Colaborare date obiecte (CDO) 1.2.1 nu este acceptat cu Outlook 2010 și versiunile ulterioare

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2028411
Măriți totul | Reduceți totul

REZUMAT

Deși biblioteca de obiect date de colaborare obiecte (CDO) 1.2.1 ar putea fi folosit cu Microsoft Outlook 2010 și Microsoft Outlook 2013, nu recomanda sau acceptă acest lucru în nici un fel.

Important: acest articol se aplică la utilizarea CDO 1.2.1 partea de client cu Outlook 2010 și versiunile ulterioare. Aceasta nu se aplică la utilizarea CDO 1.2.1 care instalează subsistemul MAPI și care este proiectat pentru utilizarea pe un computer fără Outlook.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Colaborare date obiecte (CDO) 1.2.1 este o bibliotecă-client care oferă un înveliș subțire peste Extended MAPI funcționalitate. Această bibliotecă este de obicei folosit pentru a adăuga funcționalitate la programe personalizate de mesaje de e-mail. Această bibliotecă permite aceste programe pentru a efectua funcții precum trimiterea de e-mail prin intermediul MAPI, lucrul cu calendare și accesarea diverselor date în Microsoft Outlook sau în Microsoft Exchange.

Începând cu Outlook 2007, CDO 1.2.1 nu a fost inclus cu Microsoft Outlook. Dar CDO 1.2.1 este disponibil doar ca un drum liber pentru Outlook 2007:

http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2714320d-c997-4de1-986f-24f081725d36&DisplayLang=en

Această descărcare poate fi instalat numai pe un computer care are instalat a Outlook 2007. Dacă Outlook nu este instalat, veți primi următorul mesaj de eroare când executați fișierul ExchangeCdo.msi:

Colaborare obiecte de date 1.2.1 nu poate fi instalat cu excepția cazului în Microsoft Office Outlook 2007, de asemenea, este instalat.

Deși versiune descărcabilă de CDO nu este instalat atunci când este instalat Outlook 2010 sau Outlook 2013, ai putea instala CDO primul cu Outlook 2007 înainte de upgrade Outlook. În acest scenariu, programe puteți utiliza în continuare Biblioteca CDO pentru a integra cu Outlook 2010 și Outlook 2013 versiune MAPI.

Cu toate acestea, vă recomandăm că CDO primul este dezinstalat înainte de a Outlook este actualizat la Outlook 2007 la Outlook 2010 și versiunile ulterioare.

Microsoft Outlook 2010 și versiunile ulterioare includ multe modificări arhitecturale pentru subsistemul de MAPI partea de client. De interes special sunt scenarii în care Outlook este configurat pentru a utiliza mai multe conturi de schimb. De asemenea, CDO 1.2.1 este o bibliotecă-client de 32 de biți și nu va funcționa cu 64 de biți versiuni de Outlook. Având în vedere toți acești factori, CDO 1.2.1 nu este acceptată pentru utilizare cu Outlook 2010 sau Outlook 2013, iar noi nu recomandăm utilizarea sa cu Outlook 2010 și versiunile ulterioare.

Programele care utilizează CDO ar trebui să fie re-proiectate pentru a utiliza alte cerere programare interfețe (API) în loc de CDO. Începând cu Outlook 2007, modelul de obiect Outlook a fost extins foarte mult pentru a oferi functionalitate care a fost anterior disponibile numai prin utilizarea CDO 1.2.1. Modelul de obiect Outlook 2010 și Outlook 2013 include unele caracteristici noi pentru a extinde pe acest lucru mai mult. De exemplu, modelul de obiect Outlook a noi funcționalități pentru a funcționa corect cu mai multe conturi de schimb. Modelul de obiect Outlook de asemenea works pentru both 32-bit și 64-bit versiuni de Outlook. Dezvoltatorii ar trebui să utilizați Outlook 2010 și mai târziu modelul de obiect în locul CDO 1.2.1. De asemenea, dezvoltatorii pot încă utiliza Extended MAPI (care necesită negestionată C++) în unele scenarii de unde CDO a fost necesar. Cu toate acestea, în cazul în care este posibil, în general, recomandăm că modelul de obiect Outlook fie folosit în loc de Extended MAPI.

Suport de produse Microsoft pot ajuta clienții dezvoltator migra programe personalizate la utilizarea CDO 1.2.1 folosind alte API-uri. Cu toate acestea, Microsoft va oferi suport pentru orice scenarii în care CDO 1.2.1 este folosit cu Outlook 2010 sau Outlook 2013.

Proprietă?i

ID articol: 2028411 - Ultima examinare: 2 aprilie 2013 - Revizie: 1.0
Cuvinte cheie: 
kbmt KB2028411 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2028411

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com