Foutbericht wanneer u Exchange Management Shell (EMS) of Exchange Management Console (EMC): 'HTTP server foutstatus (500)'

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2027063 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u Exchange Management Shell (EMS) of Exchange Management Console (EMC) op een computer waarop Microsoft Exchange Server 2010 start, wordt het volgende foutbericht weergegeven:

Verbinding met de externe server is mislukt met het volgende foutbericht: de WinRM-client heeft een foutstatus (500) van een HTTP-server, maar de externe service bevat geen andere informatie over de oorzaak van de fout. Zie het Help-onderwerp about_Remote_Troubleshooting voor meer informatie. Dit is de opdracht 'ontdekken Exchange - UseWIA $true - SuppressError $true' uitgevoerd.

Bovendien ziet u de volgende waarschuwingsgebeurtenis in het systeemlogboek geregistreerd:

Bron: Microsoft-Windows-WinRM
Gebeurtenis-id: 10113
Niveau: waarschuwing
Beschrijving: verwerking is mislukt omdat de WinRM-service niet kan gegevens-of laden: DLL="%ExchangeInstallPath%Bin\Microsoft.Exchange.AuthorizationPlugin.dll"

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat een van de volgende voorwaarden voldaan is:

  • De variabele ExchangeInstallPath ontbreekt.
  • Het pad van de virtuele directory PowerShell is gewijzigd.

Oplossing

Dit probleem oplossen door een van de volgende methoden te gebruiken:

  • Controleer of de waarde ExchangeInstallPath correct is ingesteld. Hiertoe opent u het onderdeel systeem in Het Configuratiescherm, klik op Geavanceerde instellingenen klik vervolgens op het tabblad Geavanceerd op omgevingsvariabelen . Zoek in het vak Systeemvariabelen de variabele ExchangeInstallPath . De bijbehorende waarde voor deze variabele moet C:\Program files\microsoft\exchange server\v14\.
  • IIS-beheer, zoek de vermelding voor de virtuele map PowerShell onder Standaardwebsite. Controleer of de post verwijst naar de map \Program Files\Microsoft\Exchange Server\v14\ClientAccess\PowerShell.

Eigenschappen

Artikel ID: 2027063 - Laatste beoordeling: maandag 21 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1
  • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Trefwoorden: 
kbmt KB2027063 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2027063

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com