Prezentare generală de conecta, Log off, pornire și Shutdown script-uri în Windows 2000

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 198642 - View products that this article applies to.
Înștiințare
Prezentul articol se aplică pentru Windows 2000. Suport pentru Windows 2000 se termină pe 13 iulie 2010. The Centrul de soluții Windows 2000 sfârșitul de sprijin este un punct de plecare pentru planificarea strategia de migrare din Windows 2000. Pentru mai multe informații consultați Politica de suport Microsoft durata ciclului de viață.
Măriți totul | Reduceți totul

REZUMAT

Acest articol descrie script-uri care sunt disponibile în Windows 2000. Acesta oferă o prezentare generală a script-urile de conecta pe care aveți posibilitatea să asociați utilizatorilor individuali în gestionare Computer și user logon, Log off, pornirea computerului și calculator shutdown script-uri care se poate configura utilizând Politică de grup.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Să rămână compatibile cu versiunile anterioare, Windows 2000 păstrează script de conecta care este utilizat în Microsoft Windows NT 4.0, în care logon script-uri sunt atribuite conturi utilizator individual. Asociați un script de conecta pentru a un cont de utilizator individual atunci când tastați calea către fișierul script de conecta în The Script-ul de conectare caseta de Profil fila în The nume de sign-in de utilizator Proprietăți casetă de dialog în Computer Management. Când un utilizator se conectează și o cale spre scriptul de conecta pentru contul de utilizator apare, server localizează și rulează script-ul. Rețineți că intrarea în Script de conecta caseta specifică numai nume de sign-in de fișier (și opțional calea relativă) de script de conecta. Script de conecta reale este situat pe server.

Windows oferă, de asemenea, un set de politica-driven utilizator conecta, Log off, pornirea computerului și calculator shutdown script-uri care Puteți gestiona prin utilizarea de completare snap-in politică de grup. Aceste script-uri se aplică pentru toate utilizatori ?i computere pentru care se aplică un anumit obiect Politică de grup. The Grupa snap-in politică include următoarele două extensii pentru script-ul implementare:
  • Script-uri (pornire/oprire): Utilizați această extensie pentru a specifica script-uri care se execută atunci când vă Start și închide computerul. Pentru a configura pornirea computerului și script-uri de închidere, începe snap-in Group Policy, extindeți Computer Configurare, extindeți Setări Windows, faceți clic peScript-uri (pornire/oprire), apoi în panoul din dreapta, Faceți dublu clic pe script-ul pe care doriți să configurați. Aceste script-uri rula pe Local System account.
  • Script-uri (Logon/Logoff): Utilizați această extensie pentru a specifica script-uri care se execută când un utilizator conectează sau face Log off de pe computer. Pentru a configura utilizator conecta și Log off script-uri, începe snap-in Group Policy, extindeți Utilizator Configurare, extindeți Setări Windows, faceți clic peScript-uri (Logon/Logoff), și apoi, în panoul din dreapta Faceți dublu clic pe script-ul pe care doriți să configurați. Aceste script-uri rula pe Contul de utilizator, și nu pe cont administrator.
Windows 2000 include Ferestre Script gazdă (WSH), și, prin urmare, Aceste script-uri utiliza WSH. Acest lucru înseamnă că executați script-ul atunci când faceți clic pe aceasta pe spațiul de lucru Windows sau când tastați nume de sign-in de script-ul la comanda prompt, și apoi apăsați ENTER. WSH este un independent de limba scripting gazdă care include suport pentru Microsoft Visual Basic Scripting Edition (VBScript) și Motoarele de scriptare JScript.

Pentru informații suplimentare despre cum să atribuiți user logon, Log off, pornirea computerului și calculator shutdown script-uri utilizând Grupa Politica, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Microsoft Baza de cunoștințe:
322241CUM să: Asociați script-uri în Windows 2000
Pentru informații suplimentare despre Politică de grup în Windows 2000, vizitați următorul site Web Microsoft și vedere Politică de grup secțiunea:
http://technet.Microsoft.com/en-US/windowsserver/2000/bb735347.aspx
Pentru mai multe informații despre Ferestre Script gazdă, următorul site Web Microsoft:
188135 Descrierea Ferestre Script gazdă (WSH)

Proprietă?i

ID articol: 198642 - Ultima examinare: 24 mai 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Server
Cuvinte cheie: 
kbinfo kbmt KB198642 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 198642

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com