U verwijderen Microsoft Office Live Meeting 2007-client of de Conferencing-invoegtoepassing voor Microsoft Office Outlook met het programma Windows installer helemaal niet

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2027463 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

De Microsoft Office Live Meeting 2007-client of de Conferencing-invoegtoepassing voor Microsoft Office Outlook weer een of meer van de volgende symptomen:
 • Conferencing-invoegtoepassing voor Microsoft Office Outlook niet geladen in de Microsoft Office Outlook-werkbalk.
 • Instellingen die u inOpties voor vergaderingvoor vergaderingen invoegtoepassingen voor Microsoft Office Outlook niet geladen.
 • De"De vergadering bijwonenin Microsoft Office Live Meeting 2007 koppeling werkt niet.
 • De verbinding test functie van deGebruikersaccounts configurerendialoogvenster werkt niet.
 • Microsoft Office Live Meeting 2007 uitnodigingen vastzitten in Microsoft Office Outlook Outbox of de organisator ontvangt een bericht niet product retourneren (NDR) van de server.

Oorzaak

Dit probleem treedt op wanneer u het programma Windows installer voor Microsoft Office Live Meeting 2007-client of voor Conferencing-invoegtoepassing voor Microsoft Office Outlook te verwijderen bestanden. Het probleem treedt op omdat het installatieprogramma verwijdert bepaalde bestanden of de registerwaarden die zijn beschadigd of die niet overeenkomen met de geïnstalleerde versie van het product.

Oplossing

Hebben wij voor u de bestanden en registerwaarden verwijderen, Ga naar deVoor mij oplossensectie. Als u in plaats van ze uzelf verwijderen zou, gaat u naar deProbleem zelf oplossensectie.Voor mij oplossen

Dit probleem oplossen
Microsoft Fix it 50447


Opmerking
Deze wizard mogelijk in het Engels automatische correctie werkt echter ook voor andere taalversies van Windows.

OpmerkingAls u niet op de computer waarop het probleem optreedt, kunt u de automatische correctie opslaan op een flashstation of een CD en u kunt uitvoeren op de computer waarop het probleem.
Probleem zelf oplossen

BelangrijkDeze sectie, methode of taak bevat stappen voor het wijzigen van het register. Echter, kunnen ernstige problemen optreden als u het register onjuist bewerkt. Zorg ervoor dat u deze zorgvuldig stappen. Reservekopie van het register voordat u het wijzigen voor extra bescherming. Vervolgens kunt u het register herstellen als er een probleem optreedt. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over back-up en terugzetten van het register:

322756Back-up en terugzetten van het register in Windows

Dit probleem oplossen door de volgende stappen uit:
 1. In het Configuratiescherm openenSoftwareofProgramma's en functiesde Microsoft Office Live Meeting 2007-client en Conferencing-invoegtoepassing voor Microsoft Office Outlook verwijderen.
 2. Start Register-Editor. Klik hiertoe opStart, typRegedit.exein deStart zoekenhet vak en druk op ENTER.
 3. Zoek en verwijder de volgende registersubsleutels:

  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Live Meeting\Addins
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Live Meeting\Preference
 4. Verwijder het volgende bestand:

  Voor X 86 Windows-clients

  %SystemRoot%\System32\lmxp32.dll

  Voor x 64 Windows-clients

  %SystemRoot%\SysWOW64\lmxp32.dll
 5. De Windows-client opnieuw opstarten.
 6. De nieuwste versies van de Live Meeting 2007-client of de Conferencing-invoegtoepassing voor Microsoft Office Outlook opnieuw.

Meer informatie

Downloaden van de huidige versie van de Conferencing-invoegtoepassing voor Microsoft Office Outlook, gaat u naar de volgende Microsoft-website:

Conferencing-invoegtoepassing voor Microsoft Office Outlook

Eigenschappen

Artikel ID: 2027463 - Laatste beoordeling: maandag 21 maart 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office Live Meeting 2007
Trefwoorden: 
kbsurveynew kbfixme kbmsifixme kbmt KB2027463 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2027463

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com