Het gelijktijdig uitvoeren van verschillende versies van Internet Explorer op één exemplaar van Windows wordt niet ondersteund

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2020599 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Het gelijktijdig uitvoeren van verschillende versies van Windows Internet Explorer, of verschillende gedeeltes van Windows Internet Explorer, op één exemplaar van Windows is niet gelicentieerd en wordt niet ondersteund. Het gebruik van een dergelijke (gehoste of lokale) oplossing of service, waarbij de uitvoerbare onderdelen van Internet Explorer (of delen daarvan) in een afzonderlijke installatie opnieuw worden ingepakt, wordt door Microsoft met klem afgeraden. Iedere poging om Windows opnieuw in te pakken, om vanuit dergelijke pakketten meerdere versies van Internet Explorer te kunnen uitvoeren op één versie van Windows, zorgt voor een niet-ondersteunde configuratie van Microsoft Customer Support Services.

Dit geldt ook voor oplossingen waarbij virtualisatie op toepassingsniveau wordt gebruikt om verschillende versies van Windows Internet Explorer uit te voeren op één exemplaar van een besturingssysteem.

Meer informatie

Microsoft ondersteunt oplossingen die gebruikmaken van virtueel gebruik van verschillende versies van Windows Internet Explorer via de installatie van een afzonderlijk besturingssysteem. Dit betekent dat per besturingssysteem slechts één exemplaar van Windows Internet Explorer wordt ondersteund.

Microsoft levert aanbevolen procedures, richtlijnen en hulpmiddelen om klanten te helpen bij de migratie van Windows Internet Explorer 6 naar Windows Internet Explorer 8.Meer informatie hierover vindt u op de volgende Microsoft-websites:

Solutions for virtualizing Internet Explorer

Migrating from Internet Explorer 6 to Internet Explorer 8 (Virtuele ronde tafel)

Addressing application compatibility when migrating to Internet Explorer 8 (voor IT-professionals)

Addressing application compatibility when migrating to Internet Explorer 8 (voor ontwikkelaars)

Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 2020599 - Laatste beoordeling: donderdag 14 april 2011 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 Service Pack 1
  • Windows Internet Explorer 7
  • Windows Internet Explorer 8
  • Windows Internet Explorer 9
Trefwoorden: 
KB2020599

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com