Παρουσιάζεται σφάλμα “ η ο λογαριασμός δεν διαθέτει τα δικαιώματα να μιμηθεί τον ζητούμενο χρήστη ” όταν συνδεθείτε στο δρομολογητή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Microsoft Dynamics Microsoft Exchange 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2015567
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Έλεγχος πρόσβασης με το δρομολογητή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Microsoft Dynamics CRM, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους, εάν χρησιμοποιείτε το Microsoft Exchange 2010:

Ο λογαριασμός δεν έχει δικαιώματα για την απομίμηση του χρήστη που ζητήθηκε.

Αιτία

Μίμηση δεν έχει εγκατασταθεί το λογαριασμό που καθορίστηκε στο προφίλ εισερχόμενο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή για το χρήστη που έχει ρυθμιστεί για χρήση του δρομολογητή για εισερχόμενη αλληλογραφία.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Μπορείτε να καθορίσετε Μίμηση Exchange εγκατάστασης (Setup) για το λογαριασμό που καθορίστηκε στο προφίλ εισερχόμενα Εάν χρησιμοποιείτε ένα γραμματοκιβώτιο προώθησης και για μεμονωμένους λογαριασμούς χρήστη εάν το Τύπος-εισερχόμενης πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει οριστεί σε δρομολογητή στην εγγραφή χρήστη. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):

  1. Ανοίξτε τη Διαχείριση ρύθμισης παραμέτρων δρομολογητή Microsoft Dynamics CRM ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Ρυθμίσεις του προφίλ.
  3. Ανοίξτε το προφίλ που έχει εισερχόμενης αλληλογραφίας που έχει οριστεί για την κατεύθυνση και, στη συνέχεια, σημειώστε το λογαριασμό που καθορίζεται στο πεδίο Διαπιστευτήρια πρόσβασης.
  4. Ορίσετε μίμηση του Exchange για το λογαριασμό που καθορίζεται στο βήμα 3.Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα βήματα του ακόλουθου άρθρου: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb204095.aspx
  5. Ανοίξτε το Microsoft Dynamics CRM.
  6. Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί χρήστες.
  7. Κάντε διπλό κλικ σε μια εγγραφή του χρήστη και κατόπιν σημειώστε την τιμή του πεδίου Τύπος-εισερχόμενης πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  8. Εάν Τύπου-εισερχόμενης πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει οριστεί ως δρομολογητή, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες του ακόλουθου άρθρου για να ορίσετε μίμηση του Exchange για το λογαριασμό που αναγράφεται στο πεδίο Όνομα τομέα: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb204095.aspx
  9. Ολοκληρώστε τα βήματα 7 έως 8 για όλους τους χρήστες που λαμβάνετε αυτό το σφάλμα.

Περισσότερες πληροφορίες

Εάν έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις ή απορίες κατά την εγκατάσταση απομίμησης, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του Exchange ή επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης της Microsoft Exchange.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2015567 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmbsmigrate kbmt KB2015567 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2015567

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com