Διακόπτες γραμμής εντολών για πακέτα ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού IExpress

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 197147
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Microsoft τοποθετεί σε πακέτα τις ενημερωμένες εκδόσεις λογισμικού χρησιμοποιώντας πολλές μορφές διαφορετικό αρχείο αυτόματης εξαγωγής που εκτελούνται αυτόματα το πρόγραμμα εγκατάστασης που περιέχεται μέσα στο πακέτο. Αυτό το άρθρο περιγράφει τη γραμμή εντολών διακόπτες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τα πακέτα ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού που χρησιμοποιούν IExpress τεχνολογία. Η τεχνολογία IExpress χρησιμοποιείται από τη Microsoft για τη δημιουργία της ενημερωμένης έκδοσης λογισμικού τα πακέτα για ορισμένες εκδόσεις του Microsoft Internet Explorer, ορισμένες εκδόσεις του Τα Windows και διάφορα άλλα προϊόντα. Για να προσδιορίσετε αν ένα πακέτο ενημερωμένης έκδοσης λογισμικού χρησιμοποιεί IExpress, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε δεξιό κλικ στο πακέτο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες.
  2. Από το Γενικά καρτέλα, σημειώστε τοΠεριγραφή. Περιέχει τα πακέτα ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού IExpressSelf-Extractor αρχειοθήκη Win32 για το πακέτο περιγραφή.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Εάν η περιγραφή του πακέτου Αυτόματης εξαγωγής Αρχειοθήκη, το πακέτο ενημερωμένης έκδοσης λογισμικού έχει τα Windows NT 4.0, Windows 2000, Windows XP ή Windows Server 2003 πακέτου που χρησιμοποιεί το Hotfix.exe ή Το Update.exe ως πρόγραμμα εγκατάστασης. Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με διακόπτες γραμμής εντολών που χρησιμοποιούνται από το Hotfix.exe και το Update.exe, κάντε κλικ στην επιλογή του παρακάτω αριθμό άρθρου για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
262841Διακόπτες γραμμής εντολών για πακέτα ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού των Windows
Εάν το πακέτο χρησιμοποιεί το όνομα του αρχείου .msi ή .msp επέκταση και το πακέτο ενημερωμένης έκδοσης λογισμικού χρησιμοποιεί τον Windows Installer, όπως το Το πρόγραμμα εγκατάστασης. Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τους διακόπτες γραμμής εντολών που χρησιμοποιούνται από Ο Windows Installer, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/Aa367988
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη βασική ορολογία που είναι Microsoft υιοθετεί για την περιγραφή ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Περισσότερες πληροφορίες

Όταν εκτελείτε ένα πακέτο ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού IExpress χωρίς διακόπτες γραμμής εντολών, το προεπιλεγμένο πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) εκτελείται αυτόματα σε Εγκαταστήστε την ενημερωμένη έκδοση λογισμικού. Είναι το πρόγραμμα εγκατάστασης για ένα πακέτο IExpress ένα αρχείο πληροφοριών εγκατάστασης (.inf) ή σε ένα εκτελέσιμο πρόγραμμα.

Εάν το πακέτο IExpress χρησιμοποιεί ένα αρχείο πληροφοριών εγκατάστασης (.inf) ως το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους διακόπτες γραμμής εντολών του IExpress, για να ελέγξετε τις επιλογές εγκατάστασης για το πακέτο. Εάν το πακέτο IExpress χρησιμοποιεί ένα εκτελέσιμο πρόγραμμα (για παράδειγμα, ένα αρχείο .exe ή .com αρχείο) ως το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup), χρησιμοποιήστε τους διακόπτες για το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) για να ελέγξετε τις επιλογές εγκατάστασης, αντί για το Διακόπτες IExpress.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το / c:Διαδρομή ο διακόπτης για να μεταβιβάσετε παραμέτρους (διακόπτες) του προγράμματος εγκατάστασης ή Καθορίστε ένα διαφορετικό πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) για το πακέτο. Για παράδειγμα, το ακόλουθο σύνταξη γραμμής εντολών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εκτελέσετε το πακέτο εγκατάστασης του Internet Explorer (το IExpress πακέτου Ie6setup.exe) και να περάσετε παραμέτρους στο πρόγραμμα εγκατάστασης (Ie6wzd.exe) που περιέχεται στο πακέτο.

Ie6setup Διακόπτες IExpress / c: "ie6wzd Διακόπτες προγράμματος εγκατάστασης του Internet Explorer"

Ο παρακάτω πίνακας παραθέτει τις γραμμής εντολών που διακόπτες υποστηρίζονται από IExpress.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
ΔιακόπτηςΠεριγραφή
/qΚαθορίζει εγκατάσταση χωρίς μηνύματα ή αποκρύπτει τις προτροπές.
/ q: uΚαθορίζει τη λειτουργία χρήστη χωρίς μηνύματα, η οποία παρουσιάζει ορισμένα διαλόγου πλαίσια στο χρήστη.
/ q: έναΚαθορίζει τη λειτουργία διαχειριστή χωρίς μηνύματα, η οποία δεν έχει εμφανίζει πλαίσια διαλόγου στο χρήστη.
/ t: pathΚαθορίζει το φάκελο προορισμού για την εξαγωγή αρχείων.
/CΕξάγει τα αρχεία χωρίς να τα εγκαθιστά. Εάν διαδρομή t: δεν έχει καθοριστεί, θα σας ζητηθεί ένας φάκελος προορισμού.
/ c: pathΚαθορίζει τη διαδρομή UNC και το όνομα του Setup .inf ή .exe το αρχείο.
/ r: nΔεν επανεκκινεί τον υπολογιστή μετά την εγκατάσταση.
/ r: iΖητά από το χρήστη να επανεκκινήσει τον υπολογιστή, εάν είναι επανεκκίνηση Απαιτείται εξαίρεση όταν χρησιμοποιείται με / q: ένα.
/r: έναΕπανεκκινεί πάντα τον υπολογιστή μετά την εγκατάσταση.
/ r: sΕπανεκκινεί τον υπολογιστή μετά την εγκατάσταση χωρίς ερώτηση στο χρήστη.
/ n: vΔεν γίνεται έλεγχος έκδοσης - εγκατάσταση του πακέτου επάνω προηγούμενη έκδοση.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η χρήση του / n: v ο διακόπτης δεν υποστηρίζεται και ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα ένα unstartable σύστημα. Εάν η εγκατάσταση δεν είναι επιτυχής, πρέπει να συμβουλευτείτε τον υπεύθυνο υποστήριξης Για να καταλάβετε γιατί αποτυγχάνει.

Αναφορές

Για πρόσθετες πληροφορίες, επισκεφθείτε την παρακάτω Microsoft Τοποθεσίες Web:

Κεντρική σελίδα Explorer διαχείρισης Kit (IEAK)
http://technet.Microsoft.com/en-US/IE/bb219517.aspx

Διακόπτες εγκατάστασης IExpress λειτουργία δέσμης
http://www.Microsoft.com/technet/prodtechnol/IE/IEAK/techinfo/Deploy/60/EN/iexpswit.mspx


Διακόπτες προγράμματος εγκατάστασης του Internet Explorer για τη λειτουργία δέσμης
http://www.Microsoft.com/technet/prodtechnol/IE/IEAK/techinfo/Deploy/60/EN/ieswitch.mspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 197147 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbproductlink kbinfo kbmt KB197147 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:197147
Αποποίηση ευθυνών για περιεχόμενο της Γνωσιακής Βάσης (KB) που έχει αποσυρθεί
This article was written about products for which Microsoft no longer offers support. Therefore, this article is offered "as is" and will no longer be updated.

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com