Αλλαγές στο μέγεθος στοίβας IRP στο διακομιστή Lanman

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 198386 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Κατά την πρόσβαση κοινόχρηστων στοιχείων σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows NT Server από ένα Πρόγραμμα-πελάτης των Windows NT και η παράμετρος IRPstackSize έχει οριστεί πολύ χαμηλά σε το διακομιστή, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Δεν υπάρχει αρκετή αποθήκευσης του διακομιστή είναι διαθέσιμη για την επεξεργασία αυτής της εντολής.

Αιτία

Ανάλογα με τη ρύθμιση παραμέτρων υλικού του συγκεκριμένου υπολογιστή, η προεπιλεγμένη τιμή δεν μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη ώστε η υπηρεσία Srv να διαχειρίζεται σωστά κοινόχρηστους καταλόγους σε ορισμένες φυσικές μονάδες δίσκου. Ενδέχεται να εμφανιστούν ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα μηνύματα συμβάντων:
  Event ID: 2011 Source: Srv
  The server's configuration parameter "irpstacksize" is too small for
  the server to use a local device. Please increase the value of this
  parameter.

  Event ID: 0
  Source SRV
  Description: Description for Event ID 0 could not be found. It
  contains the insertion string \device\LanManServer
				

Ενδέχεται να λάβετε ένα από το παραπάνω μήνυμα λάθους όταν ένας υπολογιστής-πελάτης των Windows NT προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση σε ορισμένα κοινόχρηστους καταλόγους σε έναν τέτοιο διακομιστή.

Όταν το Windows για ομάδες εργασίας υπολογιστή-πελάτη προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση το ίδιο κοινόχρηστο θα δημιουργηθούν κατάλογοι, το ακόλουθο μήνυμα:

Η διαδρομή δεν βρέθηκε.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το πιο πρόσφατο service pack για τα Windows NT 4.0 ή Windows NT Server 4.0, Terminal Server Edition ή την ενημερωμένη έκδοση λογισμικού μεμονωμένα. Για πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση του τελευταίου service pack, μεταβείτε στην:
Για πληροφορίες σχετικά με τη λήψη της ενημερωμένης έκδοσης λογισμικού μεμονωμένα, επικοινωνήστε με τις υπηρεσίες υποστήριξης προϊόντων της Microsoft. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υπηρεσίες υποστήριξης προϊόντων της Microsoft και πληροφορίες σχετικά με το κόστος υποστήριξης, μεταβείτε στην παρακάτω διεύθυνση στο World Wide Web:
http://support.Microsoft.com/default.aspx?scid=fh.EN-USCNTACTMS

Service Pack (SP) 5 ορίζει ένα ελάχιστο επιτρεπόμενο 7. Αγνοεί όλες τις μικρότερες τιμές και ορίζει μια προεπιλεγμένη 7 αν δεν έχει καθοριστεί.

SP6 ορίζει ένα ελάχιστο επιτρεπόμενο 7. Αγνοεί όλες τις μικρότερες τιμές και ορίζει μια προεπιλεγμένη 11, αν δεν έχει καθοριστεί.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, τροποποιήστε το μητρώο, χρησιμοποιώντας την παρακάτω πληροφορίες.

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά αυτά τα βήματα. Για επιπλέον προστασία, αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows


Η τιμή μητρώου IRPstackSize που ενδέχεται να αναφέρεται σε
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LanmanServer
  \Parameters
				

η προεπιλογή είναι 0x4 εάν η τιμή δεν υπάρχει ρητά. Έγκυρες τιμές περιοχής από 0x1 έως 0xC (1 έως 12).

Για να αυξήσετε την τιμή της παραμέτρου όταν δεν είναι ήδη παρόντα, Μεταβείτε στο κλειδί:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services
  \LanmanServer\Parameters
				

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Το προαναφερόμενο κλειδί μητρώου αποτελεί μία διαδρομή έχει γίνει αναδίπλωση κειμένου για αναγνωσιμότητα. Για να ισχύσει η αλλαγή IRPStackSize, ο διακομιστής έχει να γίνει επανεκκίνηση.

Η τιμή του IRPStackSize προεπιλογή 0x4, εάν δεν υπάρχει ρητά. Εάν δεν υπάρχει το κλειδί, κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη τιμής στον Επεξεργαστή μητρώου. Η τιμή Όνομα πρέπει να IRPStackSize και ο τύπος δεδομένων είναι REG_DWORD.

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα Windows NT 4.0 και Windows NT Server 4.0, Terminal Server Edition. Αυτό το ζήτημα διορθώθηκε αρχικά στα Windows NT 4.0 Service Pack 4.0 και Windows NT Server 4.0, Terminal Server Edition Service Pack 4.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 198386 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfix kbprb kbmt KB198386 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:198386

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com