Outlook гласуване и гласуване обработка

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 197420 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

Кратко изложение

Можете да изпратите проучване тип съобщения с бутони за гласуване към група Препоръчано от получатели. Чрез натискане на бутон, всеки респондент може да изразят предпочитание и генерира отговор съобщение да гласуват. Outlook регистрира гласуване съобщения в страницата "проследяване" оригиналното съобщение. Тази статия описва условията и изискванията за правилното функциониране на функцията за гласуване.

Допълнителна информация

За функцията на гласуване да работи подателя на съобщението и messagerecipient трябва да използва Outlook. Той също така зависи Препоръчано от настройката ofcertain опции в Outlook, както и манипулирането на входящи Votemessages.

Как да се генерират съобщения за гласуване

Outlook 2002 и по-късно
 1. Отворете ново имейл съобщение.
 2. Щракнете върхуОпцииа след това щракнете върхуИзползвайте бутоните за гласуване.
 3. Щракнете, за да изберете един Препоръчано от наборите Препоръчано от предварително дефинирани опции или въведете свой собствен набор Препоръчано от опции, разделяне на всеки Препоръчано от точка и запетая (;). Всеки Препоръчано от тези елементи, опцията ще бъде заглавието на бутон за гласуване на полученото съобщение.
 4. Щракнете върху областта за съобщението, завърши проучването съобщението и след това щракнете върхуИзпрати.
Outlook 2000
 1. Препоръчано от папката "Входящи" , в менюто действия щракнете върху Ново съобщение.
 2. В менюто изглед Препоръчано от въздуха щракнете върху Опциии под за гласуване и проследяване опции, щракнете върху Използвайте бутоните за гласуване.
 3. Щракнете, за да изберете един Препоръчано от наборите Препоръчано от предварително дефинирани опции или въведете свой собствен набор Препоръчано от опции, разделяне на всеки Препоръчано от точка и запетая (;). Всеки Препоръчано от тези елементи, опцията ще бъде заглавието на бутон за гласуване на полученото съобщение.
 4. Щракнете върху Затвори.
 5. Щракнете върху областта за съобщението, завърши проучването съобщението и след това щракнете върху Изпрати.

Обработка на гласуване отговор съобщения

Обучени процеса на Outlook автоматично обработва входящите съобщения глас и актуализира страницата "проследяване" на оригиналното имейл съобщение, което се намира в папката "изпратени".

Ръчно регистриране на съобщения, вот

Когато отворите или изтриване на глас съобщение, Outlook актуализира страницата "проследяване" на оригиналното имейл съобщение в изпратени елементи. Обаче изтриване на гласуване съобщението Препоръчано от правило за "Входящи" не може да регистрира съобщението.

Автоматично регистриране на съобщения, вот

Следните условия са необходими за автоматизирана обработка на Votemessages:
 • Изпратеното съобщение трябва да остане в папката за изпратени елементи по подразбиране.
 • Гласуване съобщението трябва да остане във входящата поща по подразбиране.
 • В Outlook 2003 и по-ранни версии може да се наложи да се даде възможност за 30 до 60 секунди за времето на неактивност на вашия компютър, преди гласуването или анкета отговор се обработва. Клавиатура или мишка движение прекъсва определителен член празен време.

  В Outlook 2007 и по-нови версии Каналът за обработка на theincoming елемент процеси съобщения при получаване, следователно определителен член празен време не се изисква.

  БележкаКаналът за обработка на входяща елемент се използва с интернет имейл акаунти и с имейл сметка за плащане на Exchange, конфигуриран да използва режим на кеширане на Exchange.
 • Outlook трябва да работи.

Трябва да изберете опциите за автоматична обработка

Outlook 2010 и Outlook 2013
 1. Щракнете върху файл, щракнете върху Опции, щракнете върхуОпции за пощаи след това превъртете надолу, за проследяване.
 2. Щракнете за да изберетеавтоматично да обработва искания за събрания и отговорите на искания за събрания и анкетии след това щракнете върхуOK.

Outlook 2007 и по-ранни версии
 1. В менюто инструменти щракнете върху Опции, щракнете върху Опции за електронната пощаи след това щракнете върху Допълнителни опции за имейл.
 2. Щракнете за да изберете Обработвай исканията и отговорите при пристигането ими след това щракнете върху OK.
Тази опция автоматично се регистрира гласа на страницата "проследяване" изпратено съобщение.

БележкаФункцията за гласуване не е налична с интернет поща само (ММО) версия на Outlook 98 и с Outlook 2000.

За допълнителна информация за проследяване на съобщението щракнете върху номера на статия по-долу, за да видите съответната статия в база знания на Microsoft:
195797 OL2000: (CW) как да сортирате информацията за проследяване

Свойства

ID на статията: 197420 - Последна рецензия: 18 октомври 2013 г. - Редакция: 1.0
Важи за:
 • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
Ключови думи: 
kbinfo kbmt KB197420 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 197420

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com