FrontPage webhelyek közzététele

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 198523 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU198523
A cikk Microsoft FrontPage 98 programra vonatkozó változata a Tudásbázis 194093. számú cikke.(Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

A cikk Microsoft FrontPage 97 programra vonatkozó változata a Tudásbázis 161414. számú cikke.(Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

Ez a cikk bemutatja, hogy miként vihet át egy Microsoft FrontPage webhelyet helyi webkiszolgálóról vagy lemezről egy internetes vagy intranetes kiszolgálóra. Az itt olvasható információk segítségével egyik webkiszolgálóról a másikra is áthelyezhet bármely webhelyet.

A webes tartalmakat sokféle módon elhelyezheti az interneten – az egyszerű FTP-fájlátviteltől kezdve a közvetlenül, HTTP protokoll segítségével a webkiszolgálóra való elküldésig a FrontPage Server Extensions használata révén.

A FrontPage programban létrehozott webes tartalom interneten való elhelyezésének mindegyik módszere esetén először a FrontPage Webhely közzététele parancsára kell kattintania (a Fájl menüben). Amennyiben a FrontPage Server Extensions telepítve van az adott webkiszolgálón, a FrontPage program közvetlenül kommunikálhat a kiszolgálóbővítményekkel. Ha a FrontPage Server Extensions nincs telepítve a kiszolgálón, vagy nem tudható, hogy telepítve van-e, akkor az FTP protokoll használatával teheti közzé a fájlokat a célkiszolgálón.

FrontPage webhely közzététele FrontPage bővítményekkel ellátott webkiszolgálón

 1. A FrontPage programban nyissa meg a közzétenni kívánt webhelyet.
 2. Kattintson a Fájl menü Webhely közzététele parancsára. MEGJEGYZÉS: A Microsoft Tudásbázis következő cikkében a cikk számára kattintva további információt talál arról, hogy mi a teendő a Webhely közzététele parancs elérhetetlensége esetén:
  306010 F000: A Webhely közzététele parancs nem érhető el és szürkén jelenik meg (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
 3. A Webhely közzététele párbeszédpanelen írja be a célwebkiszolgáló elérési útját, például
  http://www.microsoft.com/webhely
 4. A beállítások listájának bővítéséhez kattintson a Beállítások elemre.
 5. Adja meg, hogy csak a módosított lapokat szeretné-e közzétenni, vagy az összeset.
 6. Kattintson a Közzététel gombra.
A FrontPage megkísérel kommunikálni a célwebkiszolgálón található FrontPage Server Extensions bővítményekkel. Ha a kiszolgálóbővítmények megfelelően telepítve vannak a célkiszolgálón, akkor nincs további teendő.

Amennyiben az adott webkiszolgálón nem található meg a FrontPage Server Extensions, a következő hibaüzenet jelenik meg:
A kiszolgáló nem tudta teljesíteni a kérést. Kérdezze meg internetszolgáltatóját vagy a kiszolgálót üzemeltető rendszergazdát, hogy telepítve van-e a kiszolgálóra a FrontPage Server Extensions. További információkért kattintson a Részletek gombra.
Amikor az OK gombra kattint, a FrontPage visszatér a Webhely közzététele párbeszédpanelre.

FrontPage webhely közzététele nem bővített webkiszolgálón FTP segítségével

 1. Kattintson a Fájl menü Webhely közzététele parancsára.
 2. A Közzététel helye mezőbe írja be a webkiszolgáló FTP protokollal használható elérési útját (példa: ftp://ftp.microsoft.com/webhely), vagy a nyílra kattintva válasszon a korábbi közzétételi helyek közül.
 3. A beállítások listájának bővítéséhez kattintson a Beállítások elemre.
 4. Adja meg, hogy csak a módosított lapokat szeretné-e közzétenni, vagy az összeset.
 5. Kattintson a Közzététel gombra.
Mivel a közzététel olyan webkiszolgálóra történik, melyen nem fut a FrontPage Server Extensions, figyelmeztetés jelenhet meg arra vonatkozóan, hogy a webhely olyan szolgáltatásokat tartalmaz, amelyekhez szükség van kiszolgálóbővítményekre. Ha a művelet közben megszakítja a közzétételt, a már közzétett fájlok a célwebkiszolgálón maradnak.

A nem bővített kiszolgálókon történő közzétételről további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
301553 Webhely közzététele nem bővített webkiszolgálón FTP segítségével a FrontPage 2002 programban (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Hivatkozások

A webhelyek közzétételére vonatkozó további tudnivalókért kattintson a Súgó menü A Microsoft FrontPage súgója pontjára, a Keresés lapon írja be a közzététel szót, majd kattintson a Keresés gombra a vonatkozó témakörök megjelenítéséhez.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 198523 - Utolsó ellenőrzés: 2005. április 12. - Verziószám: 2.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft FrontPage 2000 Standard Edition
 • Microsoft FrontPage 2002 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbhowtomaster kbftp kbwebserver kbwebpublishing KB198523
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com