Που δεν είναι δυνατό να καταργήσετε πλήρως το πρόγραμμα-πελάτης του 2007 Microsoft Office Live σύσκεψης ή το διασκέψεων πρόσθετο για το Microsoft Office Outlook, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα εγκατάστασης των Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2027463 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Το πρόγραμμα-πελάτης του 2007 Microsoft Office Live σύσκεψης ή το διασκέψεων πρόσθετο για το Microsoft Office Outlook εμφανίζονται ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Η διάσκεψη προσθέτου για το Microsoft Office Outlook δεν θα φορτωθεί στη γραμμή εργαλείων του Microsoft Office Outlook.
 • Οι ρυθμίσεις που κάνετε στοΕπιλογές σύσκεψηςγια διασκέψεις δεν φορτώνονται πρόσθετα για το Microsoft Office Outlook.
 • ΤοΗ συμμετοχή στην σύσκεψησύνδεση στο Microsoft Office Live σύσκεψη 2007 δεν λειτουργεί.
 • Η δοκιμή σύνδεσης δυνατότητα από το Ρύθμιση παραμέτρων λογαριασμών χρήστη το πλαίσιο διαλόγου δεν λειτουργεί.
 • 2007 Microsoft Office Live σύσκεψης προσκλήσεις έχουν κολλήσει στα εξερχόμενα του Outlook Microsoft Office ή ο οργανωτής της σύσκεψης, λαμβάνει ένα μήνυμα μη επιστροφής παραδοτέου (NDR) από το διακομιστή αλληλογραφίας.
 • Το σφάλμα αυτό-RTC δρομολογητή, του προϊόντος έχει καταργηθεί. -μετά την clickng για το Microsoft Office Live σύσκεψη 2007 Η συμμετοχή στην σύσκεψη λίστες απαιτήσεων συστήματος, ανατρέξτε στην ακόλουθη σύνδεση

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκύπτει όταν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα εγκατάστασης των Windows για το πρόγραμμα-πελάτης του 2007 Microsoft Office Live σύσκεψης ή για τις διασκέψεις του προσθέτου για Microsoft Office Outlook για να καταργήσετε αρχεία. Το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το πρόγραμμα εγκατάστασης καταργεί συγκεκριμένα αρχεία ή τις τιμές μητρώου που μπορεί να είναι κατεστραμμένο ή που δεν ταιριάζουν με την τρέχουσα εγκατεστημένη έκδοση του προϊόντος.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να μας καταργεί τα αρχεία και τις τιμές μητρώου για εσάς, μεταβείτε στην το Αυτόματη επίλυση ενότητα. Εάν θα προτιμούσατε καταργήσετε τους μόνοι σας, μεταβείτε το Μη αυτόματη επίλυση ενότητα.

Αυτόματη επίλυση

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit1
Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Επίλυσης της Microsoft 50447
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit2


Σημείωση
Αυτός ο οδηγός ενδέχεται να είναι στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.

Σημείωση Εάν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, μπορείτε να αποθηκεύσετε την αυτόματη επιδιόρθωση σε μια μονάδα δίσκου flash ή σε ένα CD και, στη συνέχεια, μπορείτε να την εκτελέσετε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα.

Μη αυτόματη επίλυση

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα λόγω λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτά τα βήματα προσεκτικά. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:

322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στον πίνακα ελέγχου, ανοίξτε την Προσθαφαίρεση προγραμμάτων ή προγράμματα και δυνατότητες για να καταργήσετε το πρόγραμμα-πελάτης του 2007 Microsoft Office Live συσκέψεων και η διάσκεψη προσθέτου για το Microsoft Office Outlook.
 2. Ξεκινήστε τον Επεξεργαστή μητρώου. Για να γίνει αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, πληκτρολογήστε το Regedit.exe στο πλαίσιο Έναρξη αναζήτησης και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 3. Εντοπίστε και κατόπιν διαγράψτε τα ακόλουθα δευτερεύοντα κλειδιά μητρώου:

  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Live Meeting\Addins
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Live Meeting\Preference
 4. Διαγράψτε το ακόλουθο αρχείο:

  Για X 86 των Windows, οι υπολογιστές-πελάτες

  %SystemRoot%\System32\lmxp32.dll

  Για x 64 των Windows, οι υπολογιστές-πελάτες

  %SystemRoot%\SysWOW64\lmxp32.dll
 5. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή-πελάτη των Windows.
 6. Εγκαταστήστε ξανά τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του προγράμματος-πελάτη του Live 2007 σύσκεψης ή της διάσκεψης προσθέτου για το Microsoft Office Outlook.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να λάβετε την τρέχουσα έκδοση της διάσκεψης προσθέτου για το Microsoft Office Outlook, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Διασκέψεις του προσθέτου για το Microsoft Office Outlook

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2027463 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Live Meeting 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsurveynew kbfixme kbmsifixme vkbportal107 vkbportal230 vkbportal238 kbmt KB2027463 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2027463

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com