Εμφανίζεται μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε το κέλυφος διαχείρισης Exchange (EMS) ή την Κονσόλα διαχείρισης του Exchange (EMC): "Διακομιστής λάθους κατάστασης HTTP (500)"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2027063
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε το κέλυφος διαχείρισης Exchange (EMS) ή την Κονσόλα διαχείρισης του Exchange (EMC) σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Microsoft Exchange Server 2010, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

τη σύνδεση σε απομακρυσμένο διακομιστή απέτυχε με το ακόλουθο μήνυμα λάθους: το πρόγραμμα-πελάτης WinRM έλαβε μια κατάσταση σφάλματος διακομιστή HTTP (500), αλλά την απομακρυσμένη υπηρεσία δεν συμπεριλάβατε οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες σχετικά με την αιτία της αποτυχίας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο θέμα της Βοήθειας about_Remote_Troubleshooting. Εκτελούσε την εντολή 'ανακάλυψη ExchangeServer - UseWIA $ true - SuppressError $ true'.

Επιπλέον, ενδέχεται να εμφανιστεί το ακόλουθο προειδοποιητικό συμβάν στο αρχείο καταγραφής συστήματος:

προέλευσης: Microsoft-Windows-WinRM
αναγνωριστικό συμβάντος: επίπεδο 10113
: προειδοποίηση
Περιγραφή: η επεξεργασία της αίτησης απέτυχε επειδή η υπηρεσία WinRM δεν μπορεί να φορτώσει το αρχείο προέλευσης δεδομένων ή συμβάντων: DLL="%ExchangeInstallPath%Bin\Microsoft.Exchange.AuthorizationPlugin.dll"

Αιτία

Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται επειδή μια από τις ακόλουθες συνθήκες είναι αληθής:

  • ExchangeInstallPath Η μεταβλητή λείπει.
  • Τροποποιήθηκε η διαδρομή του εικονικού καταλόγου PowerShell.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:

  • Βεβαιωθείτε ότι έχει οριστεί σωστά η τιμή ExchangeInstallPath. για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το στοιχείο συστήματος του Πίνακα ελέγχου, κάντε κλικ στο κουμπί "Ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους και κάντε κλικ στο κουμπί" μεταβλητές περιβάλλοντος "στην καρτέλα" Για προχωρημένους ". Στο πλαίσιο "μεταβλητές συστήματος", εντοπίστε το < μέγεθος ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΆΣ = 2 > μεταβλητή ExchangeInstallPath .Η αντίστοιχη τιμή αυτής της μεταβλητής πρέπει να είναι C:\Program Files\Microsoft\Exchange Server\V14\.
  • Στη Διαχείριση των υπηρεσιών IIS, εντοπίστε την καταχώρηση για τον εικονικό κατάλογο PowerShell κάτω από την προεπιλεγμένη τοποθεσία Web. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι η καταχώρηση παραπέμπει στο φάκελο \Program Files\Microsoft\Exchange Server\v14\ClientAccess\PowerShell.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2027063 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2027063 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2027063

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com