Een webpagina per e-mail verzenden

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 197092 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Wanneer u Microsoft Outlook 2000, Microsoft Outlook 2002 of Microsoft Office Outlook 2003 met Microsoft Internet Explorer gebruikt, verzenden youcan bekeken webpagina's die actieve koppelingen naar andere gebruikers van Outlook, Microsoft Outlook Express of andere HTML-gevoelige e-mailprogramma's.

Meer informatie

Een webpagina verzenden in uw e-mailbericht Outlook de standaard e-mailprogramma moet zijn, moet u HTML gebruikt als de standaardindeling voor berichten en u mustenable 'Foto's van het Internet verzenden' in het bericht dat u verzendt.

Selecteer 'Foto's van het Internet verzenden'


Selecteer "Foto's van het Internet verzenden", de volgende stappen uit:
 1. Op de Hulpprogramma 's menu, klikt u op Opties, en klik vervolgens op de E-mailindeling tabblad.
 2. Schakel het selectievakje HTML-CODE in de lijst 'in deze berichtindeling verzenden' en klik op OK.
 3. In Microsoft Internet Explorer, op de Weergave menu, klikt u op Internet-opties.

  Opmerking Versies van Internet Explorer 5.x, klikt u op de Hulpprogramma 's menu en klik vervolgens op Internet-opties.
 4. Klik op de Programma 's tabblad, te controleren dat Microsoft Outlook wordt weergegeven in het vak E-mail en klik op OK.
 5. Bladeren door de pagina die u wilt verzenden op de Bestand in het menu Verzenden, en klik vervolgens op Pagina via E-mail. Een moment, een e-mailbericht waarin de pagina wordt weergegeven.

  Opmerking Deze procedures werken alleen als u de pagina bladert. Als u een pagina vanaf de vaste schijf openen, kunt u deze alleen als bijlage verzenden.
 6. Klik in het geopende bericht op de Indeling menu, klikt u op Afbeeldingen verzenden vanaf het Internet. Hiermee wordt de pagina te bekijken zonder te zijn verbonden met het Internet.
 7. Adresseer het bericht en klik vervolgens op Verzenden.

Referenties

Voor meer informatie over het opmaken van nieuwe e-mailberichten als volgt te werk: Klik in het menu Help op Microsoft Outlook Help, type nieuwe berichten in de Office-assistent of de Antwoordwizard en klik op Zoeken om de gevonden onderwerpen weer te geven.

Eigenschappen

Artikel ID: 197092 - Laatste beoordeling: maandag 18 november 2013 - Wijziging: 5.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
 • Microsoft Office Outlook 2003
Trefwoorden: 
kbhowto kbusage kbmt KB197092 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 197092

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com