Installeren en gebruik van de compatibiliteitsmodus in Internet Explorer 5 of 5. 5

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 197311
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In dit artikel wordt beschreven hoe u installeren en gebruiken met de compatibiliteitsmodus Internet Explorer 5 of 5. 5. U kunt de compatibiliteitsmodus voor het uitvoeren van een Internet Explorer-4-compatibele browser "side-by-side" met Internet Explorer 5 of 5. 5.

De volgende onderwerpen worden besproken:

  • Doel van de compatibiliteitsmodus
  • Het downloaden of installeren compatibiliteitsmodus
  • De compatibiliteitsmodus gebruiken
  • Het identificeren van compatibiliteitsmodus

Meer informatie

Doel van de compatibiliteitsmodus

Web inhoud kan worden beïnvloed door wijzigingen in de motor bij het parseren van HTML of (scripts) objectmodel opgenomen in de nieuwe versies van Internet Explorer. Om deze reden nodig auteurs van webpagina's of ontwikkelaars om te testen de inhoud ervan bij elke versie van Internet Explorer die hun de inhoud is bedoeld. Voordat u Internet Explorer 5, website testen compatibiliteit met verschillende versies van Internet Explorer nodig meerdere computers of dual-boot configuraties. Met de compatibiliteitsmodus kunt u een Internet Explorer-4-compatibele browser elkaar uitvoeren met Internet Explorer 5 of 5. 5. Compatibiliteitsmodus is ontworpen voor het testen van het parseren van HTML en script problemen en is niet bedoeld als een primaire webbrowser moet worden gebruikt.

Het downloaden of installeren compatibiliteitsmodus

Downloaden of installeren van compatibiliteitsmodus, gebruikt u de volgende stappen uit:
  1. Start het programma Setup van Internet Explorer 5 of Internet Explorer 5. 5 Setup, klikt u opIk ga akkoord met de Overeenkomst, klik opVolgende, klik opDe installatie aanpassen, en vervolgens Klik opVolgende.
  2. In deOpties voor onderdelenhet dialoog venster, klikt u opGeavanceerde, en klik op Selecteer deCompatibiliteitselectie vakje. Als u downloaden wilt (in plaats van installatie) compatibiliteit-modus, schakelt u hetAlleen downloadenselectie vakje vak.
  3. Klik opOK, en klik vervolgens opVolgendeom door te gaan met Setup.
OPMERKING: Als u Internet Explorer 4 niet worden uitgevoerd wanneer u het bovenstaande volgt stappen, de optie compatibiliteit niet selecteren. U kunt downloaden of compatibiliteitsmodus alleen wanneer u een upgrade uitvoert of downloade uit installeren Internet Explorer 4. Compatibiliteitsmodus wordt niet ondersteund voor versies van Internet Explorer voor 4. 0. Als u al met Internet Explorer 5 of 5. 5 en u wilt downloaden of installeren van compatibiliteitsmodus Internet Explorer 5 of 5. 5 verwijderen voordat u de bovenstaande stappen te volgen.Voor meer informatie over het verwijderen van Internet Explorer 5, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
193934Het verwijderen van Internet Explorer 5 Beta

De compatibiliteitsmodus gebruiken

Internet Explorer 4 gebruiken om te surfen op het Internet na de installatie Internet Explorer 5 of 5. 5, klikt u op Start, wijs Programma's aan, wijs Internet Verkenner en klik vervolgens op "Vorige Internet Explorer versie 4."

OPMERKING: Wanneer u Internet Explorer 5 of 5. 5 met de optie compatibiliteit installeert Internet Explorer 5 of 5. 5 en Internet Explorer 4 delen dezelfde Internet opties. U mogelijk niet alle instellingen voor de browser terwijl Gebruik deze modus. Wanneer u de compatibiliteitsmodus gebruikt, moet u Internet-opties van het Configuratie scherm, niet door te klikken op Internet-opties in het menu Beeld van Internet Explorer.

Het identificeren van compatibiliteitsmodus

Gebruiken om te bepalen als u de compatibiliteitsmodus browser gebruikt, de de volgende stappen uit:
  1. Klik in Internet Explorer over Internet Explorer op het menu Help.
  2. Als de versie is gerapporteerd als "Side-by-Side modus", gebruikt u De compatibiliteitsmodus.
OPMERKING: Compatibiliteitsmodus kan worden geïdentificeerd door webontwikkelaars die werken met de "compat" teken reeks die wordt toegevoegd aan de gebruikersagent voor de compatibiliteit modus browser. Bijvoorbeeld: de gebruikersagent voor de compatibiliteitsmodus in Windows 98 is:
Mozilla/4. 0 (compatibel; MSIE 4. 01; Windows 98; compat)

Eigenschappen

Artikel ID: 197311 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbhowto kbsetup kbmt KB197311 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:197311
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com