Τρόπος χρήσης της δυνατότητας ανάκλησης μηνύματος στο Outlook

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 197094 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Για την έκδοση αυτού του άρθρου 98 του Microsoft Outlook (CW), ανατρέξτε στο θέμα 185397.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Εάν στείλετε ένα μήνυμα κατά λάθος, μπορείτε να προσπαθήσετε να την ανάκληση του μηνύματος από τους παραλήπτες από usingthe δυνατότητα Ανάκληση του μηνύματοςτου Microsoft Outlook. Ο featurelets της ανάκλησης μηνύματος που ανάκληση, αντικατάσταση ή διαγραφή των μηνυμάτων που έχετε στείλει.

Ανάκληση μηνυμάτων δεν είναι επιτυχής, εάν μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες συνθήκες είναι αληθής:
 • Ο παραλήπτης δεν χρησιμοποιεί το Outlook.
 • Ο παραλήπτης δεν είναι συνδεδεμένος με την υπηρεσία παροχής αλληλογραφίας.
 • Therecipient η χρήση της λειτουργίας Cached Exchange και λειτουργεί χωρίς σύνδεση.
 • Το αρχικό μήνυμα μεταφέρεται από το Inbox.This μπορεί να συμβεί όταν χρησιμοποιούνται κανόνες.
 • Το αρχικό μήνυμα ανοίγει πρώτα και επισημανθεί ως αναγνωσμένο. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν το μήνυμα εμφανίζεται στο παράθυρο προεπισκόπησης ή παράθυρο ανάγνωσης.

Περισσότερες πληροφορίες

Ανάκληση του μηνύματος και το Outlook της δυνατότητας λειτουργία προσωρινής αποθήκευσης του Exchange

Όταν ρυθμίσετε τις παραμέτρους του Outlook για να συνδεθείτε σε ένα γραμματοκιβώτιο του Microsoft Exchange server, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε Mode.Starting στο χώρο προσωρινής αποθήκευσης του Exchange με το Outlook2007, το Outlook χρησιμοποιεί μια βελτιωμένη διαδικασία για τα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ως μέρος αυτής της διαδικασίας βελτιωμένη, Outlook 2007 και Outlook 2010 συγχρονισμός στοιχείων σε ένα φάκελο, ξεκινώντας με τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα. Εάν το πρόγραμμα-πελάτης του Outlook έχει ρυθμιστεί να χρησιμοποιεί την κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange και εργάζεστε χωρίς σύνδεση (δεν συνδέονται), όταν στη συνέχεια συνδεθείτε με το γραμματοκιβώτιο του Exchange server, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γίνεται επεξεργασία των μηνυμάτων από το νεότερο προς το παλιότερο. Εάν λάβατε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μια ανάκληση μηνυμάτων ενώ βρισκόσασταν εκτός σύνδεσης, κατά τη σύνδεση, το Outlook επιχειρεί να διεργασίες συγχρονίζεται το μήνυμα ανάκλησης πριν από το αρχικό μήνυμα. Σε αυτό το σενάριο, αποτυγχάνει η ανάκληση του μηνύματος.

Πώς μπορείτε να ανακαλέσετε ένα μήνυμα

Για να ανακαλέσετε ή να αντικαταστήσετε ένα μήνυμα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Εντοπίστε το φάκελο "theSent".
 2. Ανοίξτε το μήνυμα που θέλετε να ανακαλέσετε ή να αντικαταστήσετε.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί " Ενέργειες" στο μενού ή την κορδέλα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ανάκληση του μηνύματος.
 4. EnabletheΔιαγραφή μη αναγνωσμένων αντιγράφων του μηνύματοςεπιλογή για να ανακαλέσετε το μήνυμα. Ή, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τηΔιαγραφή μη αναγνωσμένων αντιγράφων και αντικατάστασή τους με νέο μήνυμα για να το αντικαταστήσετε με ένα νέο.
 5. Για να λάβετε μια ειδοποίηση σχετικά με την επιτυχία της ανάκλησης ή αντικατάστασης, να ενεργοποιήσετε την επιλογήΕιδοποίηση εάν η ανάκληση επιτυγχάνει ή αποτυγχάνει για κάθε παραλήπτη.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί OK. Εάν επιλέξετε την επιλογή "Αντικατάσταση", πληκτρολογήστε το νέο μήνυμά σας και στείλτε το.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 197094 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Outlook 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbinfo kbmt KB197094 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 197094

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com