explorer, από το Προβολή μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές Internet.

  Σημείωση Για τις εκδόσεις του Internet Explorer 5.x, κάντε κλικ στο κουμπί του Εργαλεία μενού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές Internet.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί του Προγράμματα η καρτέλα, βεβαιωθείτε ότι το Microsoft Outlook εμφανίζεται στο πλαίσιο της αλληλογραφίας και κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
 5. Περιήγηση στη σελίδα Web που θέλετε να στείλετε, από το Αρχείο μενού, σημείο Αποστολή, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Σελίδα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Σε μια στιγμή, εμφανίζεται ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει τη σελίδα.

  Σημείωση Αυτές οι διαδικασίες λειτουργούν μόνο εάν κάνετε περιήγηση στην ιστοσελίδα. Εάν μπορείτε να ανοίξετε μια σελίδα από τον σκληρό δίσκο, μπορείτε να το στείλετε ως συνημμένο.
 6. Στο ανοικτό μήνυμα, από το Μορφή μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή εικόνων από το Internet. Αυτό επιτρέπει τη σελίδα για προβολή χωρίς σύνδεση στο Internet.
 7. Απευθύνετε το μήνυμα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μορφοποίηση της νέας αλληλογραφίας, ακολουθήστε τα εξής βήματα: στο μενού Βοήθεια, κάντε κλικ στη Βοήθεια για το Microsoft Outlook, τύπος νέα μηνύματα στον Βοηθό του Office ή τον "Οδηγό απαντήσεων", και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση , για να προβάλετε τα θέματα που επιστρέφονται.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 197092 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
 • Microsoft Office Outlook 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbusage kbmt KB197092 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 197092

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com