Outlook 2000: (CW) Contact informatie verschijnt niet in het adresboek

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 197907 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
OPMERKING: De procedures in dit artikel zijn alleen van toepassing als u Outlook hebt geïnstalleerd met de optie Zakelijk of werk groep. Met deze optie kunt u services van MAPI (Messaging Application Programming Interface). Om het installatietype te bepalen, klikt u opInformatie over Microsoft Outlookop deHelpmenu. Als u de installatie voor zakelijk of werk groep hebt, ziet u "Corporate of Workgroup".
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u het adresboek gebruiken om geadresseerden voor een faxbericht of een e-mailbericht, gegevens uit de map contact personen niet weer gegeven in de lijst.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat Outlook vereist dat u de volgende drie stappen voordat u uw contact gegevens uitvoeren is beschikbaar voor u om berichten te adresseren met behulp van uw adresboek:
 • Installeer de Outlook adresboek service.
 • Markeer de map met contact personen voor gebruik met uw adresboek.
 • Geef een e-mailadres of faxnummer voor elk item dat u weer geven wilt bij het adresseren van berichten.

Oplossing

Gebruik de volgende stappen in deze sectie lost dit op.

Het installeren van de Service voor Outlook adresboek

 1. Op deHulp programma'smenu, klikt u opServices.
 2. Bevestigen dat het Outlook-adresboek service in de lijst met beschikbare informatieservices.
 3. Als dat niet het geval is, klikt u opToevoegen, klik op deOutlook-adresboekin de lijst met beschikbare services en klik vervolgens opOK.

Het markeren van uw map met contact personen voor gebruik met uw adresboek

 1. Klik in de mappenlijst op de map die u wilt gebruiken met het adresboek. Als de mappenlijst niet wordt weer gegeven, klikt u opMappenlijstop deWeergavemenu.
 2. Op deBestandhet menuMap, en klik vervolgens opEigenschappen voornaam van de map.
 3. Op deOutlook-adresboekKlik op tabbladDeze map weer geven als een e-mailadresboek, typ een beschrijvende naam en klik vervolgens opOK.

Het controleren van een e-mailadres of faxnummer

 1. Klik in de mappenlijst op deContact persoonmap.
 2. Dubbel klik op de contact persoon om het item openen en bekijken vervolgens de velden voor e-mailadres en/of faxnummer.
Als er geen e-mailadres of faxnummer, Outlook wordt niet weer gegeven deze contact persoon in uw adresboek wanneer u een e-mailbericht of faxbericht.

Meer informatie

In Outlook kunt een map met contact personen niet alleen worden gebruikt door het adresboek de primaire map met contact personen. Bijvoorbeeld, als u een nieuwe map maken contact personen genoemd "Vrienden" (zonder aanhalings tekens), kunt u opgeven dat de contact personen in de map vrienden ook weer in uw adresboek gegeven met behulp van de stappen in de sectie "oplossing" van dit artikel.

De mappen met contact personen in uw adresboek worden weer gegeven als de subcategorieën van een een itemOutlook-adresboek. Als u klikt op deOutlook-adresboekin plaats van één van de mapnamen ziet u niet alle contact informatie. De contact gegevens wilt bekijken, moet u klikken op de bepaalde mapnaam met de contact persoon.

Eigenschappen

Artikel ID: 197907 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbprb kbmt KB197907 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:197907

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com